Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 31 Ιαν 2015, 15:14

Πολύ καλή σειρά αλλά για εμένα overrated. Σίγουρα είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά όχι η καλύτερη σειρά έβερ όπως την παρουσιάζουν πολλοί. Για μένα αυτό που την χάλασε ήταν τα διάφορα plot holes και διάφορα σημεία στην πλοκή που την έκαναν να χάνει τον ρεαλισμό της.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Ιαν 2015, 15:20

yiannakis έγραψε:Πολύ καλή σειρά αλλά για εμένα overrated. Σίγουρα είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά όχι η καλύτερη σειρά έβερ όπως την παρουσιάζουν πολλοί. Για μένα αυτό που την χάλασε ήταν τα διάφορα plot holes και διάφορα σημεία στην πλοκή που την έκαναν να χάνει τον ρεαλισμό της.
Για ποια σημεια συγκεκριμενα μιλας φιλε?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 31 Ιαν 2015, 16:01

Όχι σημαντικά απλώς μερικές αποφάσεις minor σημασίας δεν μου κολλούσαν γενικά.
yiannakis

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Ιαν 2015, 16:17

yiannakis έγραψε:Όχι σημαντικά απλώς μερικές αποφάσεις minor σημασίας δεν μου κολλούσαν γενικά.
ok απλα απο περιεργεια ρωτησα,γιατι επειδη εχω δει την σειρα και δε θυμαμαι τετοια σημεια
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 31 Ιαν 2015, 16:50

Ναι σε όσους το έχω πει το ίδιο ακριβώς μου απάντησαν. Ίσως ο όρος plot hole να είναι λάθος.

Όπως και να έχει πολύ καλή σειρά και θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
yiannakis

Δημοσίευσηαπό ATG94 » 09 Φεβ 2015, 01:23

Μερικά επεισόδια ήταν υπερβολικά ανιαρά και ανούσια (ειδικά στην πρώτη σεζόν ή το άλλο με τη ΜΥΓΑ) αλλά στη συνέχεια η ποιότητα ανέβηκε πολύ, με αρκετά twists και μια εξαιρετική 5η σεζόν/φινάλε
Άβαταρ μέλους
ATG94

Δημοσιευσεις : 9

Re: Breaking Bad

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 09 Φεβ 2015, 09:52

Δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται να βρίσκουν ανιαρο όλοι το επεισόδιο με τη μύγα... Είναι απλο σαν πλοκή αλλά περνάει πολλά μυνήματα όπως οτι ο Walter έχει πάθει ψύχωση με τη δουλειά αυτηκαι τα θελει ολα στη εντέλεια γιατί θέλει και ξερει οτι είναι ο καλύτερος.Γιατί δεν το κανει μονο για τα χρήματα αλλά γιατί για πρωτη φορά στη ζωή του νιώθει οτι κανει κάτι καλά σε κάτι που του αρέσει και μάλιστα του το αναγνωρίζουν.
Ακόμα δείχνει πως έχει αρχίσει να τον επηρεάζει και η αρρώστια του ενω καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα.
Τελος δεν υπαρχουν ανιαρα και ανούσια επεισόδια σε αυτή το Έπος, end of story! :) [emoji14]
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 10 Φεβ 2015, 16:46

Ειμαι ο μονος που επιασε το easter egg να το πω pulp fiction στο επεισοδιο με την μυγα :D ? Ειδε κανεις το better call saul να μας πει γνωμη ?
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 10 Φεβ 2015, 19:09

Arikos2010 έγραψε:Ειμαι ο μονος που επιασε το easter egg να το πω pulp fiction στο επεισοδιο με την μυγα :D ? Ειδε κανεις το better call saul να μας πει γνωμη ?

Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν πολυ ωραιο. Θα φτιαξω ενα νεο θεμα σημερα που θα αφορα τη σειρα...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Re: Breaking Bad

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 10 Φεβ 2015, 23:37

Αγαπάμε Saul Goodman!Περιμένουμε εντυπώσεις deathracer :)
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB