- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 22:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό πιστεύω το θέμα ,σχεδόν όλη η 3η season ανακυκλώνεται στη κόντρα του ρικ με τον governor , δεν έχει το σασπένς τις επιβίωσης που είχε στις άλλες season
-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
VasilisOGatopardos έγραψε:Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό πιστεύω το θέμα ,σχεδόν όλη η 3η season ανακυκλώνεται στη κόντρα του ρικ με τον governor , δεν έχει το σασπένς τις επιβίωσης που είχε στις άλλες season
Δυστυχώς έτσι είναι γιατί πάνε να το τραβήξουν όσο μπορούν απ'ότι φαίνεται. Κανονικά το story ολόκληρης της φετινής season θα έπρεπε να είναι 2-3 επεισόδια.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Devil_7 έγραψε:VasilisOGatopardos έγραψε:Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό πιστεύω το θέμα ,σχεδόν όλη η 3η season ανακυκλώνεται στη κόντρα του ρικ με τον governor , δεν έχει το σασπένς τις επιβίωσης που είχε στις άλλες season
Δυστυχώς έτσι είναι γιατί πάνε να το τραβήξουν όσο μπορούν απ'ότι φαίνεται. Κανονικά το story ολόκληρης της φετινής season θα έπρεπε να είναι 2-3 επεισόδια.
Έτσι ακριβώς , προτιμούσα να τελείωνε με μια season λιγότερη απόσο υπολογίζουν να κάνουν και να χε μείνει αυτούσιο όπως ξεκίνησε , αλλά τι να κάνουμε τώρα απλά περιμένουμε να δούμε που το πάνε !!
-
Το μεγαλύτερο τρολάρισμα θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο να μην υπάρξει λύση στο θέμα του κυβερνήτη, και να μας το αφήσουν για την επόμενη σεζόν... 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Devil_7 έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Το μεγαλύτερο τρολάρισμα θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο να μην υπάρξει λύση στο θέμα του κυβερνήτη, και να μας το αφήσουν για την επόμενη σεζόν...
Έχεις δίκιο. Και από ότι έδειξε στο τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο μάλλον για εκεί το πάνε.
Δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο διοτι θα φανε τρελο κραξιμο....

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
GeorgeAl έγραψε:Αν ακολουθησουν το comic θα παει για την αλλη season λογικα τα δυο-τρια πρωτα επισοδεια.
Παρακολουθεις το κομικ; Εγω ειχα μαθει διαφορες πληροφοριες για την τριτη σεζον και για τον χαρακτηρα του Κυβερνητη απο το wiki. Μετεπειτα δεν ξερω τι θα γινει.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Νομίζω ότι έχει αρκετές διαφορές με τα comic βασικά , δεν έχουν ακολουθήσει ακριβώς την εκεί ιστορία. Έτσι μου χουν πει δηλαδή δεν έχω ασχοληθεί εγώ
-
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχουν πολλες διαφορες. Κυριοτερες ειναι: Η υπαρξη των αδερφων Merl και Daryl, οτι ο κυβερνητης ειναι πιο ρηχος και επικυνδινος στο comic και γενικα το comic ειναι πολυ πιο σκληρο απο τη σειρα σε πολλα σημεια. Για παραδειγμα στο comic υπαρχουν ομοφυλοφιλικες τασεις μεταξυ της Lori και της γυναικας που εχασε τη κορη της που δε θυμαμαι ποτε το ονομα της. Βιασμος κατα επαναληξη της Michonne απο τον Govennor και αλλα.
- GeorgeAl
- Δημοσιευσεις : 10
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης