How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Ιαν 2013, 15:06

όσο θα υπάρχει ο barney εγώ θα βλέπω την σειρά...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Spahar » 07 Ιαν 2013, 01:33

marine έγραψε:Παιδια μην την χώνετε τοσο αγρια την σειρα ειναι ωραια και εχει πολυ γελιο .Εγω την λατρευω ειμαι στην 4 seas και δεν την εχω χορτασει ακομα

Μέχρι και την 5η σεζόν η σειρά φυσάει φίλε μου, δεν αντιλέγουμε σε αυτό, για τις υπόλοιπες είναι η κριτική.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Ιαν 2013, 21:18

εγώ πάντως είδα όλη την σειρά τα Χριστούγεννα για δεύτερη φορά και την ευχαριστήθηκα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό demis_bp » 15 Ιαν 2013, 16:36

Η σειρά είναι πολύ καλή και μία από τις αγαπημένες μου. Ωστόσο, κάποιες φορές δείχνει σημάδια ότι θα έπρεπε να τελειώσει πιο νωρίς. Το καλό, πάντως, είναι ότι ακόμα και έτσι, το HIMYM κρατιέται σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο!
Άβαταρ μέλους
demis_bp

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό korko » 15 Ιαν 2013, 23:18

το χθεσινό επεισόδιο ήταν κάκιστο πάντως...δεν γέλασα πουθενά
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Ιαν 2013, 01:30

Το θέμα είναι πως η σειρά ανανεώθηκε για 9η season. Λογικά θα είναι τελευταία. Άντε να μάθουμε επιτέλους πια είναι η μάνα!!! 8 χρόνια μας έχει τρελάνει :P
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό korko » 18 Ιαν 2013, 10:12

εγώ νομίζω θα μάθουμε ποία είναι στο τέλος αυτού του κύκλου και άμα υπάρχει 9ή σεζόν θα μας πάει μέχρι τον γάμο του..
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Ιαν 2013, 10:20

Μετά όμως ποιός ο λόγος να δεις την σειρά;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Ιαν 2013, 20:16

Aποκλείεται να μάθουμε σε αυτόν τον κύκλο ποια είναι η μάνα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Πιστεύω στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα μάθουμε.7ος και 8ος είναι για να το τραβήξουν καθαρά επειδή πουλάει αρκετά σαν σειρά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 18 Ιαν 2013, 20:20

PetrifieD- έγραψε:Aποκλείεται να μάθουμε σε αυτόν τον κύκλο ποια είναι η μάνα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Πιστεύω στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα μάθουμε.7ος και 8ος είναι για να το τραβήξουν καθαρά επειδή πουλάει αρκετά σαν σειρά.

Σε αυτό έχεις δίκιο..Κάθε χρόνο είναι από τις πιο ''πολυκατεβασμένες'' σειρές.. ;)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB