The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 15:43

Εξαιρετική 1η και 2η σεζόν. Τρομερός και o Governer. Αλλά ως εκεί. Η τέταρτη σεζόν με κούρασε αφάνταστα πολύ.
Το χάρηκα με την καρδιά μου που πέθανε η γυναίκα του Ρικ, γιατί πέραν του ότι τη θεωρώ ατάλαντη ηθοποιό (πράγμα που είχε φανεί και στο Prison Break, το οποίο παρότι ως σειρά ήταν κορυφή, οι ατάλαντοι κάναν παρέλαση με εξαίρεση τον απίστευο Τ-Bag), μονίμως έβρισκα εκνευριστικές τις πράξεις και τις αντιδράσεις της. Ελπίζω σε μια καλύτερη 5η σεζόν!!!
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Scarsick » 09 Οκτ 2014, 15:46

marni88 έγραψε:Εξαιρετική 1η και 2η σεζόν. Τρομερός και o Governer. Αλλά ως εκεί. Η τέταρτη σεζόν με κούρασε αφάνταστα πολύ.
Το χάρηκα με την καρδιά μου που πέθανε η γυναίκα του Ρικ, γιατί πέραν του ότι τη θεωρώ ατάλαντη ηθοποιό (πράγμα που είχε φανεί και στο Prison Break, το οποίο παρότι ως σειρά ήταν κορυφή, οι ατάλαντοι κάναν παρέλαση με εξαίρεση τον απίστευο Τ-Bag), μονίμως έβρισκα εκνευριστικές τις πράξεις και τις αντιδράσεις της. Ελπίζω σε μια καλύτερη 5η σεζόν!!!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ SPOILER !!! Το εκανες και στο Dexter topic. Αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν ατομα που δεν το εχουν δει. Δεν εισαι ο μοναδικος που το βλεπεις!
Άβαταρ μέλους
Scarsick

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 15:53

Scarsick έγραψε:ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ SPOILER !!! Το εκανες και στο Dexter topic. Αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν ατομα που δεν το εχουν δει. Δεν εισαι ο μοναδικος που το βλεπεις!

Ok μεγάλε, χαλάρωσε. Δεν το έκανα επίτηδες, απλά έγραψα όσο πιο περιεκτικά μπορούσα τη γνώμη μου για μια σειρά που έχει παιχτεί.
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσίευσηαπό Scarsick » 09 Οκτ 2014, 15:56

Δεν με νοιαζει αν το εκανες επιτηδες. Spoilαρεις στο Dexter , στο Homeland και εδω....αν ειναι δυνατον. Δεν παιζει ρολο αν εχει τελειωσει η σειρα. Μπορεις να γραψεις την αποψη σου χωρις να λες τι εχει γινει. Παλι καλα που τα εχω δει. Σεβασου τουλαχιστον καποιον που δεν την εχει τελειωσει ή σκοπευει να την αρχισει. Προσεχετε τι γραφετε...
Άβαταρ μέλους
Scarsick

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Οκτ 2014, 16:02

Scarsick έγραψε:Δεν με νοιαζει αν το εκανες επιτηδες. Spoilαρεις στο Dexter , στο Homeland και εδω....αν ειναι δυνατον. Δεν παιζει ρολο αν εχει τελειωσει η σειρα. Μπορεις να γραψεις την αποψη σου χωρις να λες τι εχει γινει. Παλι καλα που τα εχω δει. Σεβασου τουλαχιστον καποιον που δεν την εχει τελειωσει ή σκοπευει να την αρχισει. Προσεχετε τι γραφετε...

Δηλαδη τυχερος ειμαι που δεν εχω ανοιξει τωρα τελευταια το thread του Homeland διοτι σκοπευω να το ξεκινησω καποια στιγμη. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό marni88 » 09 Οκτ 2014, 16:04

Ευτυχώς την έχεις δει και γλίτωσα το ξύλο. Είπα ότι δεν έγινε επίτηδες και στο εξής θα έχω το νου μου.
Άβαταρ μέλους
marni88

Δημοσίευσηαπό Scarsick » 09 Οκτ 2014, 16:09

Δεν μιλησα ποτε για ξυλο. Απλα, σου τονισα να προσεχεις τι γραφεις επειδη δεν το ειδα 1 φορα , το ειδα 3 φορες και μπορει να το συνεχιζες.

@Deathracer2009 γλιτωσες.......:P
Άβαταρ μέλους
Scarsick

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 16:12

το λιγο που το εχω δει δεν με τρελανε τοσο.
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Re: The Walking Dead

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:35

Προσοχή όντως παιδιά για σπόιλερς. Θυμάμαι ακόμη πως την έφαγα για το red dead redemption...
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Chased » 12 Οκτ 2014, 12:49

Scarsick έγραψε:
marni88 έγραψε:Εξαιρετική 1η και 2η σεζόν. Τρομερός και o Governer. Αλλά ως εκεί. Η τέταρτη σεζόν με κούρασε αφάνταστα πολύ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ SPOILER !!! Το εκανες και στο Dexter topic. Αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν ατομα που δεν το εχουν δει. Δεν εισαι ο μοναδικος που το βλεπεις!

@Scarsick

Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ πιο πολύ με όσα λες! Τραγικές οι 2η και 3η σεζόν, ο Governor η μεγαλύτερη αποτυχία και «κοιλιά» της σειράς, η 4η σεζόν είναι μακράν η καλύτερη μετά την 1η και η ηθοποιός που παίζει τη Λόρι ήταν από τις καλύτερες επιλογές του Prison Break, το οποίο είχε και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ηθοποιούς!

Αλλά για να σου άρεσε η 2η σεζόν και ο Governor (ο οποίος είναι στην 3η, άρα σου άρεσε και αυτή), τότε μάλλον είσαι σε λάθος show! Γουστάρεις σαπουνόπερα με ζόμπι και όχι αγωνία και δράση, όπως και έπρεπε να είναι (και έτσι ξεκίνησε) η σειρά!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB