- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 13:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές σε όλους εκτός από εμας !!
E εντάξει όλα τα sit up comedies έχουν αυτό το χαζό γέλιο. Τόσα χρόνια όμως που τις βλέπω εγώ προσωπικά συνήθισα και δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίες μερικές σειρές που πιστεύω είναι χαζό να μην τις βλέπεις λόγω του γέλιου. Τώρα εντάξει μερικούς τους ενοχλεί υπερβολικά βέβαια.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Είναι άπειρα
χαχαχαχα
Sex & the city - αν και στην στην αρχή μου άρεσε διοτι προσπαθουσα να διαπιστώσω πως σκέφτονται οι Νεοϋρκέζες ανεξάρτητες γυναικες που δεν έχουν άλλα προβλήματα στην ζωή τους εκτός απο τα γκομενιστικα και το πότε θα παντρευτούνε
Desperate Housewive - κακή απομίμηση του Sex and the City - και καλα μαμαδες που θελουν να θεωρούνται ελκυστικες στα 30φεύγα-40 τους
Lost Πολύ μπερδεψιάρικο - ακατανοητο εντελως με συνεχή ενναλαγή χαρακτήρων που σε έκαναν να χάνεις το νόημα
Vampire Diaries - walking dead
Γενικά ότι έχει να κανει με θριλεριστικα βαμπιρια βρυκολακες με αηδιαζουν και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια
Friends - απορώ γιατι θεωρείται κωμωδιά όταν δεν κατάφερα να γελάσω ούτε με ένα σκηνικό
χαχαχαχα
Sex & the city - αν και στην στην αρχή μου άρεσε διοτι προσπαθουσα να διαπιστώσω πως σκέφτονται οι Νεοϋρκέζες ανεξάρτητες γυναικες που δεν έχουν άλλα προβλήματα στην ζωή τους εκτός απο τα γκομενιστικα και το πότε θα παντρευτούνε
Desperate Housewive - κακή απομίμηση του Sex and the City - και καλα μαμαδες που θελουν να θεωρούνται ελκυστικες στα 30φεύγα-40 τους
Lost Πολύ μπερδεψιάρικο - ακατανοητο εντελως με συνεχή ενναλαγή χαρακτήρων που σε έκαναν να χάνεις το νόημα
Vampire Diaries - walking dead
Γενικά ότι έχει να κανει με θριλεριστικα βαμπιρια βρυκολακες με αηδιαζουν και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια
Friends - απορώ γιατι θεωρείται κωμωδιά όταν δεν κατάφερα να γελάσω ούτε με ένα σκηνικό
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
femto έγραψε:House MD
The Big Bang Theory
Game of Thrones
Dexter
Νομίζω δεν διάβασες καλά τον τίτλο του θέματος. Εδώ γράφουμε σειρές που αρέσουν σε όλους ΕΚΤΩΣ από μας. Το λέω γιατί είδα ότι έγραψες στο θέμα του Game of Thrones και από ότι κατάλαβα σου αρέσει η σειρά.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ειχα γραψει το Game Of Thrones στην αρχη τωρα προσθετω και το Supernatural. Eπιπλεον American Horror Story. Η πρωτη σεζον αξιζε μονο για την πρωταγωνιστρια..... 

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης