The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 14 Φεβ 2014, 19:43

παντως η τελευταια σκηνη ηταν ωραια!
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό Chased » 28 Φεβ 2014, 06:37

Ολίγον τι βαρετά και το 9 και το 10 και το 11...Βέβαια το 11 είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα!

Δυστυχώς, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ B-movie φάση, ειδικά με το καινούργιο τρίο που μας συστήνει...Σαν να διαβάζω Άρτσι ήταν...

Οφείλω να ομολογήσω όμως πως υπήρχαν δυνατά σημεία, όπως το
stealth κομμάτι του Rick αλλά και η Ροζίτα από τους νέους χαρακτήρες! Μα τί μ%^&%&$ είναι αυτό ρε?!?!?!

Κατά τα άλλα, τα επεισόδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που άφησαν να εννοηθεί με το preview στο τέλος του επεισοδίου 9...Αυτό το χάος δράσης και αγωνίας δεν συμβαίνει ποτέ, δυστυχώς!

Υ.Γ.: Και φτάσαμε αισίως στο 9ο-11ο επεισόδιο της 4ης σεζόν, για να γίνει αυτό που ζητούσα τόσον καιρό! Να χωριστεί το γκρουπ μπας και έχει αγωνία πάλι...Βέβαια, αγωνία μηδέν προς το παρόν, αλλά ελπίζω στο 12ο επεισόδιο...!

Υ.Γ.2: Δεν μου αρέσει ο «Άρτσι»...
Ήδη ακούγονται σενάρια πως θα αντικαταστήσει τον Ντάρυλ...
Και μόνο η σκέψη με τρελαίνει!!!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό litanies » 31 Μαρ 2014, 12:30

πάει και η τέταρτη σαιζόν...

υπομονή μέχρι το φθινόπωρο για την 5η σαιζόν που θα μας
πάει σε νέα μέρη με νέους χαρακτήρες. να υποθέσω ότι στο terminus έχουν γίνει "ανθρωποφάγοι"?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Μαρ 2014, 19:34

επιτέλους...θα την κατεβάσω σήμερα όλη ώστε να την δω σερί...ούτε εγώ δεν ξέρω πως άντεξα και περίμενα να τελειώσει...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 31 Μαρ 2014, 22:29

Τέλος η 4 σαιζόν. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη. Πάλι καλά που αρχίζει το Game of Thrones.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 01 Απρ 2014, 11:29

litanies έγραψε:πάει και η τέταρτη σαιζόν...

υπομονή μέχρι το φθινόπωρο για την 5η σαιζόν που θα μας
πάει σε νέα μέρη με νέους χαρακτήρες. να υποθέσω ότι στο terminus έχουν γίνει "ανθρωποφάγοι"?

Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Όποιος έχει κάποιο hint για την επόμενη σεζόν ας μας σποιλεριάσει λίγο...
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Απρ 2014, 14:41

μόλις τελείωσα και εγώ τη 4η σεζόν.η αλήθεια είναι ότι σαν ένα μεγάλο filler ένιωσα τα 5-6 τελευταία επεισόδια...περιμένω την επόμενη με ανυπομονησία και πιστεύω ότι 1-2 ακόμα θα έχουμε και τέλος...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό master » 14 Απρ 2014, 21:27

korko έγραψε:μόλις τελείωσα και εγώ τη 4η σεζόν.η αλήθεια είναι ότι σαν ένα μεγάλο filler ένιωσα τα 5-6 τελευταία επεισόδια...περιμένω την επόμενη με ανυπομονησία και πιστεύω ότι 1-2 ακόμα θα έχουμε και τέλος...

κι εγω το ιδιο εχω περιεργεια θα γινει χαμος
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 27 Απρ 2014, 10:59

Το ξεκίνησα τις προάλλες και είδα την πρώτη σεζόν σε 2 μέρες (κατόρθωμα, για μένα, αν υπολογίσετε πως γενικά δεν βλέπω ούτε 1 20λεπτο επεισόδιο την ημέρα).
Ήταν ακριβώς το είδος σειράς που μου αρέσει, και με έκανε να κολλήσω. Βέβαια, όπως με κάθε σειρά που παίζει καιρό, έχω φάει αρκετό spoil, αλλά τι να κάνουμε :P
Θα την τελειώσω σύντομα, πάντως.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό Chased » 03 Μάιος 2014, 16:36

Δόξα τω Θεώ που υπήρξαν και τα τελευταία 5-6 επεισόδια στη σειρά και είδαμε λίγο μοναχική δράση! Επιτέλους τα ζόμπι ήταν και πάλι απειλή για τους χαρακτήρες και σταμάτησαν να «τη βλέπουν» L4D τη φάση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, αν και πολύ αμφιβάλλω!

Θέλουμε τα ζόμπι στο προσκήνιο και όχι παρασκήνιο!
Θέλουμε τα ζόμπι να είναι απειλή και όχι στη φυλακή!
Θέλουμε ο κίνδυνος να είναι υψηλός και όχι άλλος Governor κακός!
Ψωμί, παιδεία, ελευθερία!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB