Daenerys FTW!
By the way μπορει να μου πει κανενας εμπειρος ποια βιβλια μπορω να διαβασω που να μην εχουν spoilers για την 4η σεζον? Εννοω να περιγραφουν τα γεγονοτα της σειρας με περισσοτερες λεπτομερειες ή να περιγραφουν προηγουμενα γεγονοτα. Θελω να εχω τη σειρα σαν βαση και οχι τα βιβλια.
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Οι πρώτες δύο σεζόν βασίζονται στα πρώτα δύο βιβλία (A Game of Thrones και A Clash of Kings αντίστοιχα). Η τρίτη και τέταρτη σεζόν βασίζονται σε ένα βιβλίο, το A Storm of Swords. Οπότε θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα πρώτα δύο, και όταν τελειώσει η τέταρτη σεζόν να διαβάσεις και το τρίτο. Τέλος να πω, πως αυτό είναι μια απλή συμβουλή, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία. 

-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Μετά θα πάει αντίθετα βρε. Όταν φτάσουμε στην ηλικία των Milf, θα ψάχνουμε Sansa Stark καταστάσεις...

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Αχαχαχαχα μην πω πως οι Σάνσες Στάρκες σιγά σιγά διεκδικούν χώρο από τις milf...
Ρε συ να ρωτήσω κάτι με αφορμή το μήνυμα.Όταν θέλεις να απαντήσεις στο μήνυμα κάποιου επιλέγεις την "γρήγορη απάντηση";επειδή βλέπω πως το κάνετε όλοι και θέλω να το κάνω κι εγώ αλλά μου εμφανίζει κάτι παράξενα πέρα από το προηγούμενο μήνυμα.Θα στείλω τώρα ακόμη ένα μήνυμα για να δεις πως το εμφανίζει όταν κάνω αυτή την επιλογή(γρήγορη απάντηση).

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
nfs_maniac έγραψε:Μετά θα πάει αντίθετα βρε. Όταν φτάσουμε στην ηλικία των Milf, θα ψάχνουμε Sansa Stark καταστάσεις...
Sorry μπερδεύτηκα.Παράθεση λέγεται και μου εμφανίζει αυτό από πάνω.
-
α οκ μου το έβγαλε επιτέλους κανονικά!2 φορές που προσπάθησα να το κάνω έτσι μου εμφάνιζε κάτι διαφορετικό.Ήθελα να απαντάω στα μηνύματα των άλλων και δε μπορούσα να τα εμφανίσω. 

-
SirLvr έγραψε:Οι πρώτες δύο σεζόν βασίζονται στα πρώτα δύο βιβλία (A Game of Thrones και A Clash of Kings αντίστοιχα). Η τρίτη και τέταρτη σεζόν βασίζονται σε ένα βιβλίο, το A Storm of Swords. Οπότε θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα πρώτα δύο, και όταν τελειώσει η τέταρτη σεζόν να διαβάσεις και το τρίτο. Τέλος να πω, πως αυτό είναι μια απλή συμβουλή, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία.
Ευτυχως που μου ειπες για το 3o γιατι στη wikipedia ελεγε οτι ολη η 3η σεζον βασιζεται στο 3ο βιβλιο

-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Η γριά κότα έχει το ζουμί σίγουρα! Αλλά δεν γίνεται να μην μαγευτέις από την Daenerys. Πιστεύω αν την έβλεπα από κοντά θα αντιδρούσα κάπως έτσι:
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης