Fringe Season 4(spoilers μεχρι και 3ο κυκλο)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 11 Μαρ 2013, 13:47

ckastam έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Eκτος οτι ειναι τρομερη σειρα ενας λογος παραπανω για να την παρακολουθησεις ειναι και η Anna Torv. <3

αυτή δεν είναι λεσβία?

Οχι ρε δεν παιζει κατι τετοιο. Τα ειχε (τωρα εχουν χωρισει) με εναν τυπα που επαιζε τον πρακτορα οπου τα ειχανε στο εργο στο πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό ckastam » 26 Μαρ 2013, 23:22

ένα ενδιαφέρον ντοκυμαντερ του BBC σχετικά με παράλληλα σύμπαντα και πραγματικότητες...
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

A tech glimpse to the near future

Δημοσίευσηαπό ckastam » 29 Μαρ 2013, 19:12

Παρακολουθώντας ξανά τα επεισόδια του 3ου κύκλου μου ρθε η παρακάτω σκέψη:

Λαμβάνοντας υπόψη όλη αυτή την έκρηξη τεχνολογίας τελευταια με τα χιλιάδες γκατζετς να μας κατακλύζουν, μήπως άραγε στο "Parallel Universe" ρίχνουμε μια ματια στο εγγυς μέλλον (glimpse to the near future) ???

Εικόνα

Μήπως όλαυτα τα γκατζετάκια (μέχρι και θαλάμους νανο-χειρουργικής!) που δειχνουνε αποτελούν προφητεία του πόσο τεχνολογικά εξελιγμένος θα είναι ο κόσμος μας με τις touch screen συσκευές να κυριαρχούν ???
Εικόνα

Αν θυμάμαι καλά μάλιστα σε κάποιο επεισόδιο οι πρωταγωνιστές έδειχναν έκπληκτοι απο την ύπαρξη στυλού που τον θεωρούσαν πρωτόγονο !!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσίευσηαπό ckastam » 13 Μάιος 2013, 20:51

Μόλις μπήκα στον 5ο κύκλο του Φριντζ με αγγλικούς υπότιτλους - ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :shock:
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 13 Μάιος 2013, 21:21

Κάποιοι είπανε ότι η Πέμπτη σεζόν δεν είχε νόημα! Εγώ πιστεύω πως όλες οι προηγούμενες σεζόν οδηγούν στην τελευταία!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσίευσηαπό ckastam » 16 Μάιος 2013, 15:32

νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου
Αν κ είμαι ακόμα στην αρχή της 5ης σεζόν, απο τα σποιλερ που έχω διαβάσει η σειρά (saga) νομίζω κλείνει ιδανικά με τον Γουολτερ να ταξιδεύει στον χρόνο για να συναντά τους Νορβηγούς επιστήμονες που έφτιαξαν τους Παρατηρητές
Βέβαια ακόμα κ αν σταθείς στο τέλος της 4ης σεζόν, κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει το ίδιο με το σταμάτημα των σχεδίων του Μπελλ να φτιάξει ένα δικό του συμπαν με την πανιδα-χλωρίδα που ο ίδιος δημιούργουσε. Ωστόσο αποτι έχω διαβάσει στο αμερικάνικο φορουμ, η εντυπωση που μου έδωσε ο Μπελ είναι ότι γνωριζε για την εισβολή των ΠΑρατηρητών οπότε φτιάχνοτας ένα διαφορετικό σύμπαν σταματούσε με αυτον τον τρόπο την εισβολή τους (κ αποτρέποντας παράλληλα την εξέλιξη της ανθρωποτητας απο την αυτοκαστροφή της).
You know I was not planning on having any humans. What a troublesome species we can be, after all. I had assumed that Walter and I would die off and my new universe would thrive unencumbered by the savage whims of Mankind. But I see I was wrong - look at the two of you. Humans abide. They persevere. They survive. You have earned your right in the new order, a final breeding pair. Amongst all others, you will be the new Adam and Eve.

Κάτι βέβαια που τελικά δεν έγινε αφού τον σταμάτησαν ο Πιτερ με την Ολίβια - θυμήσου την τελευταια κουβέντα του Μπελ.
If that's what you consider learning a lesson from the past (rings his ship's bell)... you paid a steep price. (as he phases from sight. evaporating into the ether) We could have all been so happy together.

Ωστόσο βάζοντας σφήνα το 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου στο τέλος της 4ης σεζόν, πολλοί αμερικάνοι απογοητεύτηκαν για το spoiler αφου ουσιαστικά ο τηλεθεατής διαπιστώνει πως το σχέδιο του Μπελ τελικά αποτυγχάνει αφου οι Παρατηρητές εισέβαλαν στον 5ο κύκλο

Νομιζω η απογοήτευση έχει να κάνει με το γεγονος πως οι Παρατηρητές εμφανίζονται πρώτη φόρα ως εχθρικοι αν κ υπήρχαν και απο τον 2ο κύκλο τέτοιου είδους ενδειξεις σχετικά με το απώτερο πλάνο τους (επεισόδια 2.03, 3.10)

Εικόνα
Εγώ θεωρώ πως το κλεισιμο της σειράς στο "μέλλον" με την 5η σεζόν είναι ιδανική άλλωστε με το σενάριο να κινείται σε παρελθον κ παρόν δεν θα μπορούσε να έλειπε κ το μέλλον - αλλιώς θα ήταν μεγάλη κλασσικούρα.... - άλλωστε μιλάμε για μια σειρά που "κινείται" σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου κ έξω απο αυτόν....
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσίευσηαπό ckastam » 18 Ιούλ 2013, 19:01

έχοντας πλέον ολοκληρώσει κ την 5η σεζόν του Fringe

ένα έχω να πω:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Οκτ 2014, 13:06

Tanno έγραψε:Συγγνώμη, αλλά δεν κρατήθηκα να ρωτήσω κάτι. Αυτή η σειρά δεν είναι αυτή με τους επιθεωρητές που λύνουν υποθέσεις μαζί με άτομα από σπάνιες ασθένειες (συναισθησία, λ.χ.); Αν ναι, θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε στο site να τις κατεβάσω όλες; Ευχαριστώ.

Δεν ειναι ακριβως ασθενειες αλλα για περιεργαα φρικιαστικα περιστατικα κλπ. κλπ. Θα σου στειλω pm που να τα βρεις.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB