- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 10:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
Πολύ καλή σειρά αλλά για εμένα overrated. Σίγουρα είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά όχι η καλύτερη σειρά έβερ όπως την παρουσιάζουν πολλοί. Για μένα αυτό που την χάλασε ήταν τα διάφορα plot holes και διάφορα σημεία στην πλοκή που την έκαναν να χάνει τον ρεαλισμό της.
- yiannakis
- Δημοσιευσεις : 67
Για ποια σημεια συγκεκριμενα μιλας φιλε?yiannakis έγραψε:Πολύ καλή σειρά αλλά για εμένα overrated. Σίγουρα είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά όχι η καλύτερη σειρά έβερ όπως την παρουσιάζουν πολλοί. Για μένα αυτό που την χάλασε ήταν τα διάφορα plot holes και διάφορα σημεία στην πλοκή που την έκαναν να χάνει τον ρεαλισμό της.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
ok απλα απο περιεργεια ρωτησα,γιατι επειδη εχω δει την σειρα και δε θυμαμαι τετοια σημειαyiannakis έγραψε:Όχι σημαντικά απλώς μερικές αποφάσεις minor σημασίας δεν μου κολλούσαν γενικά.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Re: Breaking Bad
Δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται να βρίσκουν ανιαρο όλοι το επεισόδιο με τη μύγα... Είναι απλο σαν πλοκή αλλά περνάει πολλά μυνήματα όπως οτι ο Walter έχει πάθει ψύχωση με τη δουλειά αυτηκαι τα θελει ολα στη εντέλεια γιατί θέλει και ξερει οτι είναι ο καλύτερος.Γιατί δεν το κανει μονο για τα χρήματα αλλά γιατί για πρωτη φορά στη ζωή του νιώθει οτι κανει κάτι καλά σε κάτι που του αρέσει και μάλιστα του το αναγνωρίζουν.
Ακόμα δείχνει πως έχει αρχίσει να τον επηρεάζει και η αρρώστια του ενω καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα.
Τελος δεν υπαρχουν ανιαρα και ανούσια επεισόδια σε αυτή το Έπος, end of story!
[emoji14]
Ακόμα δείχνει πως έχει αρχίσει να τον επηρεάζει και η αρρώστια του ενω καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα.
Τελος δεν υπαρχουν ανιαρα και ανούσια επεισόδια σε αυτή το Έπος, end of story!

-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Ειμαι ο μονος που επιασε το easter egg να το πω pulp fiction στο επεισοδιο με την μυγα
? Ειδε κανεις το better call saul να μας πει γνωμη ?

-
Arikos2010 - Δημοσιευσεις : 66
Arikos2010 έγραψε:Ειμαι ο μονος που επιασε το easter egg να το πω pulp fiction στο επεισοδιο με την μυγα? Ειδε κανεις το better call saul να μας πει γνωμη ?
Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ηταν πολυ ωραιο. Θα φτιαξω ενα νεο θεμα σημερα που θα αφορα τη σειρα...
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης