- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 22:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Arrow
PetrifieD- έγραψε:O ηθοποιος ο ίδιος είπε ότι δεν θα γίνει έτσι. Γι αυτό με έχει φάει η περιέργεια.
Μα στην ουσία δεν ήταν θανατηφόρο. Δεν τον πέτυχε στη καρδιά. Απλά λογικά ο γιατρός θα είναι μάστερ και μεταπτυχιακό.

Λογικά θα έχουμε μόνο την σκηνή που θα τον σέρνει και σίγουρα νησί όσον αφορά τον Oliver. Εγώ περιμένω να δω Arsenal μόνο του εν δράση.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
στην αρχή είχε teasarei στο twitter το lazarus pitt αλλά χθες δήλωσε ότι δεν θα γίνει έτσι.τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω.απλά ελπίζω να είναι αλήθεια ότι θα λείψει για 3-4 επεισόδια όπως έλεγαν.θα είναι πιο ενδιαφέρον να τους δούμε όλους χωρίς τον oliver εκεί να δέρνει.η suicide έχει ανακοινωθεί ότι θα ξαναεμφανιστεί απλά το πότε δεν ξέρουμε.εγώ πάντως περιμένω να δω και πάλι τον deathstroke.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Aν λες για την εικόνα με το Lazarus Pit ήταν fan art το οποίο του άρεσε. Κάτι φημίζεται πως θα μπει deathstroke στην SS.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Ποιος νομιζετε οτι θα ειναι ο "κακος" αυτης της season? Μεχρι τωρα ειχαμε τον Merlin και τον Deathstroke, ωστοσο δεν πιστευω να ειναι ο Ras al gul γιατι ο Arrow δεν μπορει να τον νικησει (μονο ο Batman εχει κερδισει τον Ras al gul XD).

-
Sapounofouskas - Δημοσιευσεις : 27
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης