- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lost

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
σε 5 πεντε λεπτα στο αντ1...η σειρα φαινομενο...η σειρα που μου αλλαξε για παντα την ζωη....η σειρα που με σημαδεψε ανεξιτηλα........επιστρεφει στον αντ1....00.20....βαλτε στο μυαλο σας την ανατριχιαστικη μουσικη του....1ος κυκλος LOST ειναι εδω και παλι μαζι μας...
-
retronostalgos - Δημοσιευσεις : 14
Την τέλιωσα έχθες. Φίλε LIONHEART δεν μετανίωνω στιγμή.
Το μόνο που μετανιώνω είναι το ότι δεν ξεκίνησα την σειρά νωρίτερα!
Τόσο δράμα, θρίλερ, περιπέτεια, δράση και πολύ.....συγκίνηση που μου έδωσε αυτή η σειρά δεν θα βρώ πουθενά αλλού. :/
Φοβερό cast....
:'(

Τόσο δράμα, θρίλερ, περιπέτεια, δράση και πολύ.....συγκίνηση που μου έδωσε αυτή η σειρά δεν θα βρώ πουθενά αλλού. :/
Φοβερό cast....
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
:'(

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
lost τωρα live στον αντ1,οτι και να λεμε παιδια,τετοια αισθηση τοσο αρμονικα να δενει η καννιβαλιστικης αισθητικης μουσικη τετοια αποροφφηση τετοιο σφηξιμο σε καθε σκηνη,ΚΑΜΜΙΑ αλλη σειρα δεν μου εχει προσφερει..απλα η σειρα που μου αλλαξε για παντα την ζωη.........
-
retronostalgos - Δημοσιευσεις : 14
romanos.romaidis έγραψε:..... στο τέλος λίγο ξέφυγε η υπόθεση σε πολλά θέματα,είχα μια αίσθηση οτι σε κάποιο σημείο o Αbrams και η παρέα του,δεν ήξεραν πως να ξεμπερδέψουν τα μπερδεμένα,προσωπικά απογοητεύτηκα κάπως απο το τέλος..περίμενα κάτι το διαφορετικό...εσεις τι λέτε παίδες?
Έχεις δίκιο ... αν και το βασικό σενάριο ήταν ελκυστικότατο τελικά κατέληξε ΠΟΛΥ μπέρδεμα η κατάσταση κι αυτό οφείλεται διοτι δεν είχαν ξεκάθαρο πλάνο "ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ" ήθελαν να δείξουνε - δουλευαν επεισόδιο με το επεισόδιο δίχως να μπορούν να βλέπουν μακρια....
Αλήθεια... μήπως κάτι παρόμοιο δεν βιώσαμε-βιώνουμε και με το timeline του fringe ????
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Όχι βέβαια... Το Fringe είναι απόλυτα δεμένο και καλογραμμένο. Η συνοχή των επεισοδίων είναι αυτό που με είχε ξετρελλάνει σε αυτή τη σειρά. Πώς όλα κάπου έδεναν και κατέληγαν. Δε μιλώ για τον πέμπτο κύκλο που απλά τράβηξαν από τα μαλλιά μια ιστορία για να βγάλουν σε 13 επεισόδια πλοκή τριών επεισοδίων.
Το Lost ήταν ένας κακός χαμός. Από αλλού το ξεκίνησαν αλλού τους πήγε και αλλού το έστειλαν... Το τέλος το βρήκα πολύ προβλέψιμο. Από τη στιγμή που δε μπορούσαν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα το άφησαν στην κρίση του θεατή... Τύπου έμπνευση, αλλά ούτε κάν. Η εύκολη λύση ήταν.
Το Lost ήταν ένας κακός χαμός. Από αλλού το ξεκίνησαν αλλού τους πήγε και αλλού το έστειλαν... Το τέλος το βρήκα πολύ προβλέψιμο. Από τη στιγμή που δε μπορούσαν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα το άφησαν στην κρίση του θεατή... Τύπου έμπνευση, αλλά ούτε κάν. Η εύκολη λύση ήταν.
- altrig2004
- Δημοσιευσεις : 30
altrig2004 έγραψε:Όχι βέβαια... Το Fringe είναι απόλυτα δεμένο και καλογραμμένο. Η συνοχή των επεισοδίων είναι αυτό που με είχε ξετρελλάνει σε αυτή τη σειρά. Πώς όλα κάπου έδεναν και κατέληγαν. Δε μιλώ για τον πέμπτο κύκλο που απλά τράβηξαν από τα μαλλιά μια ιστορία για να βγάλουν σε 13 επεισόδια πλοκή τριών επεισοδίων.
Αν θυμαμαι καλα (δεν ειμαι βεβαια και 100% σιγουρος) ηθελαν να την τραβηξουν για κανα 2 σεζον ακομα. Να φτασουμε στις 8 σεζον δηλαδη αλλα τα χαμηλα νουμερα της 5ης οδηγησαν το ABC να βγαλει την 6η και τελευταια. Προφανως αν το τραβαγαν μεχρι την 8η το τελος να ηταν καλυτερο και να ειχαν απαντηθει καποια αναπαντητα ερωτηματα.
Εννοειται οτι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις το τελος της σειρας μαζι με την ακυρωση του FlashForward. Καταραμενο ABC....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
fay82 έγραψε:πάντως το τέλος πολύ μπέρδεμα βρε παιδιά εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα
Ηταν απλο.....
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης