DareDevil

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 20 Απρ 2015, 23:17

Είδα σήμερα δοκιμαστικά το 1ο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα
pilot σειράς που έχω δει!! Πολύ ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα και καταπληκτική ηχητική επιμέλεια στις
σκηνές που κλωτσομπουνιάζει ο ντερντεβιλ & στην ''οπτικοποίηση'' της υπεραναπτυγμένης ακοής του!!
Δεν έχω ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο υπερήρωα , πέρα απο την μέτρια BenAfleckική (:bitchplease)
μεταφορά , αλλά ψήθηκα άσχημα να δω τα υπόλοιπα 12 μονοκοπανιά :p:p
Ντερντεβιλάρας με τρέλα μέχρι να αρχίσει πάλι game of thrones σε κανα μήνα (καταραμένοι leakers :P)
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 21 Απρ 2015, 00:37

Ακριβώς, δεν ανέφεραν ποτέ πως θέλουν να τις συνεχίσουν. Δεν ξέρω πως τελειώνει καθώς έχω μείνει 4ο επεισόδιο με την σχολή και όλα τα άλλα, για εμένα με αυτά που έχω και δει με τον Fisk, πιστεύω πως μπορεί να μείνει ως έχει. Είδα μόνο 2 επεισόδια που αφορούσαν τον τελευταίο και μπορώ να πω πως, χόρτασα character development. Πιστεύω έχει και άλλο να δείξει αλλά μόνο σε δύο επεισόδια σε κάνουν να γουστάρεις τον Kingpin σαν κακό, ακόμα και να μην τον ξέρεις. Ελπίζω να είναι και στην ταινία Spiderman.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 22 Απρ 2015, 02:32

Season 2 confirmed!
https://twitter.com/Marvel/status/590667334609670144?lang=el

Απ'ότι φαίνεται τα πήγε καλά :D
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Απρ 2015, 11:34

πραγματικά υπέροχα νέα.η πρώτη σεζόν τα έσπασε και ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη.και από όσα λένε στο διαδίκτυο μπορεί να τον δούμε και στη μεγάλη οθόνη στην τρίτη φάση της marvel που θα είναι απλά επικό.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 22 Απρ 2015, 21:56

Προσωπικά δν μου φάνηκε τόσο δυνατή η σεζόν όσο φάνηκε σε εσάς. Ήταν πολύ καλή, αλλά ακόμα νομίζω πως Flash και Arrow 1η σεζόν ήταν πιο καλές.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό treloblim » 22 Απρ 2015, 23:05

Είχα ακούσει καλά λόγια, είδα τον οδηγό αλλά δεν τρελάθηκα. Οκ διαβάζω ότι σε κάποιους αρέσει...ίσως δώσω ένα second chance. Θα δω και δεύτερο επεισόδιο και αποφασίζω :)
Άβαταρ μέλους
treloblim

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 22 Απρ 2015, 23:46

Εντάξει παιδιά γνώμες είναι αυτά. Μην ξεχνάτε ότι ο κάθε ήρωας έχει τον δικό του κόσμο, δικούς του κανόνες κλπ. Σαν σειρά γενικότερα είναι πολύ καλή και μέχρι το 7ο επεισόδιο που έχω δει, έχει πολύ καλό pacing.

Χαίρομαι που ανακοίνωσαν 2η σεζόν!!! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 23 Απρ 2015, 02:21

dawnstar έγραψε:Εγω ειδα το πρωτο επεισοδιο δεν μου πολυαρεσε μολις δω μερικα ακομα θα επανελθω στο θεμα

Τελικα μονο το πρωτο επεισοδιο δεν μου πολυαρεσε.πολυ καλη η σειρα με προσεγμενο καστ.τα 13 επεισοδια ηταν λιγα για να δουμε η δευτερη σεζον θα ειναι τοσο δυνατη οσο η πρωτη.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 25 Απρ 2015, 15:07

Ειδα εχτες και τα υπολοιπα επεισοδια και ευτυχως που ανακοινωθηκε οτι θα συνεχισει και για 2η σεζον. Σκοτεινη ατμοσφαιρα και γενικα ειχε πολυ ωραιες σκηνες δρασης. Οι ηθοποιοι θεωρω οτι ηταν εξαιρετικοι και με εξεπληξε ιδιαιτερα ο ηθοποιος που ενσαρκωνε τον Kingpin.

YΓ. Τι ωραιο μωρο που ειναι η Deborah Ann Woll????!!!!!!! :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 25 Απρ 2015, 17:16

Έχει πολύ διαφορετικό ύφος/αίσθηση σε σχέση με την DC "πλευρά" (Arrow/Flash/Gotham). Πιο ψυχοπλακωτικό, πιο ρεαλιστικές σκηνές δράσης, πολύ ενδιαφέρων ο πρώτος κύκλος.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB