- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 23:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Arrow
Πολύ καλό το κλείσιμο για half-season, και γενικά αρτιότατο μέχρι τώρα. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο αναφέρετε μερικοί. Το αντίθετο θα έλεγα.

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll

-
ner0 - Δημοσιευσεις : 155
Eχω δει μεχρι το 6ο επεισοδιο και ειναι μια πολυ καλη σειρα. Αξιζει να την παρακολουθησει καποιος. Με τρωε η περιεργεια για το τ εγινε στο νησι εκτος απο αυτα που μας εδειξαν.... 

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Eχω δει μεχρι το 6ο επεισοδιο και ειναι μια πολυ καλη σειρα. Αξιζει να την παρακολουθησει καποιος. Με τρωε η περιεργεια για το τ εγινε στο νησι εκτος απο αυτα που μας εδειξαν....
Νομίζω όλη η σειρά είναι το νησί

-
ner0 - Δημοσιευσεις : 155
Λοιπόν είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πρόκειται όντως για τον αυθεντικό green arrow. Νόμιζα θα ήταν κάποια απομίμηση και γι αυτό δεν είχε το ίδιο τίτλο. Το background είναι ίδιο απλά προφανώς έχει προσαρμογές. Ελπίζω απλά να μην βιάσουν τελείως και άσχημα το κόμικ.
Μέχρι τώρα όλα καλά και τα κλασσικά cliff hanger μου θυμίζουν Lost σε κάποια σημεία. Και η πλοκή καλή. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι έχει γίνει στο νησί.
Ο πρωταγωνιστής ταιριαστός και καλός στο ρόλο του millionair playboy αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο πιστευτό ως green arrow.
Μέχρι τώρα όλα καλά και τα κλασσικά cliff hanger μου θυμίζουν Lost σε κάποια σημεία. Και η πλοκή καλή. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι έχει γίνει στο νησί.
Ο πρωταγωνιστής ταιριαστός και καλός στο ρόλο του millionair playboy αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο πιστευτό ως green arrow.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
korko έγραψε:μια χαρά ήταν το 10...τον έδειξε και άνθρωπο για πρώτη φορά...αλλά η αλήθεια είναι ότι το αληθινό θέμα της σειράς για εμένα είναι να δω τι έγινε στο νησί...
Kαλά ναι προφανώς αυτό είναι το όλο θέμα. Αλλά νομίζω έκανε πολλές αποκαλύψεις πολύ γρήγορα στο 1ο μισό της σαιζόν. Εκτώς και αν μας επιφυλάσσουν και άλλες. Από το 11 ξαναρχίζει με τη λίστα πάντως οπότε αποκτά ενδιαφέρον.
Η δικηγόρος πανέμορφη. Την είχα πρωτοδεί στο Harper's Island. Ωραία σειρά και είναι 13 επεισόδια μόνο. Εκεί είχα μείνει άναυδος όταν την είχα δει. Στο Arrow ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης