Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Spahar » 07 Οκτ 2012, 12:14

Deathracer2009 έγραψε:Tελος και το 2ο επειδοδιο. Εννοειται οτι ειναι πολυ καλο και περιμενουμε την συνεχεια.

Ευτυχως βρεθηκε ο Finch και ολα ειναι οπως ηταν πριν. Για να δουμε τι θα κανει η πανεμορφη Root μετα.

Το 2ο μου άρεσε πιο πολύ από το 1ο.

Τώρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επηρεαστεί η "δουλειά" τους από το γεγονός ότι Κάρτερ, Λάιονελ γνωρίζουν περισσότερα από ότι πριν.

Θα κυνηγήσουν την Root; Πιστεύω ότι στο χαρακτήρα του Finch ταιριάζει να κάνει πρώτος κίνηση και να μην περιμένει απλά πότε θα εμφανιστεί.

Τέλος, χαίρομαι που κράτησαν τον σκύλο, :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Οκτ 2012, 15:30

Καλο ηταν και το τριτο επεισοδιο βεβαια δεν το βαζω στο ιδιο σκαλι με τα δυο προηγουμενα. Ενα τυπικο επεισοδιο μου φανηκε. Βεβαια ειχαμε καποιες μικρο αποκαλυψεις στο τελος....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Spahar » 23 Οκτ 2012, 17:41

Deathracer2009 έγραψε:Καλο ηταν και το τριτο επεισοδιο βεβαια δεν το βαζω στο ιδιο σκαλι με τα δυο προηγουμενα. Ενα τυπικο επεισοδιο μου φανηκε. Βεβαια ειχαμε καποιες μικρο αποκαλυψεις στο τελος....

Να σου πω την αλήθεια το απόλαυσα πολύ το 3ο, λίγο το γκομενάκι, λίγο ο Τζον σε ρόλο γαμάουα μπράβου ήρθε και έδεσε. Και το τέλος ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Spahar » 26 Οκτ 2012, 22:39

Το σημερινό (4ο) το βρήκα λίγο χλιαρό, αν και είχε τα καλά του σημεία, με αποκορύφωμα φυσικά την "επιστροφή" ενός ακόμη χαρακτήρα της πρώτης σεζόν. Κάτι δυνατό ετοιμάζουν πιστεύω για τη συνέχεια.

Έχει καιρό πάντως να δείξει για το παρελθόν του Finch και το ατύχημα του.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Οκτ 2012, 16:18

Spahar έγραψε:Το σημερινό (4ο) το βρήκα λίγο χλιαρό, αν και είχε τα καλά του σημεία, με αποκορύφωμα φυσικά την "επιστροφή" ενός ακόμη χαρακτήρα της πρώτης σεζόν. Κάτι δυνατό ετοιμάζουν πιστεύω για τη συνέχεια.

Έχει καιρό πάντως να δείξει για το παρελθόν του Finch και το ατύχημα του.

Θα συμφωνησω οτι ηταν χλιαρο αλλα ειχε τις στγμες του. Για την ακριβεια το βρηκα αρκετα προβλεψιμο το επεισοδιο οσον αφορα τον τυπα.

Βεβαια δεν περιμενα να πεθανει. Περιμενα να μπει στην φυλακη. Ηταν ενας κακογραμμενος κωδικας συμφωνα με τον Finch. Ωραια ηταν αυτη η γρηγορη επιστροφη του Elias και θελω να ελπιζω οτι θα δουμε επιπλεον απο αυτον στην συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 29 Οκτ 2012, 14:40

Χαίρομαι που έχουν και άλλοι παρακολουθήσει αυτή τη σειρά.
Από τις αγαπημένες μου και την παρακολουθώ ανελιπώς.Βέβαια να είναι καλά ο φίλος Σπύρος που μου την πρότεινε. :D
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 30 Οκτ 2012, 13:29

Λοιπόν χθές είδα το τελευταίο (4ο) επεισόδιο...Χλιαρό θα έλεγα και εγώ το περίμενα λίγο πιο ενδιαφέρων.Άντε δεν περνάνε οι μέρες μέχρι να βγεί το καινούργιο. ;)
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Νοέμ 2012, 16:27

Ωραιο ηταν και το 5ο επεισοδιο. Μαθαμε καποια πραγματα στο τελος. Ωραια παντως η δημοσιογραφος.... :P :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Spahar » 05 Νοέμ 2012, 00:16

Deathracer2009 έγραψε:Ωραιο ηταν και το 5ο επεισοδιο. Μαθαμε καποια πραγματα στο τελος. Ωραια παντως η δημοσιογραφος.... :P :P

Μου άρεσε αρκετά. Και η δημοσιογράφος σαν "νούμερο της μηχανής" ήταν ενδιαφέρουσα υπόθεση και είχαμε σύνδεση με τη γενικότερη υπόθεση και άλλους χαρακτήρες, όπως η Ζόι. Επίσης αρκετά πετυχημένες χιουμοριστικές στιγμές σε όλο το σκηνικό με τα ραντεβού.

Έβλεπα σήμερα λίγο στη Nova ένα επεισόδιο από τον πρώτο κύκλο, όπου ακόμα Φιντς και Ρις έχουν σχέση εργοδότη-υπαλλήλου και διαπίστωσα πόσο ωραία έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες τους μέχρι τώρα και η μεταξύ τους σχέση.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 05 Νοέμ 2012, 11:08

Όντως έχει εξελιψθεί πολύ ομαλά και όμορφα η σχέση τους και είναι σαν να είναι 2 φίλοι σου που τους ξέρεις από κοντά... :D

Σήμερα ελπίζω να δω το πέμπτο επεισόδιο ελπίζω να μας πορώσει πάλι για λίγο.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB