Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Spk81 » 07 Φεβ 2015, 09:38

το τελευταιο επεισοδιο ειναι Root addicted...ολα τα λεφτα....keep going Root
Άβαταρ μέλους
Spk81

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό korko » 11 Φεβ 2015, 16:29

ωραίο και το σημερινό επεισόδιο.ίσως επιτέλους μάθουμε και λίγα πράγματα για το παρελθόν τον john στις επόμενες βδομάδες.πραγματικά η φετινή χρονιά για εμένα είναι η καλύτερη της σειράς.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 14 Φεβ 2015, 21:20

Εμενα το 14ο επεισοδιο περισσοτερο σαν filler μου φανηκε.

Μεχρι το 13ο ηταν απιστευτα επεισοδια και απο τη στιγμη που η Root την εκανε ακολουθησε αυτο (14ο) και με ξενερωσε. Μαλλον για κανα 2 επεισοδια θα εχουμε αργη εξελιξη διοτι μετα θα γινει ο πανικος.

ΥΓ. Συμφωνω πως η 4η σεζον ειναι η καλυτερη.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 15 Φεβ 2015, 21:10

Επίσης
καιρός ήταν να ξαναεμφανιστεί η μιλφάρα η Zoe :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό korko » 18 Φεβ 2015, 19:40

πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό επεισόδιο.
ακόμα και σε ένα γενικά μέτριο επεισόδιο από άποψη σεναρίου η όλη παρουσίαση του παιχνιδιού γάτας με το ποντίκι μεταξύ harold και της πιτσιρίκας έκανε το όλο επεισόδιο πολύ ενδιαφέρον.απλά ακόμα δεν έχει αρχίσει ο πόλεμος που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε
.φαίνεται θα πάνε λίγες αργές βδομάδες ακόμα για να μας φτιάξουν την ένταση στο τέλος που θα γίνει της τρελής.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Φεβ 2015, 13:04

Ωραιο ηταν το τελευταιο επεισοδιο με την μικρη hacker να μου τη δινει στα νευρα με τις επιλογες της.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Φεβ 2015, 19:51

καλό ήταν το σημερινό επεισόδιο και νομίζω πήραμε μια ιδέα για το τι θα δούμε φέτος προς το τέλος τη χρονιάς.
και από τα λεγόμενα του harold και της root πιστεύω θα δούμε και νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στην ομάδα.ίσως το spinoff που ετοίμαζαν να στηρίξουν πάνω στη shaw να είναι έτοιμο τελικά ή απλά να θέλουν να μεγαλώσουν την ομάδα όσο θα λείπει η shaw
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 25 Φεβ 2015, 22:49

korko έγραψε:καλό ήταν το σημερινό επεισόδιο και νομίζω πήραμε μια ιδέα για το τι θα δούμε φέτος προς το τέλος τη χρονιάς.
και από τα λεγόμενα του harold και της root πιστεύω θα δούμε και νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στην ομάδα.ίσως το spinoff που ετοίμαζαν να στηρίξουν πάνω στη shaw να είναι έτοιμο τελικά ή απλά να θέλουν να μεγαλώσουν την ομάδα όσο θα λείπει η shaw

Δεν ηξερα οτι ετοιμαζεται καποιο spinoff της σειρας. Παντως πρεπει να μπουν νεα ατομα στην ομαδα και ελπιζω να γινει αυτο. Το επεισοδιο ηταν κομπλε αν και δεν ειδαμε τον Σαμαρειτη να κανει τα δικα του παλι. Τελος, ολα τα λεφτα η σκηνη με το taser του Fusco.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 04 Μαρ 2015, 20:04

Πωωω περίμενα πως και πως επεισόδιο σήμερα αλλά τζίφος. Υπομονή μέχρι τις 11. Θα κάνω καμιά επανάληψη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Μαρ 2015, 22:30

Περιμενα στο 17ο επεισοδιο να δουμε την κοντρα Σαμαρειτη-Μηχανης αλλα μας εδειξαν ενα filler επεισοδιο με origin του Finch. Παντως το τελος δειχνει οτι θα τον ξαναδουμε τον τυπα που του εστησε παγιδα ο ψυχολογος.

Ελπιζω στο επομενο να δουμε λιγο Σαμαρειτη ωστε να εχουμε μια κλιμακωση της κοντρας. 5 επεισοδια ακομα μεχρι το τελος της σεζον!!!
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB