Gotham

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό ZakasGr » 18 Οκτ 2014, 16:09

paulgouv συμφωνω για τον penguin για μενα ειναι καταπληκτικος..
αα και Riddler οχι Nygma :P
Άβαταρ μέλους
ZakasGr

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Οκτ 2014, 04:22

Χεχε, μα έτσι λέγεται, Edward Nigma (δηλαδή E. Nigma). :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Οκτ 2014, 15:15

καλό το χθεσινό επεισόδιο.ο πιγκουίνος απλά τα σπάει!!!!!!άντε να δούμε όμως και κανένα μεγάλο κακό να κάνει κάτι εκτός από να μιλάει όλη την ώρα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Οκτ 2014, 21:26

Ειπώθηκε σε ένα site ότι ο πιγκουίνος μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ο Joker.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Οκτ 2014, 04:36

αποκλείεται φίλε @TheLuckyShamrock.άμα δεις τα πόδια του και μόνο φτάνει.όταν θα εμφανιστεί αν εμφανιστεί ποτέ ο mister j (που ακόμα ο θάνατος του τρομερού heatg ledger στοιχειώνει το franchise) θα είναι πιστεύω με τεράστιες τυμπανοκρουσίες αφού θα είναι και η βασική ατραξιόν της σειράς.εγώ δεν πιστεύω να τον δούμε καν φέτος εκτός αν πέσουν τρελά τα νούμερα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 23 Οκτ 2014, 12:58

Πολλοί ψάχνουν να βρουν τον Joker. Στην αρχή λέγανε ότι μπορεί να είναι ο stand-up comedian που έλεγε ανέκδοτα στην Fish Mooney, ενώ τώρα λένε ότι μπορεί στην πραγματικότητα ο Πιγκουίνος να είναι ο Joker. Από εδώ το είδα: http://comicbook.com/2014/10/22/crazy-gotham-theory-is-the-penguin-really-the-joker-/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Dural » 01 Νοέμ 2014, 03:04

TheLuckyShamrock έγραψε:Πολλοί ψάχνουν να βρουν τον Joker. Στην αρχή λέγανε ότι μπορεί να είναι ο stand-up comedian που έλεγε ανέκδοτα στην Fish Mooney, ενώ τώρα λένε ότι μπορεί στην πραγματικότητα ο Πιγκουίνος να είναι ο Joker. Από εδώ το είδα: http://comicbook.com/2014/10/22/crazy-gotham-theory-is-the-penguin-really-the-joker-/

μου φαινεται πολύ ακραίο σαν σενάριο. Τον εχουν στήσει τον χαρακτήρα έτοιμο για Πιγκουίνο, και θα το γυρίσουν σε Τζοκερ? Ποτε δεν ξερεις βέβαια, αν και πιστευω οτι ο Τζοκερ θα ειναι κατι που δεν περιμέναμε με τίποτα
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 01 Νοέμ 2014, 10:42

Παιδιά άρχισα προχθες τη σειρα και μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Ως φαν της νυχτερίδας το φοβήθηκαν στην αρχή που η ιστορία θα ηταν γύρω απο τον Τζιμ αλλά τελικά εχει πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρες και ωραίο πλοκή σε κάθε επεισόδιο ενω η ατμόσφαιρα είναι λες και βλέπουμε τον κοσμο απο τα Μπάτμαν Αρκαμ.
Φοβερός ηθοποιός ο Πενγκουιν και όντως και μένα καποιες στιγμές μου φαινόταν λίγο πιο μουρλος σαν τον Τζόκερ για παράδειγμα.Είμαι περίεργος ποιος θα είναι τελικά.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Νοέμ 2014, 20:38

ωραίο και το σημερινό επεισόδιο με ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα που πρώτη φορά είδαμε εκτός κόμικς και επιτέλους μια φορά που η barbara μου άρεσε στο επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 06 Νοέμ 2014, 16:12

Πολύ δυνατό το "Penguin's Umbrella'' ειδικά το αποκαλυπτικό φινάλε !!
Μου άρεσε επίσης ο σκινχεντ Zsasz ( ''Hey Jiiiiim'' :P ) και περιμένω να εξελιχθεί σε απόλυτα παρανοική φυσιογνωμία (ακόμα θυμάμαι την γλοιώδη χροιά της φωνής του στο Arkham City σε τηλε-φονική :D συνομιλία με τον dark knight) . Όντως korko, η Barbara ξεδιπλώθηκε λίγο και έγινε επιτέλους πχιο γήινη!!
Σύντομα απο τι λένε , θα δούμε Harvey Dent-μελλοντικό TwoFace και φυσικά τον Scarecrowwww :twisted:
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB