Homeland

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό litanies » 10 Δεκ 2012, 16:24

την επόμενη Κυριακή θα είναι το τελευταίο επεισόδιο για φέτος.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Spahar » 10 Δεκ 2012, 19:46

litanies έγραψε:την επόμενη Κυριακή θα είναι το τελευταίο επεισόδιο για φέτος.

Τέλος η 2η season. Δεν είδα ακόμα το σημερινό, αλλά είμαι λίγο περίεργος να δω πως θα το συνεχίσουν για 3η σεζόν.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι
η Κέρι θα μπει στο δίλημμα να μην αποκαλύψει ότι ο Μπρόντι στην ουσία καθάρισε τον Γουάλντεν.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό litanies » 10 Δεκ 2012, 20:18

Spahar έγραψε:

Τέλος η 2η season. Δεν είδα ακόμα το σημερινό, αλλά είμαι λίγο περίεργος να δω πως θα το συνεχίσουν για 3η σεζόν.

η Κέρι θα μπει στο δίλημμα να μην αποκαλύψει ότι ο Μπρόντι στην ουσία καθάρισε τον Γουάλντεν.

εδώ: http://www.tv.com/shows/homeland-2011/episodes/ λέει ότι έχουμε άλλο ένα επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 10 Δεκ 2012, 22:22

Εγώ απορρώ πώς 8α κάνουν 3ο κύκλο μετά από όλα αυτά
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό Spahar » 10 Δεκ 2012, 22:52

litanies έγραψε:
Spahar έγραψε:

εδώ: http://www.tv.com/shows/homeland-2011/episodes/ λέει ότι έχουμε άλλο ένα επεισόδιο.

Τέλος εννοούσα με το επόμενο επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό litanies » 11 Δεκ 2012, 12:35

alexthrylos έγραψε:Εγώ απορρώ πώς 8α κάνουν 3ο κύκλο μετά από όλα αυτά

εφόσον έχουν πει και για 3ο κύκλο, κάτι θα έχουν στο μυαλό τους για το τι θα γίνει :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό Spahar » 18 Δεκ 2012, 13:21

Πάει και η 2η σεζόν, τελείωσε.

Το επεισόδιο για πολύ ώρα το πήγαινε σε τρελό happy end που ακόμα και να μην είχε μάθει κάποιος για την 3η σεζόν το ψιλιαζόταν ότι κάτι θα γίνει, γιατί δεν παίζει αυτή η σειρά να τελειώσει τόσο ιδανικά.

Τώρα για το τέλος και τον τρόπο που διάλεξαν να δώσουν συνέχεια στη σειρά μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος. Δεν το περίμενα να σκάσει εκεί βόμβα και να σκοτώσει τόσους, μαζί και τον Έστες.

Τώρα ποιος είναι αυτός που το έκανε; Είναι ο Μπρόντι και μας δουλεύει όλους; Δεν το πιστεύω, θεωρώ ότι τον αντιπρόεδρο το ευχαριστήθηκε που τον έφαγε, αλλά μέχρι εκεί, δεν τον έχω ικανό να σκοτώσει τόσους αθώους.

Αν και δεν μπορώ να το πιστέψω, ο Σάουλ αντικειμενικά θα ήταν η μεγάλη ανατροπή. Ήταν ο μόνος που ήξερε ότι θα λείπει με τρελό άλλοθι, ήταν από τους λίγους (επιζώντες) που είχαν πρόσβαση στο video του Μπρόντι (εκτός και αν δεχτούμε ότι οι τρομοκράτες είχαν αντίγραφο) και είναι Μουσουλμάνος.

Πάντως ειλικρινά είναι λίγο τρύπιο το σενάριο στη σημείο που πέρασε αμάξι μέσα στη CIA χωρίς να γίνει έλεγχος, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 18 Δεκ 2012, 15:36

Spahar έγραψε:Πάει και η 2η σεζόν, τελείωσε.

Το επεισόδιο για πολύ ώρα το πήγαινε σε τρελό happy end που ακόμα και να μην είχε μάθει κάποιος για την 3η σεζόν το ψιλιαζόταν ότι κάτι θα γίνει, γιατί δεν παίζει αυτή η σειρά να τελειώσει τόσο ιδανικά.

Τώρα για το τέλος και τον τρόπο που διάλεξαν να δώσουν συνέχεια στη σειρά μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος. Δεν το περίμενα να σκάσει εκεί βόμβα και να σκοτώσει τόσους, μαζί και τον Έστες.

Τώρα ποιος είναι αυτός που το έκανε; Είναι ο Μπρόντι και μας δουλεύει όλους; Δεν το πιστεύω, θεωρώ ότι τον αντιπρόεδρο το ευχαριστήθηκε που τον έφαγε, αλλά μέχρι εκεί, δεν τον έχω ικανό να σκοτώσει τόσους αθώους.

Αν και δεν μπορώ να το πιστέψω, ο Σάουλ αντικειμενικά θα ήταν η μεγάλη ανατροπή. Ήταν ο μόνος που ήξερε ότι θα λείπει με τρελό άλλοθι, ήταν από τους λίγους (επιζώντες) που είχαν πρόσβαση στο video του Μπρόντι (εκτός και αν δεχτούμε ότι οι τρομοκράτες είχαν αντίγραφο) και είναι Μουσουλμάνος.

Πάντως ειλικρινά είναι λίγο τρύπιο το σενάριο στη σημείο που πέρασε αμάξι μέσα στη CIA χωρίς να γίνει έλεγχος, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Συμφωνώ για το αμάξι, αλλά και για τον Σολ, για το βίντεο δεν νομίζω οτι το είχε άλλος εκτός από τον Σολ.
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 25 Δεκ 2012, 00:26

Πότε ξεκινάει η 3η season?
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό Spahar » 25 Δεκ 2012, 00:47

alexthrylos έγραψε:Πότε ξεκινάει η 3η season?

Χωρίς να το έχω διαβάσει από κάπου λογικά θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο 2013.
Άβαταρ μέλους
Spahar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB