- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 19:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Τις προηγουμενες μερες ενω ημουν στο χωριο αποφασισα να δω την δευτερη σεζον. Να υπενθυμισω οτι την πρωτη σεζον ενω οι περισσοτεροι λεγατε τα καλυτερα λογια εγω την βρηκα χλιαρη εως αδιαφορη λογω οτι δεν μου αρεσει αυτο το medieval στοιχειο (εξου οτι RPG με τετοια ασθητικη τα αποφευγω). Εκανα μια υποχωρηση και ειδα την δευτερη σεζον.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....
Καμια σχεση με την προηγουμενη. Καταφερε αυτο που δεν μπορουσε η πρωτη σεζον, να μου κεντρισει το ενδιαφερον. Να με κραταει σε αγωνια για το τι θα προκυψει στην πορεια. Σε 3 μερες την τελειωσα και περιμενω με ανυπομονησια για την 3η. Βεβαια την κανω για χωριο αυριο οποτε θα δω το πρωτο επεισοδιο σε καμια εβδομαδα απο τωρα.
Εξακολουθω να εχω προβλημα ομως με τις ονομασιες. Πολλα ονοματα. Λιγα εχω συγκρατησει και μονο με τις φατσες τους αναγνωριζω.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....
Καμια σχεση με την προηγουμενη. Καταφερε αυτο που δεν μπορουσε η πρωτη σεζον, να μου κεντρισει το ενδιαφερον. Να με κραταει σε αγωνια για το τι θα προκυψει στην πορεια. Σε 3 μερες την τελειωσα και περιμενω με ανυπομονησια για την 3η. Βεβαια την κανω για χωριο αυριο οποτε θα δω το πρωτο επεισοδιο σε καμια εβδομαδα απο τωρα.
Εξακολουθω να εχω προβλημα ομως με τις ονομασιες. Πολλα ονοματα. Λιγα εχω συγκρατησει και μονο με τις φατσες τους αναγνωριζω.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Εξακολουθω να εχω προβλημα ομως με τις ονομασιες. Πολλα ονοματα. Λιγα εχω συγκρατησει και μονο με τις φατσες τους αναγνωριζω.
Ισχύει αυτό, απο ένα σημείο και μετά τα χάνεις... Εγώ με το παρακάτω έβγαλα άκρη...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ljvom ... 1_1280.jpg
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης