- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 13:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Flash
44 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Εγώ την βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα την σειρά!
Δεν ανυπομονώ για το τι θα γίνει ή "άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο",
αλλά όταν βγαίνει την βλέπω χωρίς να με κουράζει.
Δεν ανυπομονώ για το τι θα γίνει ή "άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο",
αλλά όταν βγαίνει την βλέπω χωρίς να με κουράζει.

-
CorporateB - Δημοσιευσεις : 44
super flash...
αν ξέρεις τι ειναι αυτο που ζητάς να δεις, αυτο που σου ταιριάζει και δεν εισαι της "ποιότητας" δηθεν και τις αυστηρης κριτικης, τοτε το flash ειναι αυτο που ζητάς!
Περιπέτεια φουλ, και ρυθμός αστραπή σε οτι αφορά τη πλοκή και το σενάριο. Εξυπνο στησιμο και ροη πραγμάτων, εντυπωσιακα εφε που κανουν τη σειρά να κερδίζει σεβασμό...
Την συστηνω ανεπιφύλακτα σε οσους αγαπουν τους DC ηρωες. Πολυ καλη δουλεια...
Περιπέτεια φουλ, και ρυθμός αστραπή σε οτι αφορά τη πλοκή και το σενάριο. Εξυπνο στησιμο και ροη πραγμάτων, εντυπωσιακα εφε που κανουν τη σειρά να κερδίζει σεβασμό...
Την συστηνω ανεπιφύλακτα σε οσους αγαπουν τους DC ηρωες. Πολυ καλη δουλεια...
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
Εντάξει πραγματικά έχω χάσει τα λόγια μου με το φινάλε του. Περίμενα κάποια στιγμή να το πάνε προς τα εκεί αλλά όχι και από δεύτερη season. Αν και μου φάνηκε πως κύλησε γρήγορα το τελευταίο επεισόδιο(τόσο καλό ήταν δυστυχώς) έδειξε τόσα ωραία και πιστά στο comic πράγματα, που με κάνουν να μην μπορώ να περιμένω τη 3η season αλλά και τις επόμενες μιας και σίγουρα θα επιστρέψει ο.. Zoom. Αν το πάνε σωστά, περιμένω τη 3η season του Flash να είναι και η καλύτερη όλων. Χτύπησαν ένα από τα καλύτερα storylines της DC... Απλά θέλω να δω το impact που θα έχει στο arrowverse..

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Eragon έγραψε:Το τελος ηταν αρκετα ασχημο....αν σκεφτεις οτι ακυρωσε ολα οσα προσπαθουσε να πετυχει ολοκληρη τη σεζον...το μονο που μενει να δουμε ειναι αν θα τον αφησει ο χρονος να αλλαξει πραγματικα με αυτο που εκανε...και ποια η κατασταση του μελλοντος..
Καλά δεν είχαν τί να γράψουν; ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ τελείως! Εκεί που λες επιτέλους ξέρω γω, άντε να δούμε αν θα το συνεχίσουν και πως, έρχεται και σου κάνει ό,τι πιο τρελό μπορούσες να σκεφτείς.
Άσε που θα έτρωγε και το γκομενάκι

-
CorporateB - Δημοσιευσεις : 44
44 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης