προτασεις σειρες

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό tsitsisantonis » 02 Δεκ 2015, 15:57

The Last Man On Earth σειρα με 2 κυκλους ως τωρα με εικοσαλεπτα επεισοδια με πολυ ωραιο εξυπνο χιουμορ ! Αλλα και το House of cards αλλου ειδους αλλα εξισου καλο!
tsitsisantonis

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Eridanus » 22 Δεκ 2015, 02:50

Λοιπόν 1. Banshee 2. Chicago Fire 3. Chosen και 4. Strike Back
Απ τις καλύτερες σειρές και οι 4 κατα την γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Eridanus

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 29 Δεκ 2015, 16:12

Εγώ θα προτείνω κάτι πιο χαλαρό: How to get away with murder. Ότι πρέπει για να περάσει ευχάριστα η ώρα.
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 12 Φεβ 2016, 19:28

giannisGG έγραψε:εχοντας δει ηδη καποιες σειρες να κανω και εγω το δικο μου review :D :D :D
1.Narcos-->η ιστορια του escobar...(8/10)-->τελειωσε η πρωτη season
2.Mr robot-->ενα Mix απο requiem for a dream/matrix και hacking...την περιμενα καλυτερη..γενικα πολυ βαρια σειρα και λιγο Psycho...(7/10)-->τελειωσε η πρωτη season
3.daredevil-->(10/10)-->τελειωσε η πρωτη season
4.jessica jones-->σειρα της Marvel στυλ daredevil με γυναικα πρωταγωνιστρια και badass κακο-->(9/10)-->τελειωσε η πρωτη season
5.arrow-->-->το βλεπεις μονο και μονο λογω των crossover me flash/legends of tomorrow-->0/10-->Παιζει η τεταρτη season
6.flash-->ωραια σειρα που βλεπεται ευχαριστα,στα +++ ο κεντρικος πρωταγωνιστης που παιζει πολυ καλα-->7/10-->παιζει η δευτερη season
7.gotham-->απλα respect...-->10/10-->παιζει η δευτερη season
8.ballers-->το entourage του 2015 με πρωταγωνιστη τον the rock-->6.5/10-->τελειωσε η πρωτη season
9.big bang theory-->απιστευτη season με τρελο γελιο...10/10....( Β Α Ζ Ι Ν G A)..χαλια μαυρα και αυτη η season τουλαχιστον εχει ενα αστειο επεισοδιο...3/10
10.vikings-->ragnar.-->10/10-->τελειωσε η τριτη season

+++
11.legends of tomorrow--> οτι χειροτερο.μην μπειτε καν στον κοπο να το κατεβασετε..
12.black sails-->ετσι οπως παει θα ξερεπερασει και game of thrones/vikings-->10/10-->παιζει η τριτη season
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό vbakis » 24 Φεβ 2016, 11:14

Jessica Jones παιδια μπορει στην αρχη να μην σας γεμισει το ματι αλλα μετα σε κραταει σε φοβερη αγωνια!
μια σεζον εχει βγει οποτε κανετε πολυ ευκολα catch up
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vbakis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό solitude » 02 Μαρ 2016, 14:03

Gotham με κλειστά μάτια!!!Δεν είχα δει ούτε επεισόδιο και έφτασα μέσα σε μία εβδομάδα up to date...Απλά respect!!!
Άβαταρ μέλους
solitude

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 06 Μαρ 2016, 13:22

Ποια σειρα θα μου προτεινατε να ξεκινησω,το House of Cards ή το The Wire καλυτερα;
Θα θελα να ξεκινησω και τις δυο,αλλα λογω περιορισμενου ελευθερου χρονου δε μπορω
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Dalmore » 06 Μαρ 2016, 17:31

παιδια πρεπει ολοι να δειτε το making a murderer. ειναι σειρα ντοκυμαντέρ σχετικα με μια υποθεση φονου που εξεταζουν ολα τα δεδομενα και ολα βγαινουν στην επιφανεια (ή μηπως οχι?) δειτε το!
Άβαταρ μέλους
Dalmore

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 07 Μαρ 2016, 18:46

The strain 10/10 > φοβερή σειρα με βρικόλακες αλλα blade 2 (der toro speaking)
The Black sails 08/10> Αν και λιγο μου τα χαλάσε η δευτερη σεζον....
Τhe arrow 07/10 > οι δυο πρώτες σεζον ειναι φοβερες απο κει και πέρα χαλάει η συνταγη.
The flash 08/10 > ωραια σειρα αλλα εχει αρχιζει να χάνει
Grimm 09/10 > Δυνατή σειρά αλλά με κενά.
Vikings 10/10 > Rothblogk rules!!
Gotham 09/10 > ανεβαινει πολύ.
Colony 07/10 > καλή σειρα.
THE 100 07/10 > η τρίτη σεζον οπως και η δέυτερη ειναι πολυ καλη.
Luther 08/10 > Αν δεν έχετε βαρεθει της αστυνομικές (αλλά παρεξηγημένες) ιδιοφυιες κατα Λονδίνο μερια ειναι καλή.
Τhe lucifer 07/10 > Ε ναι εχει πλάκα, μου αρεσει γιατί δεν περνάει μυνήματα σαν κατι άλλες.Απλα στα λέει χυμα αλλα οχι με τον τρόπο που εχει κατακριθεί.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Maxus » 14 Μαρ 2016, 14:32

Σε οποιον αρεσουν τα syfy πρεπει να δει το The Expanse.
Η καλυτερη syfy σειρα τα τελευταια χρονια.
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB