Αγαπημένες σειρές σε όλους εκτός από εμας !!

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό john666 » 25 Ιαν 2013, 15:50

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν θές τη γνώμη και ιδίως αν έχεις δεί τα περισσότερα...τι πάς και τα αφήνεις στη μέση???αξίζει ο κόπος πιστεύω αλλα αυτή είναι δική μ γνώμη και ο καθένας έχει και διαφορετικά γούστα φυσικά ε...
Άβαταρ μέλους
john666

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 19 Φεβ 2013, 17:28

Γενικώς δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές κωμωδίες που βάζουν από πίσω γέλια και χειροκροτήματα....σαν να σε αναγκάζουν να γελάσεις.....
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 20 Φεβ 2013, 17:03

οντως ηλιθια τακτικη, για χρονια δεν εβλεπα φιλαρακια εξ αιτιας αυτου του χαζου γελιου απο πισω! Τελικα ομως το συνηθισα, δεν παυω ομως να το βρισκω περιττο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Φεβ 2013, 21:59

E εντάξει όλα τα sit up comedies έχουν αυτό το χαζό γέλιο. Τόσα χρόνια όμως που τις βλέπω εγώ προσωπικά συνήθισα και δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίες μερικές σειρές που πιστεύω είναι χαζό να μην τις βλέπεις λόγω του γέλιου. Τώρα εντάξει μερικούς τους ενοχλεί υπερβολικά βέβαια.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό ckastam » 24 Φεβ 2013, 00:00

Είναι άπειρα
χαχαχαχα

Sex & the city - αν και στην στην αρχή μου άρεσε διοτι προσπαθουσα να διαπιστώσω πως σκέφτονται οι Νεοϋρκέζες ανεξάρτητες γυναικες που δεν έχουν άλλα προβλήματα στην ζωή τους εκτός απο τα γκομενιστικα και το πότε θα παντρευτούνε

Desperate Housewive - κακή απομίμηση του Sex and the City - και καλα μαμαδες που θελουν να θεωρούνται ελκυστικες στα 30φεύγα-40 τους

Lost Πολύ μπερδεψιάρικο - ακατανοητο εντελως με συνεχή ενναλαγή χαρακτήρων που σε έκαναν να χάνεις το νόημα

Vampire Diaries - walking dead
Γενικά ότι έχει να κανει με θριλεριστικα βαμπιρια βρυκολακες με αηδιαζουν και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια

Friends - απορώ γιατι θεωρείται κωμωδιά όταν δεν κατάφερα να γελάσω ούτε με ένα σκηνικό
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό meymigrou » 02 Μαρ 2013, 14:29

The secret life of American teenager: Δώστε μου πραγματικά ένα λόγο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτή τη σειρά.. Πραγματικά είναι ότι ποιο άθλιο έχω δει στην ζωή μου..
Άβαταρ μέλους
meymigrou

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 02 Μαρ 2013, 19:11

Boardwalk Empire. Η σειρά είναι άπαιχτη απλά δείτε την. Ειδικά όσοι γουστάρουν Αμερική gangster 1920 ποτοαπαγόρευση θα σας αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό femto » 03 Μαρ 2013, 14:21

House MD
The Big Bang Theory
Game of Thrones
Dexter
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Μαρ 2013, 00:09

femto έγραψε:House MD
The Big Bang Theory
Game of Thrones
Dexter

Νομίζω δεν διάβασες καλά τον τίτλο του θέματος. Εδώ γράφουμε σειρές που αρέσουν σε όλους ΕΚΤΩΣ από μας. Το λέω γιατί είδα ότι έγραψες στο θέμα του Game of Thrones και από ότι κατάλαβα σου αρέσει η σειρά. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Μαρ 2013, 00:19

Ειχα γραψει το Game Of Thrones στην αρχη τωρα προσθετω και το Supernatural. Eπιπλεον American Horror Story. Η πρωτη σεζον αξιζε μονο για την πρωταγωνιστρια..... :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB