- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 12:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Arrow
@treloblim και goodshiver
Καταρχάς θα συμφωνήσω ότι η σειρά έχει πέσει. Ο Ras ειδικά ήταν εκτός τόπου και χρόνου σαν επιλογή κακού. Είδα το trailer του επόμενου επεισοδίου και κάτι μου λέει πως με την 4η σεζόν η σειρά θα επιστρέψει στις δόξες της. Δεν θα κάνω κάποιο spoil αλλά το επόμενο επεισόδιο θα είναι ενδιαφέρον goodshiver.
Καταρχάς θα συμφωνήσω ότι η σειρά έχει πέσει. Ο Ras ειδικά ήταν εκτός τόπου και χρόνου σαν επιλογή κακού. Είδα το trailer του επόμενου επεισοδίου και κάτι μου λέει πως με την 4η σεζόν η σειρά θα επιστρέψει στις δόξες της. Δεν θα κάνω κάποιο spoil αλλά το επόμενο επεισόδιο θα είναι ενδιαφέρον goodshiver.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
οταν ενοεις οτι ηταν λαθος επιλογη κακου?
ο ηθοποιος συγκεκριμενα ή ο χαρακτηρας του ρας?
γιατι προσωπικα το μονο επεισοδιο που μου αρεσε απο αυτην την season ειναι αυτο με την μαχη του ρας με τον arrow...και πιστευω πως τον παιζει μια χαρα τον ρας..
τωρα αν μιλας για τον ρας σαν χαρακτηρα δεν εχω διαβασει τα κομικ οποτε δεν ξερω και ποιοι ηταν οι κακοι στα κομικ..
μεταξυ μας οταν στην προηγουμενη season ειχες για κακο τον CRIXUS το αλανι απο το spartacus εχεις πιασει ταβανι πια

ο ηθοποιος συγκεκριμενα ή ο χαρακτηρας του ρας?
γιατι προσωπικα το μονο επεισοδιο που μου αρεσε απο αυτην την season ειναι αυτο με την μαχη του ρας με τον arrow...και πιστευω πως τον παιζει μια χαρα τον ρας..
τωρα αν μιλας για τον ρας σαν χαρακτηρα δεν εχω διαβασει τα κομικ οποτε δεν ξερω και ποιοι ηταν οι κακοι στα κομικ..
μεταξυ μας οταν στην προηγουμενη season ειχες για κακο τον CRIXUS το αλανι απο το spartacus εχεις πιασει ταβανι πια

-
giannisGG - Δημοσιευσεις : 69
@Scot Plz spoilare με
Θεωρω πως το Arrow στεκεται καλα στα ποδια του σαν σειρα και το καλο ειναι οτι υπαρχουν αρκετες σειρες με super heroes και ειναι όλες ανω του απλώς καλού. Θεωρώ δλδ ότι εμείς οι viewers είμαστε οι κερδισμένοι με το όλο θέμα. Και είναι λογικό να υπάρχουν "κοιλιές" σε κάθε σειρά.
Να μην αρχίσω να λέω για House of Cards 3η σεζόν!!

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Θεωρω πως το Arrow στεκεται καλα στα ποδια του σαν σειρα και το καλο ειναι οτι υπαρχουν αρκετες σειρες με super heroes και ειναι όλες ανω του απλώς καλού. Θεωρώ δλδ ότι εμείς οι viewers είμαστε οι κερδισμένοι με το όλο θέμα. Και είναι λογικό να υπάρχουν "κοιλιές" σε κάθε σειρά.
Να μην αρχίσω να λέω για House of Cards 3η σεζόν!!
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
@giannisGG σαν ηθοποιός είναι πάρα πολύ καλός. Απλά δεν έχει καμία επαφή με τον arrow τα comics. Δεν λέω καλό είναι να μην ακολουθούν πιστά τα comics πάντα, αλλά δεν του έβγαλαν τα μάτια...
@goodshiver ακριβώς αυτό που είπες στο spoiler. Και κάπως έτσι συνεχίζει να ακολουθεί πιστά το comic στην επόμενη σεζόν.
@goodshiver ακριβώς αυτό που είπες στο spoiler. Και κάπως έτσι συνεχίζει να ακολουθεί πιστά το comic στην επόμενη σεζόν.

-
Βασικά δν κατάλαβα... Έχει ανακοινωθεί 4η σεζόν ή αυτό ήταν το φινάλε της σειράς? Πάντως δύσκολα αντέχει άλλη σεζόν αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά και ριζικά. Κούρασε πάρα πολύ.
-
Έχει ανακοινωθεί 4η σεζόν και ελπίζω να είναι επιστροφή στις ρίζες. Δεν είδα ακόμα το τελευταίο επεισόδιο αλλά λίγο τα spoilers, λίγο το reddit βλέπω πως το τερμάτισαν. Ειδικά το Olisity.

-
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που γίνεται δν το περίμενα.. αλλά όλα γίνονται πολύ απότομα. Τεσπά. Ελπίζω να είναι πιο πολύ δράση η επόμενη σεζόν και λιγότερο δράμα.
-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης