Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 01:50

Votritis έγραψε:To εργαστήριο του Heisenberg με Lego http://izismile.com/2013/01/29/the_set_of_breaking_bad_in_lego_16_pics.html#RZf6OyK5KLvy1Ja6.01 :D

ΤΡΟΜΕΡΟ...... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Φεβ 2013, 00:44

Μόλις άρχισα τη σειρά (έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια) και μου αρέσει πάρα πολύ. Άργησα λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Φεβ 2013, 00:48

PetrifieD- έγραψε:Μόλις άρχισα τη σειρά (έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια) και μου αρέσει πάρα πολύ. Άργησα λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Πιστεψε με εχεις να δεις πολλα απο τον Walter White. Η καλυτερη τηλεοπτικη σειρα κατεμε.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 05 Φεβ 2013, 11:57

PetrifieD- έγραψε:Μόλις άρχισα τη σειρά (έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια) και μου αρέσει πάρα πολύ. Άργησα λίγο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Επειδή η πρώτη είναι λίγο αργή και λίγο πιο βαρετή από τις επόμενες μην την παρατήσεις τη σειρά αμά δεις ότι βαριέσαι. Είναι πολύ καλή.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Φεβ 2013, 18:16

Μα δεν βαρέθηκα στα πρώτα 2 επεισόδια που είδα. Ίσα ίσα. Ενθουσιάστικα. Το περιμένω σε μερικά σημεία να είναι αργό γιατί κρατάνε και 1 ώρα τα επεισόδια. Πάντως δεν πρόκειται να την παρατήσω, έχει ενδιαφέρον και όλος ο κόσμος λέει ότι είναι φοβερή σειρά. Δεν μπορεί να κάνουν λάθος όλοι :)

Edit: Mόλις τελείωσα όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Εκπληκτική σειρά, σίγουρα μία από τις καλύτερες που έχουν βγει. Το πως αλλάζουν οι χαρακτήρες (και ειδικά ο Walter) κατά τη διάρκειά της είναι φοβερό και πολύ ρεαλιστικό. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Ιούλη για την συνέχεια και το τέλος της.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Αύγ 2013, 03:21

Είδε κανείς το καινούριο επεισόδιο;;;;; Προβλέπεται να γίνει χαμός στη συνέχεια...
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 21 Αύγ 2013, 19:19

Σήμερα θα παίξει προβολή του δεύτερου επεισοδίου από τα καλοκαιρινά.Μεγάλη αγωνία.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Αύγ 2013, 20:43

Α εγώ τα βλέπω από Netflix που τα βάζει σχεδόν αμέσως. Πάντως είναι από τις καλύτερες σειρές. Είμαι πολύ περίεργος για το τι θα γίνει στη συνέχεια και πως θα το τελειώσουν.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Σεπ 2013, 10:49

Mα καλα κανεις δεν βλεπει τι γινεται στην τελευταια σεζον; Το χθεσινο επεισοδιο ηταν το καλυτερο πιστευω σε ολη τη σειρα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Agis21 » 16 Σεπ 2013, 13:21

Κατά την γνώμη μου όλη η 5Β season είναι απλά απίστευτη, και μέχρι τώρα τα επεισόδια 13 και 14 είναι εκπληκτικά.
Άβαταρ μέλους
Agis21

Δημοσιευσεις : 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB