Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 14:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
marni88 έγραψε:Εξαιρετική 1η και 2η σεζόν. Τρομερός και o Governer. Αλλά ως εκεί. Η τέταρτη σεζόν με κούρασε αφάνταστα πολύ.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ SPOILER !!! Το εκανες και στο Dexter topic. Αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν ατομα που δεν το εχουν δει. Δεν εισαι ο μοναδικος που το βλεπεις!
-
Scarsick - Δημοσιευσεις : 26
Scarsick έγραψε:ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ SPOILER !!! Το εκανες και στο Dexter topic. Αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν ατομα που δεν το εχουν δει. Δεν εισαι ο μοναδικος που το βλεπεις!
Ok μεγάλε, χαλάρωσε. Δεν το έκανα επίτηδες, απλά έγραψα όσο πιο περιεκτικά μπορούσα τη γνώμη μου για μια σειρά που έχει παιχτεί.
-
marni88 - Δημοσιευσεις : 16
Δεν με νοιαζει αν το εκανες επιτηδες. Spoilαρεις στο Dexter , στο Homeland και εδω....αν ειναι δυνατον. Δεν παιζει ρολο αν εχει τελειωσει η σειρα. Μπορεις να γραψεις την αποψη σου χωρις να λες τι εχει γινει. Παλι καλα που τα εχω δει. Σεβασου τουλαχιστον καποιον που δεν την εχει τελειωσει ή σκοπευει να την αρχισει. Προσεχετε τι γραφετε...
-
Scarsick - Δημοσιευσεις : 26
Scarsick έγραψε:Δεν με νοιαζει αν το εκανες επιτηδες. Spoilαρεις στο Dexter , στο Homeland και εδω....αν ειναι δυνατον. Δεν παιζει ρολο αν εχει τελειωσει η σειρα. Μπορεις να γραψεις την αποψη σου χωρις να λες τι εχει γινει. Παλι καλα που τα εχω δει. Σεβασου τουλαχιστον καποιον που δεν την εχει τελειωσει ή σκοπευει να την αρχισει. Προσεχετε τι γραφετε...
Δηλαδη τυχερος ειμαι που δεν εχω ανοιξει τωρα τελευταια το thread του Homeland διοτι σκοπευω να το ξεκινησω καποια στιγμη.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Re: The Walking Dead
Προσοχή όντως παιδιά για σπόιλερς. Θυμάμαι ακόμη πως την έφαγα για το red dead redemption...
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Scarsick έγραψε:marni88 έγραψε:Εξαιρετική 1η και 2η σεζόν. Τρομερός και o Governer. Αλλά ως εκεί. Η τέταρτη σεζόν με κούρασε αφάνταστα πολύ.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ SPOILER !!! Το εκανες και στο Dexter topic. Αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν ατομα που δεν το εχουν δει. Δεν εισαι ο μοναδικος που το βλεπεις!
@Scarsick
Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ πιο πολύ με όσα λες! Τραγικές οι 2η και 3η σεζόν, ο Governor η μεγαλύτερη αποτυχία και «κοιλιά» της σειράς, η 4η σεζόν είναι μακράν η καλύτερη μετά την 1η και η ηθοποιός που παίζει τη Λόρι ήταν από τις καλύτερες επιλογές του Prison Break, το οποίο είχε και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ηθοποιούς!
Αλλά για να σου άρεσε η 2η σεζόν και ο Governor (ο οποίος είναι στην 3η, άρα σου άρεσε και αυτή), τότε μάλλον είσαι σε λάθος show! Γουστάρεις σαπουνόπερα με ζόμπι και όχι αγωνία και δράση, όπως και έπρεπε να είναι (και έτσι ξεκίνησε) η σειρά!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης