A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 01 Αύγ 2013, 13:13

Daenerys FTW!

By the way μπορει να μου πει κανενας εμπειρος ποια βιβλια μπορω να διαβασω που να μην εχουν spoilers για την 4η σεζον? Εννοω να περιγραφουν τα γεγονοτα της σειρας με περισσοτερες λεπτομερειες ή να περιγραφουν προηγουμενα γεγονοτα. Θελω να εχω τη σειρα σαν βαση και οχι τα βιβλια.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 01 Αύγ 2013, 13:45

Οι πρώτες δύο σεζόν βασίζονται στα πρώτα δύο βιβλία (A Game of Thrones και A Clash of Kings αντίστοιχα). Η τρίτη και τέταρτη σεζόν βασίζονται σε ένα βιβλίο, το A Storm of Swords. Οπότε θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα πρώτα δύο, και όταν τελειώσει η τέταρτη σεζόν να διαβάσεις και το τρίτο. Τέλος να πω, πως αυτό είναι μια απλή συμβουλή, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία. :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Αύγ 2013, 13:50

Πόσο δίκιο έχεις ρε nfs_maniac...milf για πάντα!Βασικά για όσο μας παίρνει ακόμη. :lol:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Αύγ 2013, 14:49

Μετά θα πάει αντίθετα βρε. Όταν φτάσουμε στην ηλικία των Milf, θα ψάχνουμε Sansa Stark καταστάσεις...:)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Αύγ 2013, 15:04

Αχαχαχαχα μην πω πως οι Σάνσες Στάρκες σιγά σιγά διεκδικούν χώρο από τις milf... ;) Ρε συ να ρωτήσω κάτι με αφορμή το μήνυμα.Όταν θέλεις να απαντήσεις στο μήνυμα κάποιου επιλέγεις την "γρήγορη απάντηση";επειδή βλέπω πως το κάνετε όλοι και θέλω να το κάνω κι εγώ αλλά μου εμφανίζει κάτι παράξενα πέρα από το προηγούμενο μήνυμα.Θα στείλω τώρα ακόμη ένα μήνυμα για να δεις πως το εμφανίζει όταν κάνω αυτή την επιλογή(γρήγορη απάντηση).
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Αύγ 2013, 15:09

nfs_maniac έγραψε:Μετά θα πάει αντίθετα βρε. Όταν φτάσουμε στην ηλικία των Milf, θα ψάχνουμε Sansa Stark καταστάσεις...:)

Sorry μπερδεύτηκα.Παράθεση λέγεται και μου εμφανίζει αυτό από πάνω.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Αύγ 2013, 15:12

α οκ μου το έβγαλε επιτέλους κανονικά!2 φορές που προσπάθησα να το κάνω έτσι μου εμφάνιζε κάτι διαφορετικό.Ήθελα να απαντάω στα μηνύματα των άλλων και δε μπορούσα να τα εμφανίσω. :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 01 Αύγ 2013, 17:14

SirLvr έγραψε:Οι πρώτες δύο σεζόν βασίζονται στα πρώτα δύο βιβλία (A Game of Thrones και A Clash of Kings αντίστοιχα). Η τρίτη και τέταρτη σεζόν βασίζονται σε ένα βιβλίο, το A Storm of Swords. Οπότε θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα πρώτα δύο, και όταν τελειώσει η τέταρτη σεζόν να διαβάσεις και το τρίτο. Τέλος να πω, πως αυτό είναι μια απλή συμβουλή, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία. :)

Ευτυχως που μου ειπες για το 3o γιατι στη wikipedia ελεγε οτι ολη η 3η σεζον βασιζεται στο 3ο βιβλιο :D
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Αύγ 2013, 03:29

Η γριά κότα έχει το ζουμί σίγουρα! Αλλά δεν γίνεται να μην μαγευτέις από την Daenerys. Πιστεύω αν την έβλεπα από κοντά θα αντιδρούσα κάπως έτσι:

Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

game of thrones

Δημοσίευσηαπό majorfox » 10 Αύγ 2013, 17:42

βλέπω για πρώτη φορα ολη την σειρά σε HD, γαμάτη !

Αλλα αυτο με τον Sean Bean το εχουν ξεφτιλίσει το θέμα που πεθαίνει σε κάθε ταινία, δεν το περίμενα και εδω.
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB