Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Μάιος 2016, 11:18

deathstroke1496 έγραψε:Το Arrow ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, αλλα η 4η σεζον θυμιζει κακογραμμενη σαπονουπερα, απευθυνομενη σε εφηβικο κοινο!! Παντως το Daredevil ειναι πολυ καλυτερο απο ολες τις σειρες της Dc IMO.
\
Συμφωνώ αν και δυστυχώς δεν εχουν αναφέρει αν θα συνεχιστεί σε 3η σεζόν.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Μάιος 2016, 11:39

LIONHEART έγραψε:
deathstroke1496 έγραψε:Το Arrow ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, αλλα η 4η σεζον θυμιζει κακογραμμενη σαπονουπερα, απευθυνομενη σε εφηβικο κοινο!! Παντως το Daredevil ειναι πολυ καλυτερο απο ολες τις σειρες της Dc IMO.
\
Συμφωνώ αν και δυστυχώς δεν εχουν αναφέρει αν θα συνεχιστεί σε 3η σεζόν.

Αν δεν κάνω λάθος έχουν tease-άρει 3η σεζόν μια εικόνα που είχαν βάλει με το που βγήκε η 2η.. Πάντως θα συμφωνήσω. Το Arrow έχει καταστρέψει τους χαρακτήρες του σαν show, επειδή απλά έδωσαν πολύ σημασία στο Olicity. Είμαι 14ο αν θυμάμαι καλά και απλά θα το δω όλο για να κλείσω και τη 4η σεζόν. Δεν ξέρω αν θα δω ξανά από του χρόνου με τέτοια χάλια..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 28 Μάιος 2016, 17:21

worst season finale στην ιστορια.
πραγματικα τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναδει..ουτε καν στο Legends of tomorrow...
απλα θυμαμαι το season finale της 2ης season και το συγκρινω με αυτο και με πιανουν τα κλαματα...
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 29 Μάιος 2016, 17:06

Όντως το φινάλε ήταν "τραγικό". Δεν άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει επόμενη σεζόν.
Ξέρει κανείς αν έχει αννανεωθεί;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Eden10 » 29 Μάιος 2016, 17:10

den htan katholou kalo to telos ths season , gia na dume an tha sinexisei
Eden10

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 29 Μάιος 2016, 20:32

Θα συνεχίσει κανονικά παιδιά, έχουν υπογράψει για 5η σεζόν χωρίς μαγεία κλπ βέβαια από ότι διάβασα. 3 επεισόδιο μου έχουν μείνει για να ολοκληρώσω τη 4η δεν μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος, αλλά τουλάχιστον σε αυτό το σημείο το Olicity έχει ηρεμήσει κάπως..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό ONEPIECE » 01 Ιουν 2016, 13:14

CorporateB έγραψε:Όντως το φινάλε ήταν "τραγικό". Δεν άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει επόμενη σεζόν.
Ξέρει κανείς αν έχει αννανεωθεί;

ναι όντως χάλια
ναι θα συνεχιστεί 5 σεζον τωρα τι θα γινεί σε αυτην την σεζον αγνωστο
ONEPIECE

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 01 Ιουν 2016, 21:08

Κρίμα και πάλη κρίμα καθώς η 4η σεζόν του Arrow ήταν ότι ποιο απογοητευτικό έχω δει ποτέ σε σειρά. Βαρετή, κακό σενάριο, σκηνές μάχης για το διάολο και τεράστια κενά τόσο στο σενάριο όσο και στην εξέλιξη των επεισοδίων...

Κρίμα γιατί ενώ η σειρά κατά τη γνώμη μου είχε φτάσει σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο γκρεμίσαν ότι χτίσανε μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό ONEPIECE » 03 Ιουν 2016, 20:55

πες το ψεματα ελπιζω η 5 να ναι καλυτερη
ONEPIECE

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό niksnake » 13 Ιούλ 2016, 13:45

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΕΖΟΝ.ΟΣΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΣΕΖΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ(ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ(ΒΛΕΠΕ SPARTACUS ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΣΕΖΟΝ)
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB