Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 28 Νοέμ 2013, 06:42

και εγώ αυτό διάβασα για αλλαγή σε σχέση με ότι είχαν ανακοινώσει...η αλήθεια είναι ότι δεν κολλάει στο στυλ της σειράς που έχει ξεφύγει από τις υπερδυνάμεις σε αντίθεση με το smallville που ήταν αναγκαστικό να υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό litanies » 28 Νοέμ 2013, 11:41

οπότε έχουμε επίσημα νέα σειρά με τον Flash από την νέα χρονιά? Σεπτέμβριος 2014?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 28 Νοέμ 2013, 14:18

@litanies Φυσικά! :) Ελπίζω να είναι αξιόλογη όπως το Arrow.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό korko » 28 Νοέμ 2013, 16:45

ναι αλλά έχουν δηλώσει ότι θα γίνει και ταινία flash για την ερχόμενη justice...νομίζω ότι τα έχουν μπερδέψει λίγο....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 30 Νοέμ 2013, 16:29

Ε δεν νομίζω στην ταινία Justice να εμπλακεί το cw. Όπως δεν περιμένω να εμφανιστεί ο Affleck ή ο Cavill, σε ενδεχόμενη εμφάνιση batman/superman στο Arrow αν και θα ήταν πολύ τζάμι! Επίσης θα ήθελα πολύ να δω τον Green Arrow σε ταινία της DC να τον υποδύεται ο πρωταγωνιστής της σειράς!
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Νοέμ 2013, 17:50

δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε batman ή superman στο arrow το έχουν ανακοινώσει,στην καλύτερη nightwing και άμα(βέβαια ο oliver ήδη έχει εμφανιστεί μια φορά στα λημέρια του nightwing στην πρώτη σεζόν) .πάντως άμα γίνει ταινία justice ο amell θα παίξει τον arrow.έχει συμβόλαιο για αυτό και έδωσε και την φωνή στον green arrow στο injustice.τώρα για την ταινία flash είναι περίεργο.καινούργια σειρά και ταινία με άλλους πρωταγωνιστές είναι περίεργο.για εμένα τα έχει σκατώσει η dc μετά από την επιτυχία των avengers και των λοιπών ταινιών της marvel.με την ηλίθια ταινία superman batman μαζί.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 01 Δεκ 2013, 03:37

Παιδιά δε γίνεται να δούμε σε μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Arrow, ήρωες τύπου Batman και Superman. Και μόνο με τη guest εμφάνιση επισκιάζουν τον ήρωα της σειράς. Μιλάμε για άλλου βεληνεκούς superheroes. Και στην τελική προτιμώ να δω Nightwing, Black Canary κτλ στη σειρά γιατί DC δεν είναι μόνο ο Batman και ο Superman.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Δεκ 2013, 18:16

πολύ ωραίο το σημερινό επεισόδιο και ο allen είχε πολύ πλάκα θυμίζοντας αρκετά το peter parker από την τελευταία ταινία.
πάντως τις επόμενες βδομάδες θα γίνει της τρελής και φοβάμαι ότι ο slade από τους αγαπημένους μου θα γυρίσει ως αντίπαλος του oliner....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 12 Δεκ 2013, 15:20

Καταπληκτικό το καινούριο επεισόδιο. Ανοίγει πολλά μέτωπα για τη συνέχεια τις σειράς.

Εμένα μου άρεσε πολύ που ο Oliver πάλευε με τους δαίμονες του. Έμεινα εκεί που ο Slade ήταν στο γραφείο. Θα υπάρχουν επικές μάχες στη συνέχεια της σειράς. Μην ξεχνάμε και τον πιλότο του Flash. :D
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Δεκ 2013, 15:25

ωραίο και χριστουγεννιάτικο το σημερινό επεισόδιο...
απλά η εμφάνιση του slade προς το τέλος ήταν επική αν και δεν τον ήθελα ως εχθρό αλλά ως φίλο του oliver.η υπόθεση έχει ανοίξει για τα καλά με τον ras στο παρασκήνιο,τον slade να εμφανίζεται αλλά που βρήκε τα λεφτά???,τον black archer να είναι ζωντανός.κορυφαία στιγμή η επιστροφή έστω και για λίγο του tommy...
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB