Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Απρ 2014, 13:13

πολύ δυνατό το σημερινό επεισόδιο
αλλά αυτό που έρχεται φαντάζομαι θα πάει για επεισόδιο της χρονιάς...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Απρ 2014, 20:34

korko έγραψε:πολύ δυνατό το σημερινό επεισόδιο
αλλά αυτό που έρχεται φαντάζομαι θα πάει για επεισόδιο της χρονιάς...

Eχουμε ακομα αλλα 3 επεισοδια οποτε δεν γνωριζουμε ακομα τι μας επιφυλασσει η 3η σεζον.
Κανω μια μαντεψια οτι σε περιπτωση που ενεργοποιηθει ο Σαμαρειτης τοτε θα περασουμε σε στυλ Prison Break με τους πρωταγωνιστες να ειναι κυνηγημενοι απο τους παντες. Μακαρι να βαλει το χερακι του ο Φιντς η η μηχανη ωστε να αργησει η ενεργοποιηση του η καλυτερα να του προκαλεσει προβλημα ωστε να μην ειναι 100% λειτουργικος. Αρκει βεβαια να μην κλεισει η σεζον με κανα θανατο διοτι αν γινει κατι τετοιο θα φανε κραξιμο. Δεν το πιστευω το σεναριο αυτο απλα μου περασε απο το μυαλο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 07 Μάιος 2014, 15:14

ένα ακόμα και τέλος και για αυτή τη χρονιά.φαντάζομαι θα είναι επικό με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Μάιος 2014, 09:23

Πολυ ωραιο το προτελευταιο επεισοδιο και το φιναλε της σεζον αναμενεται συγκλονιστικο.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 14 Μάιος 2014, 13:31

απλά εξαιρετικό φινάλε από τον Nolan.η χρονιά έκλεισε με τρελές ανατροπές,μεγάλες αποκαλύψεις και αρκετά νέα στοιχεία για την επόμενη χρονιά που προσωπικά πιστεύω θα είναι και η τελευταία.ποιος περιμένει τώρα όλο το καλοκαίρι για τα νέα επεισόδια...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Μάιος 2014, 00:44

korko έγραψε:απλά εξαιρετικό φινάλε από τον Nolan.η χρονιά έκλεισε με τρελές ανατροπές,μεγάλες αποκαλύψεις και αρκετά νέα στοιχεία για την επόμενη χρονιά που προσωπικά πιστεύω θα είναι και η τελευταία.ποιος περιμένει τώρα όλο το καλοκαίρι για τα νέα επεισόδια...

Δεν εχουν αναφερει οτι θα ειναι η τελευταια και ελπιζω να μην εχεις δικιο. :lol: Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα. Να δω πως θα κινηθουν τωρα...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Μάιος 2014, 09:56

το ξέρω.απλά μετά από αυτό που έγινε πιστεύω θα έχουμε έναν χρόνο πόλεμο και μετά θα το λήξουν.δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορέσουν να κάνουν...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό litanies » 28 Μάιος 2014, 10:54

^άβυσσος η ψυχή των σεναριογράφων hehe
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Chased » 01 Ιουν 2014, 15:10

Όλο λέω να την ξεκινήσω και όλο την αφήνω! Δεν ξέρω, μάλλον δεν έχω όρεξη για τη θεματολογία της, αυτόν τον καιρό. Πράγμα περίεργο για εμένα και τα γούστα μου!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιούλ 2014, 11:43

Comic-Con 2014 – PERSON OF INTEREST Season 3 Highlight Reel and Season 4 Sneak Peek

https://www.youtube.com/watch?v=ng0JFB2hH-M
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB