Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό ner0 » 16 Δεκ 2012, 19:02

Πολύ καλό το κλείσιμο για half-season, και γενικά αρτιότατο μέχρι τώρα. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο αναφέρετε μερικοί. Το αντίθετο θα έλεγα.

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Δεκ 2012, 10:46

Eχω δει μεχρι το 6ο επεισοδιο και ειναι μια πολυ καλη σειρα. Αξιζει να την παρακολουθησει καποιος. Με τρωε η περιεργεια για το τ εγινε στο νησι εκτος απο αυτα που μας εδειξαν.... ;)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό ner0 » 19 Δεκ 2012, 13:42

Deathracer2009 έγραψε:Eχω δει μεχρι το 6ο επεισοδιο και ειναι μια πολυ καλη σειρα. Αξιζει να την παρακολουθησει καποιος. Με τρωε η περιεργεια για το τ εγινε στο νησι εκτος απο αυτα που μας εδειξαν.... ;)

Νομίζω όλη η σειρά είναι το νησί :D

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Δεκ 2012, 18:59

και εγώ αυτό πιστεύω..αν και δεν ξέρω την ιστορία του green arrow το background του νησιού είναι πολύ ενδιαφέρον και με κάνει να θέλω να το δω όλο και περισσότερο
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Δεκ 2012, 23:57

Λοιπόν είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πρόκειται όντως για τον αυθεντικό green arrow. Νόμιζα θα ήταν κάποια απομίμηση και γι αυτό δεν είχε το ίδιο τίτλο. Το background είναι ίδιο απλά προφανώς έχει προσαρμογές. Ελπίζω απλά να μην βιάσουν τελείως και άσχημα το κόμικ.

Μέχρι τώρα όλα καλά και τα κλασσικά cliff hanger μου θυμίζουν Lost σε κάποια σημεία. Και η πλοκή καλή. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι έχει γίνει στο νησί.

Ο πρωταγωνιστής ταιριαστός και καλός στο ρόλο του millionair playboy αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο πιστευτό ως green arrow.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Ιαν 2013, 19:38

το βρήκα σήμερα και είπα να το βάλω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 21:00

Είδε κανείς το 10ο επεισόδιο; Το είδα χτες. καλούτσικο, το πιο ενδιαφέρον μέρος ήταν στο νησί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 22 Ιαν 2013, 22:09

Καλο ήταν. Γενικά όλες οι σκηνές από το νησί έχουν ενδιαφέρων.
Εγώ στη σειρά πάντως έχω πάθει τη πλάκα μου με τη δικηγόρο. Μεγάλος έρωτας.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Ιαν 2013, 23:17

μια χαρά ήταν το 10...τον έδειξε και άνθρωπο για πρώτη φορά...αλλά η αλήθεια είναι ότι το αληθινό θέμα της σειράς για εμένα είναι να δω τι έγινε στο νησί...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Ιαν 2013, 01:49

korko έγραψε:μια χαρά ήταν το 10...τον έδειξε και άνθρωπο για πρώτη φορά...αλλά η αλήθεια είναι ότι το αληθινό θέμα της σειράς για εμένα είναι να δω τι έγινε στο νησί...

Kαλά ναι προφανώς αυτό είναι το όλο θέμα. Αλλά νομίζω έκανε πολλές αποκαλύψεις πολύ γρήγορα στο 1ο μισό της σαιζόν. Εκτώς και αν μας επιφυλάσσουν και άλλες. Από το 11 ξαναρχίζει με τη λίστα πάντως οπότε αποκτά ενδιαφέρον.

Η δικηγόρος πανέμορφη. Την είχα πρωτοδεί στο Harper's Island. Ωραία σειρά και είναι 13 επεισόδια μόνο. Εκεί είχα μείνει άναυδος όταν την είχα δει. Στο Arrow ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB