Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 12 Νοέμ 2014, 23:55

Για μένα πάντως η σειρά είναι πολύ καλή. Δεν το περίμενα, ειδικά με αυτόν τον ήρωα που να πω την αλήθεια από το injustice τον έμαθα.

Tanno έγραψε:Εγώ έχω κατεβάσει τις σειρές αυτής της Arrow, οπότε ξέρω. Είναι μόνο 2 seasons.

βασικά τώρα παίζεται η τρίτη.....
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό korko » 13 Νοέμ 2014, 18:50

μέτριο το σημερινό επεισόδιο.πάντως νομίζω οι συγγραφείς τα έχουν χάσει λίγο.και επιτέλους έχουμε νέο κακό στη σειρά!!!
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό korko » 14 Νοέμ 2014, 10:58

Tanno έγραψε:
korko έγραψε:μέτριο το σημερινό επεισόδιο.πάντως νομίζω οι συγγραφείς τα έχουν χάσει λίγο.και επιτέλους έχουμε νέο κακό στη σειρά!!!

Τότε θα περιμένω να ολοκληρωθεί όλη η τρίτη σειρά για να το καταλάβω. Συνηθίζω να τα βλέπω νυχθήμερον.

πάντως εγώ σε συμβουλεύω τη φετινή χρονιά δες την σιγά σιγά γιατί είναι πολύ μέτρια.δεν νομίζω να υπάρξει άτομο που θα δει όλα τα επεισόδια σερί αυτή τη φορά.πραγματικά έχει κάνει για εμένα τεράστια κοιλιά...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 14 Νοέμ 2014, 13:46

Tanno έγραψε:
Επιστρέφει ο Ντέθστροκ; Ή θα είναι ο Φλας μέσα; Στην δεύτερη νόμιζα ότι τον φυλάκισαν για πάντα και η πόλη ηρέμησε από τα εγκλήματα.

όχι άλλοι επιστρέφουν. τον φλας στα πρώτα 5 δεν τον έχει δείξει αλλά άκουσα πως θα είναι σε κάποιο
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό korko » 21 Νοέμ 2014, 14:19

ωραίο το τελευταίο επεισόδιο και με έναν καθαρά green arrow κακό.πράγμα που δεν βλέπουμε και πολύ στη σειρά δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 30 Νοέμ 2014, 03:56

Το ξεκινησα σημερα και κολλησα (για αυτο αλλωστε ειμαι online τετοια ωρα) και το εχω λιωσει. Πραγματικα απο τα λιγα επεισοδια που εχω δει πορωθηκα!!!
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Δεκ 2014, 13:12

πολύ ωραίο το διπλό crossover με το flash.ελπίζω να έχουμε περισσότερα στο μέλλον γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB