Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 07 Δεκ 2014, 21:44

korko έγραψε:πολύ ωραίο το διπλό crossover με το flash.ελπίζω να έχουμε περισσότερα στο μέλλον γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό

όντως. το κακό για μένα βέβαια ήταν πως έπρεπε πρώτα να δεις το επεισόδιο απο το φλας. καλά δεν είναι και αναγκαστικό αλλά είναι σαν συνέχεια. το πως ξεκίνησαν να συνεργάζονται.
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Re: Απ: Arrow

Δημοσίευσηαπό Phoenix77 » 10 Δεκ 2014, 04:29

Γουσταρα και εγώ πολυ που ηταν και οι δύο μαζί, πρέπει να κάνουν περισσότερα τέτοια επεισόδια
Άβαταρ μέλους
Phoenix77

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό Giannisre7 » 12 Δεκ 2014, 15:29

Μόνο εγώ έπαθα τη πλάκα μου με το ένατο επεισόδιο; Το έβλεπα και έκανα να επανέλθω στο περιβάλλον 5 λεπτά ρε!! 21 Ιανουαρίου το επόμενο! Αναμένουμε!
Giannisre7

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Δεκ 2014, 16:02

έκλεισε πολύ καλά η φετινή χρονιά.το επεισόδιο έφτασε σιγά σιγά στην κλιμάκωση στο τέλος και νομίζω δεν 'άφησε κανέναν ανικανοποίητο.
είναι επίσημο ο deathstroke επιστρέφει για κάποιο-α επεισόδια δεν είναι ακόμα σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό litanies » 16 Δεκ 2014, 12:50

korko έγραψε:έκλεισε πολύ καλά η φετινή χρονιά.το επεισόδιο έφτασε σιγά σιγά στην κλιμάκωση στο τέλος και νομίζω δεν 'άφησε κανέναν ανικανοποίητο.
είναι επίσημο ο deathstroke επιστρέφει για κάποιο-α επεισόδια δεν είναι ακόμα σίγουρο.

δεν είναι σίγουρο ότι επιστρέφει ή δεν είναι σίγουρο για πόσα επεισόδια θα επιστρέψει?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Δεκ 2014, 13:00

litanies έγραψε:
korko έγραψε:έκλεισε πολύ καλά η φετινή χρονιά.το επεισόδιο έφτασε σιγά σιγά στην κλιμάκωση στο τέλος και νομίζω δεν 'άφησε κανέναν ανικανοποίητο.

δεν είναι σίγουρο ότι επιστρέφει ή δεν είναι σίγουρο για πόσα επεισόδια θα επιστρέψει?

δεν είναι σίγουρο αν θα είναι για ένα ή περισσότερα.ότι επιστρέφει είναι επίσημο
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2015, 02:22

Στη τελευταία σαιζόν γίνεται χαμός.

αποκλείεται να πέθανε. Το θέμα είναι πως θα σωθεί όμως
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Ιαν 2015, 12:33

PetrifieD- έγραψε:Στη τελευταία σαιζόν γίνεται χαμός.

αποκλείεται να πέθανε. Το θέμα είναι πως θα σωθεί όμως

lazarus pit αδερφέ.δεν υπάρχει άλλος τρόπος στον κόσμο της dc.και άμα θυμάσαι ο Ra's είπε ότι δεν τον έχει προκαλέσει κανείς σε μάχη για 60 χρόνια περίπου.που πιστεύω το teasare πολύ άσχημα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Ιαν 2015, 12:44

Δεν νομίζω πως θα χρησιμοποιήσουν αυτό καθώς
θα τον κάνουν αθάνατο κάτι που δεν υπάρχει στο arrow.
Επίσης έχετε δει το teaser trailer του πρώτου επεισοδίου; Κάτι άλλο παίζει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Ιαν 2015, 06:41

O ηθοποιος ο ίδιος είπε ότι δεν θα γίνει έτσι. Γι αυτό με έχει φάει η περιέργεια.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB