A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 26 Αύγ 2013, 19:09

Τα βιβλία έχουν σχέση με την σειρά ή να τα διαβάσω;
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Αύγ 2013, 03:43

nikkork έγραψε:Τα βιβλία έχουν σχέση με την σειρά ή να τα διαβάσω;

Ναι η σειρά βγαίνει από τα βιβλία. Η σειρά των βιβλίων λέγεται A Song of Ice and Fire και το A Game of Thrones είναι το 1ο βιβλίο αυτής της σειράς. Η τηλεοπτική σειρά πήρε το όνομά της από αυτό το 1ο βιβλίο. Από όσο ξέρω οι σαιζόν 1 και 2 αντιστοιχούν στα πρώτα 2 βιβλία (1 βιβλίο η κάθε σαιζόν) ενώ οι σαιζόν 3 και 4 θα αντιστοιχούν στο 3ο βιβλίο (γι αυτό το τελευταίο μπορεί να κάνω και λάθος). Τα βιβλία θα είναι 7 συνολικά με τα 5 να έχουν εκδοθεί ήδη ενώ τώρα γράφεται το 6ο. Τα βιβλία είναι τα εξής: 1. A Game of Thrones, 2. A Clash of Kings, 3. A Storm of Swords, 4. A Feast for Crows, 5. A Dance with Dragons, 6. The Winds of Winter και 7. A Dream of Spring.

Νομίζω αξίζει να τα διαβάσεις και τα βιβλία. Αν και η σειρά είναι πολύ καλή και είναι υπό την επίβλεψη του συγγραφέα, πάντα τα βιβλία έχουν περισσότερο υλικό το οποίο δεν φαίνεται στις ταινίες ή σειρές στην προκειμένη περίπτωση. Εγώ αν και έχω δει τις 3 πρώτες σαιζόν θα διαβάσω και τα βιβλία.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 27 Αύγ 2013, 13:57

nikkork έγραψε:Τα βιβλία έχουν σχέση με την σειρά ή να τα διαβάσω;

Αν σου αρέσει το διάβασμα και δεν έχεις πρόβλημα με τα ογκώδη βιβλία τότε τα αγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσο για τη 3 σαιζόν είναι βασισμένη στο πρώτο μισό του τρίτου βιβλίου (A Storm of Swords).
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό marine » 07 Σεπ 2013, 12:46

Ξερει κανεις ποτε ξεκινανε τα νεα επισοδια ?
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Σεπ 2013, 13:33

marine έγραψε:Ξερει κανεις ποτε ξεκινανε τα νεα επισοδια ?

Τον Απρίλιο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό frigs » 14 Οκτ 2013, 17:52

Αντε να την δούμε επιτέλους την σειρά αυτη και εμείς που δεν ειμαστε συνδρομητές στην nova.
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 14 Οκτ 2013, 19:11

φιλε frigs νομιζεις οτι οσοι βλεπουν game of thrones έχουν νοβα? :P
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό senso » 21 Οκτ 2013, 13:14

@ Morfeus777

Θελει λιγο ρουμι κανεις??? ;)

Παντως για καποιον που βλεπει πολλες σειρες, η συγκεκριμενη δεν θα θεωρηθει και απο τις αγαπημενες του (ειμαι ενας απο αυτους)
senso

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 21 Οκτ 2013, 13:20

ο πρωτος κυκλος ηταν εντυπωσιακος. ιντριγκες κτλπ. Ο δευτερος το ιδιο. Ο τριτος με κουρασε απο την αργη εξελιξη των γεγονοτων. (Δεν εχω διαβασει τα βιβλια)....
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 21 Οκτ 2013, 14:58

vonzuchter έγραψε:ο πρωτος κυκλος ηταν εντυπωσιακος. ιντριγκες κτλπ. Ο δευτερος το ιδιο. Ο τριτος με κουρασε απο την αργη εξελιξη των γεγονοτων. (Δεν εχω διαβασει τα βιβλια)....

Εμενα ο πρωτος με κουρασε απιστευτα με αποτελεσμα να ημουν αρνητικα προκατειλημμενος με την σειρα. Στην συνεχεια βελτιωθηκε πολυ με το κλεισιμο της 2ης σεζον να ηταν πολυ δυνατο αν και στην τριτη σεζον δεν μου αρεσε το φιναλε. Καθολου cliffhanger μιας και συνηθιζεται κατα κορον απο ολες τις αμερικανικες σειρες.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB