Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 12 Δεκ 2013, 19:48

Ελπίζω να μη δείξουν υπερβολικά πολλά αυτή τη σεζόν ώστε να υπάρχει υλικό και για επόμενη.

Αν θυμάσαι στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, όταν φτάνουν η Φελίσιτυ και ο Ντιγκλ στο νησί να βρουν τον Όλιβερ υπάρχει καρφωμένη σε ένα πάσαλο η μάσκα του Deathstroke και περασμένη στο μάτι της ένα βέλος. Οπότε θα υπήρχε μια διαμάχη μεταξύ τους, λογικά για το θάνατο της Shado.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Arrow

Δημοσίευσηαπό googoo » 13 Δεκ 2013, 12:17

Μακάρι να συνεχίσει έτσι φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά !!!
Άβαταρ μέλους
googoo

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό litanies » 16 Δεκ 2013, 21:24

όσο πάει γίνεται και καλύτερο...

αρχίζουμε και βλέπουμε ότι
δεν είναι ανίκητος...τι έκρηξη ήταν αυτή στο τέλος....
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Arrow

Δημοσίευσηαπό googoo » 17 Δεκ 2013, 19:12

Ρε τον Κρίξο(εμένα μου έχει μείνει από το Σπάρτακος) τι μας κάνεις :P
Άβαταρ μέλους
googoo

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 02 Ιαν 2014, 15:41

Ψήνομαι να αγοράσω την πρώτη σεζόν. Υπόψιν, δεν βλέπω σειρές, δεν έβλεπα ποτέ χαχα. Απλά κάτι με έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό. Απ' ότι διαβάζω δεν θα πάρει τσαμπέ το 20ευρω. Ναι, ξέρω, μπορώ να το κάνω και download αλλά αρχίζω συλλογές. Και αγαπάω και DC, οπότε...
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό korko » 21 Ιαν 2014, 00:03

ψιλομούφα το τελευταίο επεισόδιο.περίμενα ότι θα άρχιζαν πιο δυνατά με τη νέα χρονιά αλλά τίποτα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό odysseas93 » 27 Ιαν 2014, 01:34

Πολύ καλή σειρά για σούπερ ήρωα και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά!

Όσο για το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω ότι έκλεισε πολύ ωραία
με την αποκάλυψη του Slade ως Deathstroke! Άντε τώρα να εμφανιστεί και ο Flash :D
Άβαταρ μέλους
odysseas93

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό VanArkaden » 27 Ιαν 2014, 18:41

Έξυπνος ο τρόπος που βάζουνε σιγά σιγά τον Flash, όμως το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα μιας και στα comic το κανονικό του όνομα είναι Barry Allen, άρα με το που εμφανίζεται καταλάβαμε ποιος είναι. Εγώ θέλω να δω τί θα κάνουνε με τον Roy. Ελπίζω να τον βάλουνε κι αυτόν στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν ποτέ ο Arrow είχε κάποιον sibekick.
Άβαταρ μέλους
VanArkaden

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Ιαν 2014, 18:52

Εγω παντως...

δεν περιμενα οτι ο Barry θα γινει ο Flash αλλα νομιζα οτι θα μετατρεποταν σε μελλοντικο villain. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 27 Ιαν 2014, 20:18

VanArkaden έγραψε:
Έξυπνος ο τρόπος που βάζουνε σιγά σιγά τον Flash, όμως το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα μιας και στα comic το κανονικό του όνομα είναι Barry Allen, άρα με το που εμφανίζεται καταλάβαμε ποιος είναι. Εγώ θέλω να δω τί θα κάνουνε με τον Roy. Ελπίζω να τον βάλουνε κι αυτόν στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν ποτέ ο Arrow είχε κάποιον sibekick.

για την απορία σου
ο ρού ήταν το πρώτο sidekick του arrow με το παρατσούκλι speedy γιατί έριχνε πιο γρήγορα και από τον oliver με το τόξο.αργότερα είχε θέματα με τα ναρκωτικά έφυγε από τον oliver και συνέχισε ως arsenal...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB