- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 20:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
nikkork έγραψε:Τα βιβλία έχουν σχέση με την σειρά ή να τα διαβάσω;
Ναι η σειρά βγαίνει από τα βιβλία. Η σειρά των βιβλίων λέγεται A Song of Ice and Fire και το A Game of Thrones είναι το 1ο βιβλίο αυτής της σειράς. Η τηλεοπτική σειρά πήρε το όνομά της από αυτό το 1ο βιβλίο. Από όσο ξέρω οι σαιζόν 1 και 2 αντιστοιχούν στα πρώτα 2 βιβλία (1 βιβλίο η κάθε σαιζόν) ενώ οι σαιζόν 3 και 4 θα αντιστοιχούν στο 3ο βιβλίο (γι αυτό το τελευταίο μπορεί να κάνω και λάθος). Τα βιβλία θα είναι 7 συνολικά με τα 5 να έχουν εκδοθεί ήδη ενώ τώρα γράφεται το 6ο. Τα βιβλία είναι τα εξής: 1. A Game of Thrones, 2. A Clash of Kings, 3. A Storm of Swords, 4. A Feast for Crows, 5. A Dance with Dragons, 6. The Winds of Winter και 7. A Dream of Spring.
Νομίζω αξίζει να τα διαβάσεις και τα βιβλία. Αν και η σειρά είναι πολύ καλή και είναι υπό την επίβλεψη του συγγραφέα, πάντα τα βιβλία έχουν περισσότερο υλικό το οποίο δεν φαίνεται στις ταινίες ή σειρές στην προκειμένη περίπτωση. Εγώ αν και έχω δει τις 3 πρώτες σαιζόν θα διαβάσω και τα βιβλία.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
nikkork έγραψε:Τα βιβλία έχουν σχέση με την σειρά ή να τα διαβάσω;
Αν σου αρέσει το διάβασμα και δεν έχεις πρόβλημα με τα ογκώδη βιβλία τότε τα αγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσο για τη 3 σαιζόν είναι βασισμένη στο πρώτο μισό του τρίτου βιβλίου (A Storm of Swords).
-
Mojo-Jojo - Δημοσιευσεις : 120
ο πρωτος κυκλος ηταν εντυπωσιακος. ιντριγκες κτλπ. Ο δευτερος το ιδιο. Ο τριτος με κουρασε απο την αργη εξελιξη των γεγονοτων. (Δεν εχω διαβασει τα βιβλια)....
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
vonzuchter έγραψε:ο πρωτος κυκλος ηταν εντυπωσιακος. ιντριγκες κτλπ. Ο δευτερος το ιδιο. Ο τριτος με κουρασε απο την αργη εξελιξη των γεγονοτων. (Δεν εχω διαβασει τα βιβλια)....
Εμενα ο πρωτος με κουρασε απιστευτα με αποτελεσμα να ημουν αρνητικα προκατειλημμενος με την σειρα. Στην συνεχεια βελτιωθηκε πολυ με το κλεισιμο της 2ης σεζον να ηταν πολυ δυνατο αν και στην τριτη σεζον δεν μου αρεσε το φιναλε. Καθολου cliffhanger μιας και συνηθιζεται κατα κορον απο ολες τις αμερικανικες σειρες.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης