How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Μάιος 2013, 01:38

@spahar Τώρα γιατί μας κολάζεις βραδιάτικα; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Μάιος 2013, 15:04

δίκαιο έχει ο spahar.η σειρά έχει κάνει τεράστια κοιλιά...ας έβαζαν ένα μεγάλο όνομα να μας φτιάξουν...η λύση του θα έφερνε τουλάχιστον 2-3 εκατομμύρια θεατές...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 01 Αύγ 2013, 15:03

Ε, έπρεπε να τα ακούσεις κ. Mosby :lol:

Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό korko » 01 Οκτ 2013, 11:01

είδα σήμερα τα 3 πρώτα επεισόδια της 9ης σεζόν.δεν άρχισε καλά.ακόμα και ο barney δεν είχε τα δικά του...πολύ πεσμένη μου φάνηκε η σειρά...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό stefant7 » 05 Οκτ 2013, 21:33

οντως εχει πεσει η σειρα..εδω και 2-3 κυκλους το σεναριο πασχει
stefant7

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Οκτ 2013, 05:19

Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια. Μέτρια. Το 2ο καλύτερο από το 1ο αλλά ελπίζω να καλυτερέψουν κατά πολύ στην συνέχεια. Είναι η τελευταία σαιζόν. Ας την κλείσουν ωραία τη σειρά τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Οκτ 2013, 16:28

ωραίο ήταν το 4ο...είχε αρκετό γέλιο οφείλω να πω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Οκτ 2013, 20:29

Καλό το 4ο και μόλις είδα το 5ο. Καλούτσικο. Από ότι φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος της σαιζόν θα είναι οι ώρες πριν τον γάμο και ο γάμος. Οπότε η Mother μαζί με τον Ted θα παίξει στα τελευταία επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Οκτ 2013, 20:15

εμένα μου άρεσε πολύ το σημερινό επεισόδιο.είχε αρκετή πλάκα αν και νομίζω ότι τον τραβάνε πολύ τον γάμο.μάλλον δεν θα είχαν τι να βάλουν και έτσι απλά γεμίζουν επεισόδια...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Οκτ 2013, 20:33

korko έγραψε:εμένα μου άρεσε πολύ το σημερινό επεισόδιο.είχε αρκετή πλάκα αν και νομίζω ότι τον τραβάνε πολύ τον γάμο.μάλλον δεν θα είχαν τι να βάλουν και έτσι απλά γεμίζουν επεισόδια...

Εμένα πάλι μου αρέσει που το πάνε με τις ώρες πριν τον γάμο. Κρατάνε το σασπένς για τον γάμο έτσι. Δεν ξέρω αν θα πάνε όλη τη σαιζόν με τον γάμο. Ίσως γιατί όπως είπαμε και πριν, ο Ted γνωρίζει την mother μετά τον γάμο, στον σταθμό. Και δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τον γάμο τελικά. Πάντως το τελευταίο ήταν όντως ωραίο. Ας ελπίσουμε να γίνονται καλύτερα τα επεισόδια ώστε να κλείσει ωραία η σειρά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB