A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 14 Ιουν 2013, 21:20

Ποιος περιμένει ένα χρόνο να βγει η νέα σεζόν; :x Βαριέμαι να διαβάσω και τα βιβλία! :P χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 15 Ιουν 2013, 23:02

έκατσα και εγώ να δω το 10 και στην μέση του επεισοδίου με πήρε ο ύπνος . μετά το 9 είχα μεγάλες προσδοκίες για το δέκα αλλά τελικά ήταν πολύ βαρετό
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Ιουν 2013, 07:27

Επειδη δεν μου αρέσει ναβλέπω πολλέςσειρες μαζί,το ξεκίνησα τωρα ,αφου τελείωσα το galactica,μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετά,το ειχα παρεξηγησει
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό mysterious » 17 Ιουν 2013, 00:01

Μακράν η κορυφαία σειρά που έχω δει ποτέ...τι δολοπλοκία,τι ανατροπές,τι συνωμοσίες,τι βία,τι αρρώστεια,η σειρά δεν υπάρχει!Κι έχει τόσους πολλούς ήρωες(αν και λιγοστεύουν επικίνδυνα... ;) )με τις προσωπικές τους ιστορίες που σε κρατάει σε εγρήγορση!Το μόνο κακό είναι αυτό που λένε και όλα τα παιδιά:άντε να περιμένεις κάθε φορά 10 μήνες..τα βιβλία θέλω να τα διαβάσω σαν τρελός αλλά θα κάνω υπομονή να τελειώσει η σειρά(δηλαδή θα κάνω υπομονή 4 χρόνια?!?!?!?!?!?!?!?! :shock: )για να μην ξέρω τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια.

Winter is coming m@therf@cker Joffrey....(ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι φοβερός ηθοποιός με εκπληκτικό ψυχωτικό βλέμμα και αν τον δείτε στην πραγματική ζωή είναι cool :lol: )
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nikosPL » 25 Ιουν 2013, 11:50

όσοι είναι συδρομητές σε Nova μέχρι 30/6 μπορόυν με 10 ευρώ να έχουν όλα τα novacinema και game of thrones να βλέπουν φθηνά
nikosPL

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 25 Ιουν 2013, 14:33

τώρα δηλαδή ξανά τον Απρίλιο του 14 η τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται θα αρχίσει ο επόμενος κύκλος
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 25 Ιουν 2013, 17:11

Απρίλιο του 14 δυστυχώς. :(
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 29 Ιουν 2013, 20:42

ποιος περιμένει πάλι τόσο πολύ .ευχαριστώ πάντως φίλε SirLvr
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Ιούλ 2013, 20:18

Είδα τη 3η σαιζόν καθυστεριμένα λόγω εξεταστικής. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε στο 9ο επεισόδιο. Άντε τώρα να περιμένεις μέχρι τον Απρίλη πάλι για να δεις την επόμενη σαιζόν.

Πιστεύω ότι δεν έκαναν τελευταίο επεισόδιο το 9 γιατί μετά θα ήταν too much να περιμένεις 1 χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά έγινε. Το 10 είχε πιο χαλαρό τέλος μάλλον για να είναι πιο εύκολο για τον κόσμο να περιμένει τόσο πολύ. Αν το 9 ήταν το τελευταίο θα γινόταν χαμός :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 08 Ιούλ 2013, 23:27

PetrifieD- έγραψε:Είδα τη 3η σαιζόν καθυστεριμένα λόγω εξεταστικής. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε στο 9ο επεισόδιο. Άντε τώρα να περιμένεις μέχρι τον Απρίλη πάλι για να δεις την επόμενη σαιζόν.

Πιστεύω ότι δεν έκαναν τελευταίο επεισόδιο το 9 γιατί μετά θα ήταν too much να περιμένεις 1 χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά έγινε. Το 10 είχε πιο χαλαρό τέλος μάλλον για να είναι πιο εύκολο για τον κόσμο να περιμένει τόσο πολύ. Αν το 9 ήταν το τελευταίο θα γινόταν χαμός :)

Πάντως και στις 3 σεζόν στο 9ο επεισόδιο μέχρι στιγμής γίνεται το πιο σημαντικό γεγονός όλης της σεζόν

1η θάνατος του Ned Stark, 2η η μάχη στο Blackwater, 3η ο Κόκκινος γάμος
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB