Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 22:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
nfs_maniac έγραψε:Καλούτσικο το 14. Επιτέλους καθώς φτάνουμε στο τέλος, έχουμε εξελίξεις
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Καλούτσικο το 14. Επιτέλους καθώς φτάνουμε στο τέλος, έχουμε εξελίξειςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Στο τελος της σεζον ε,οχι της σειρας

-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
Morfeus777 έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Καλούτσικο το 14. Επιτέλους καθώς φτάνουμε στο τέλος, έχουμε εξελίξειςSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Στο τελος της σεζον ε,οχι της σειρας... Γιατι παμε για 4η το φθινοπωρο
Εγω απορω τι θα δειξουν στην συνεχεια. Ειχα διαβασει απο περιεργια για τον Governor απο το wiki αλλα δεν ξερω τι γινεται μετεπειτα.
-
Ε κατι θα βρουν...νεα προσωπα-survivors??.Θεραπεια ξερω γω,Δεν νομιζω δηλαδη να περιμεναμε 3 σεζον με σκοπο να δουμε την μαχη του γκοβερνορ με τον Ρικ...ειχα διαβασει ενα σεναριο οτι και καλα ο Ρικ βρισκεται ακομα σε κωμα στο νοσοκομειο και ολα αυτα ειναι ονειρα..χαχαχα απιστευτο μου φαινεται 

-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
Morfeus777 έγραψε:Ε κατι θα βρουν...νεα προσωπα-survivors??.Θεραπεια ξερω γω,Δεν νομιζω δηλαδη να περιμεναμε 3 σεζον με σκοπο να δουμε την μαχη του γκοβερνορ με τον Ρικ...ειχα διαβασει ενα σεναριο οτι και καλα ο Ρικ βρισκεται ακομα σε κωμα στο νοσοκομειο και ολα αυτα ειναι ονειρα..χαχαχα απιστευτο μου φαινεται
To τελευταιο δεν παιζει διοτι θα εχει τελος σαν του Lost και θα ξενερωσει ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. Θα με κανεις να spoilerιαστω ψαχνωντας στο wiki τι θα δειξουν.
-
Παει και το 15ο... Ουσιαστικα και αυτο μια προετοιμασια για το τελευταιο της σεζον ηταν. Το τελος του ομως, ηταν καπως...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης