Thanks @Maxus!Θα το τσεκαρω με την πρωτη ευκαιρια αφου εχει στυλ "dark fantasy".
Εγω αυτον το καιρο επιτελους ειδα μεχρι τελος το Baccano και το Monster.Απιθανα και τα 2.
Σειρα εχει να χαθω στον κοσμο του Owari no Seraph.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Anime Thread
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
@evergrey Τσεκαρε το, πιστευω θα σου αρεσει πολυ!
Εγω τελειωσα τις 2 σεζον του Tokyo Ghoul και μου αρεσε αρκετα,ειδικά η πρωτη σεζον.Στην 2η δεν ξερω κατι με χαλασε,ισως περιμενα πολλα.
Ακόμα ειδα το Deadman Wonderland που το βρηκα φοβερό!Αλλα λιγα επεισοδια..πανω στο καλο...
Τωρα βλεπω Sword Art Online, Cowboy Bebop και Basilisk.
Εγω τελειωσα τις 2 σεζον του Tokyo Ghoul και μου αρεσε αρκετα,ειδικά η πρωτη σεζον.Στην 2η δεν ξερω κατι με χαλασε,ισως περιμενα πολλα.
Ακόμα ειδα το Deadman Wonderland που το βρηκα φοβερό!Αλλα λιγα επεισοδια..πανω στο καλο...
Τωρα βλεπω Sword Art Online, Cowboy Bebop και Basilisk.
-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
Cross Ange
Ξεκινησα σημερα το Cross Ange και με εχει συνεπαρει, μονο απο τα 4 πρωτα επεισοδια που ειδα.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Το One Punch-Man το καλύτερο anime της season! Πολύ καλά το πάει και το Owari no Seraph, και για μας που μεγαλώσαμε με Digimon το Digimon Tri, τα πρώτα 4 επεισόδια τουλάχιστον, είναι η δόση νοσταλγιάς για αυτή τη season
-
atmakakashi - Δημοσιευσεις : 13
Τοσο καλο ειναι το One punch Man?Λεω και εγω να το αρχισω γιατι ολοι λενε τα καλυτερα.
Ποσα επεισοδια εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης περιπου?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Τοσο καλο ειναι το One punch Man?Λεω και εγω να το αρχισω γιατι ολοι λενε τα καλυτερα.
Ειναι πολυ καλο. Ειναι μια μιξη κωμωδίας και ξυλου σε στυλ shonen.
Ειναι 12 επεισοδια και εχει βγει και ενα OVA με μερικα ακομα να βγουν στο μελλον.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Καλυτερα να ξεκινησω αυτο τοτε παρα το One Piece που εχει 650+ επεισοδια ;pRoronoa έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Τοσο καλο ειναι το One punch Man?Λεω και εγω να το αρχισω γιατι ολοι λενε τα καλυτερα.
Ειναι πολυ καλο. Ειναι μια μιξη κωμωδίας και ξυλου σε στυλ shonen.
Ειναι 12 επεισοδια και εχει βγει και ενα OVA με μερικα ακομα να βγουν στο μελλον.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης