- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 20:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
Ολίγον τι βαρετά και το 9 και το 10 και το 11...Βέβαια το 11 είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα!
Δυστυχώς, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ B-movie φάση, ειδικά με το καινούργιο τρίο που μας συστήνει...Σαν να διαβάζω Άρτσι ήταν...
Οφείλω να ομολογήσω όμως πως υπήρχαν δυνατά σημεία, όπως το
Κατά τα άλλα, τα επεισόδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που άφησαν να εννοηθεί με το preview στο τέλος του επεισοδίου 9...Αυτό το χάος δράσης και αγωνίας δεν συμβαίνει ποτέ, δυστυχώς!
Υ.Γ.: Και φτάσαμε αισίως στο 9ο-11ο επεισόδιο της 4ης σεζόν, για να γίνει αυτό που ζητούσα τόσον καιρό! Να χωριστεί το γκρουπ μπας και έχει αγωνία πάλι...Βέβαια, αγωνία μηδέν προς το παρόν, αλλά ελπίζω στο 12ο επεισόδιο...!
Υ.Γ.2: Δεν μου αρέσει ο «Άρτσι»...Και μόνο η σκέψη με τρελαίνει!!!
Δυστυχώς, έχει αρχίσει να γίνεται πολύ B-movie φάση, ειδικά με το καινούργιο τρίο που μας συστήνει...Σαν να διαβάζω Άρτσι ήταν...
Οφείλω να ομολογήσω όμως πως υπήρχαν δυνατά σημεία, όπως το
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Κατά τα άλλα, τα επεισόδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που άφησαν να εννοηθεί με το preview στο τέλος του επεισοδίου 9...Αυτό το χάος δράσης και αγωνίας δεν συμβαίνει ποτέ, δυστυχώς!
Υ.Γ.: Και φτάσαμε αισίως στο 9ο-11ο επεισόδιο της 4ης σεζόν, για να γίνει αυτό που ζητούσα τόσον καιρό! Να χωριστεί το γκρουπ μπας και έχει αγωνία πάλι...Βέβαια, αγωνία μηδέν προς το παρόν, αλλά ελπίζω στο 12ο επεισόδιο...!
Υ.Γ.2: Δεν μου αρέσει ο «Άρτσι»...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Το ξεκίνησα τις προάλλες και είδα την πρώτη σεζόν σε 2 μέρες (κατόρθωμα, για μένα, αν υπολογίσετε πως γενικά δεν βλέπω ούτε 1 20λεπτο επεισόδιο την ημέρα).
Ήταν ακριβώς το είδος σειράς που μου αρέσει, και με έκανε να κολλήσω. Βέβαια, όπως με κάθε σειρά που παίζει καιρό, έχω φάει αρκετό spoil, αλλά τι να κάνουμε
Θα την τελειώσω σύντομα, πάντως.
Ήταν ακριβώς το είδος σειράς που μου αρέσει, και με έκανε να κολλήσω. Βέβαια, όπως με κάθε σειρά που παίζει καιρό, έχω φάει αρκετό spoil, αλλά τι να κάνουμε

Θα την τελειώσω σύντομα, πάντως.

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
Δόξα τω Θεώ που υπήρξαν και τα τελευταία 5-6 επεισόδια στη σειρά και είδαμε λίγο μοναχική δράση! Επιτέλους τα ζόμπι ήταν και πάλι απειλή για τους χαρακτήρες και σταμάτησαν να «τη βλέπουν» L4D τη φάση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, αν και πολύ αμφιβάλλω!
Θέλουμε τα ζόμπι στο προσκήνιο και όχι παρασκήνιο!
Θέλουμε τα ζόμπι να είναι απειλή και όχι στη φυλακή!
Θέλουμε ο κίνδυνος να είναι υψηλός και όχι άλλος Governor κακός!
Ψωμί, παιδεία, ελευθερία!
Θέλουμε τα ζόμπι στο προσκήνιο και όχι παρασκήνιο!
Θέλουμε τα ζόμπι να είναι απειλή και όχι στη φυλακή!
Θέλουμε ο κίνδυνος να είναι υψηλός και όχι άλλος Governor κακός!
Ψωμί, παιδεία, ελευθερία!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης