The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 01 Οκτ 2015, 10:39

chris7 έγραψε:Εγώ το σταμάτησα στο πρώτο επεισόδιο δεν έχει σχέση καμια με το TWD.

Μα το ξεραμε...Ποιον ηθελες να δεις στο 1 επεισοδιο? τον ρικ?
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό chris7 » 05 Οκτ 2015, 11:36

Morfeus777 έγραψε:
chris7 έγραψε:Εγώ το σταμάτησα στο πρώτο επεισόδιο δεν έχει σχέση καμια με το TWD.

Μα το ξεραμε...Ποιον ηθελες να δεις στο 1 επεισοδιο? τον ρικ?

Δεν εννοούσα αυτό , φαίνεται λίγο βαρετό και δεν με τραβάει όπως το κανονικό.
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 05 Οκτ 2015, 17:22

Το καλύτερο το αφήσανε στο τέλος. Το τελευταίο επεισόδιο είναι στα ίδια κυβικά με τα καλά της βασικής σειράς. Συνολικά, σίγουρα άξιζε τον κόπο, όχι μόνο για να γεμίσει αυτόν τον ένα μήνα και κάτι. Μου φαίνεται ότι είμαστε στην αρχή μίας πολύ καλής ιστορίας.
Κρίμα μόνο που έπρεπε να σκοτώσουν την πιο όμορφη χαρακτήρα της σεζόν, αν και μάλλον φαινόταν ότι θα φάνε πρώτα αυτήν(πρώην βασικά :P , λίγο στραβόξυλο στην αρχή, ευκολόπιστη αργότερα). Θα προτιμούσα να είχε δαγκωθεί η ξανθιά ή 2-3 άλλοι. :P

Και επιτέλους, η μακρά περίοδος της υπομονής και της επανάληψης φτάνει στο τέλος. Μια βδομάδα έμεινε αδέρφια!!! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 05 Οκτ 2015, 21:27

RiderSoMysterious έγραψε:Το καλύτερο το αφήσανε στο τέλος. Το τελευταίο επεισόδιο είναι στα ίδια κυβικά με τα καλά της βασικής σειράς. Συνολικά, σίγουρα άξιζε τον κόπο, όχι μόνο για να γεμίσει αυτόν τον ένα μήνα και κάτι. Μου φαίνεται ότι είμαστε στην αρχή μίας πολύ καλής ιστορίας.
Κρίμα μόνο που έπρεπε να σκοτώσουν την πιο όμορφη χαρακτήρα της σεζόν, αν και μάλλον φαινόταν ότι θα φάνε πρώτα αυτήν(πρώην βασικά :P , λίγο στραβόξυλο στην αρχή, ευκολόπιστη αργότερα). Θα προτιμούσα να είχε δαγκωθεί η ξανθιά ή 2-3 άλλοι. :P

Και επιτέλους, η μακρά περίοδος της υπομονής και της επανάληψης φτάνει στο τέλος. Μια βδομάδα έμεινε αδέρφια!!! :D

ακόμα δεν έχω δει το 6ο...ελπιζω να ειναι οντως καλό...και ναι 1 εβδομαδα για το κυριως μενου :P
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσίευσηαπό celina » 08 Οκτ 2015, 10:12

καλη σειρα απλα μια μου αρεσε μια οχι και τοσο. Μπορω να πω οτι επιασα πολλες φορες τον εαυτο μου να αδιαφορω.. ηταν κουραστικο σε πολλα επεισοδια κατα την αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
celina

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 12 Οκτ 2015, 22:57

Ξεκινησε η σειρα φαινομενο!
Πολλα ζομπια στο πρωτο επεισοδιο και ενας θανατος
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Re: The Walking Dead

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 13 Οκτ 2015, 18:15

Άντε επιτέλους! Να δούμε πως θα πάει φέτος το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

The walking dead

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 15 Οκτ 2015, 16:35

Κάτι έλεγε το πρώτο επεισόδιο...
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Οκτ 2015, 18:19

Βασικά απολύτως τίποτα δεν έλεγε...

όλο το επεισόδιο μια κουραστική προετοιμασία σχεδίου που όταν άρχισε να πηγαίνει στραβά και να γίνεται ενδιαφέρον,τελείωσε. :lol:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 20 Οκτ 2015, 11:59

Δυνατό 2ο επεισοδιο

Ντου απο τους wolves
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση