Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 06 Μαρ 2012, 18:52

Eπος το 16ο επεισοδιο. Επιτελους εμφανιστηκε...

ο μαφιοζος δασκαλος.

Η σειρα συνεχιζει να εχει παρα πολυ υψηλα νουμερα και ειναι απολυτα λογικο μιας και μιλαμε για τις καλυτερες τηλεοπτικες σειρες που εχω δει ποτε.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Spahar » 11 Μαρ 2012, 19:47

Πολύ ωραίο και το 17o.

Το σκηνικό με το μωρό, με τους John και Harold να συμπεριφέρονται για λίγο σαν παντρεμένο ζευγάρι, είχε πολύ πλάκα.

Επίσης γούσταρα την εξέλιξη με την Carter, δεν θα τράβαγε πολύ ακόμα αν έμενε με το μέρος τους. Να δούμε τώρα πως θα συμπεριφέρεται, θα αρχίσει να τους κυνηγάει πάλι ή όχι.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 07 Απρ 2012, 12:35

Τελος και το 18ο. Παρα πολυ καλο και αυτο το επεισοδιο.

O Φιντς ειχε πολυ γελιο με την εκσταση που του ειχε βαλει η αλλη. Παντως εκανε μπαμ οτι η ξανθια ηταν ο απατεωνας διοτι η φατσα της σε προιδεαζει οτι εχει κανει λαμογια. Και επεσα μεσα......

Εν αναμονη υποτιτλων για το 19ο και μενουν ακομα 4 επεισοδια μεχρι να τελειωσει η σαιζον. Ευτυχως που ανακοινωθηκε απο το CBS η δευτερη σαιζον. Αναμενομενο βεβαια με τετοια υψηλα νουμερα που εκανε....

ΕDIT:
Τελος και το 19ο....επος και αυτο...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Spahar » 19 Μάιος 2012, 00:32

Season Finale!!! Πολύ καλό κλείσιμο, και γενικά τα τελευταία επεισόδια ήταν πολύ καλά.

Η σεζόν έκλεισε ιδανικά, τρομερή δράση και αγωνία, εξέλιξη της ιστορίας, αναπάντεχα γεγονότα και cliffhanger. Η σειρά είναι κορυφαία γιατί καταφέρνει σε κάθε επεισόδιο να παρουσίαζει μία ενδιαφέρουσα αυτόνομη ιστορία, να εμβαθύνει όλο και περισσότερο σε κάποιον χαρακτήρα κάθε φορά, να δημιουργεί μυστήριο για το παρελθόν και φυσικά έχει τρομερούς χαρακτήρες, αλλά και ερμηνείες. (στοιχεία που πχ δεν κατάφερε να επιδείξει το Alcatraz ενώ προσπάθησε να κινηθεί στην ίδια φόρμουλα)

Αναμονή με ανυπομονησία για τη 2η σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Σεπ 2012, 21:49

Mπηκε δυναμικα η 2η σεζον. Δραση και πληροφοριες σχετικα με το παρελθον της "μηχανης"...

Αντε να ερθει και το δευτερο να δουμε.....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Spahar » 01 Οκτ 2012, 02:08

Μου άρεσε και μένα το επεισόδιο, απλά δεν ξετρελάθηκα. Πριν το δω έκατσα και είδα πάλι το τελευταίο της 1ης σεζόν, και μετά καπάκια την πρεμιέρα. Αυτό μάλλον έπαιξε και το ρόλο του, αφού το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν ήταν μέσα στην δράση, στην ένταση και στην αγωνία.

Μου αρέσει το που το πάνε με την μηχανή, και ειδικά όλο το σκηνικό με το αρχικό τεστάρισμα που της έκανε ο Χάρολντ.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2012, 22:18

Είδα το πρώτο επεισόδιο, δεν ξέρω, ο Emerson θεωρώ ότι είναι από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς ηθοποιούς που έχουν περάσει ever. Γούσταρα τρελά, περιμένω να δω τη συνέχεια σιγά σιγά :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Spahar » 02 Οκτ 2012, 01:34

Sephiroth έγραψε:Είδα το πρώτο επεισόδιο, δεν ξέρω, ο Emerson θεωρώ ότι είναι από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς ηθοποιούς που έχουν περάσει ever. Γούσταρα τρελά, περιμένω να δω τη συνέχεια σιγά σιγά :)

Της πρώτης σεζόν εννοείς ε; Στη Nova το είδες, έκατσα και εγώ και το είδα ξανά. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο σε αυτή τη σειρά είναι απλά τέλειο, κάτσε να δεις και παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Οκτ 2012, 16:24

Ναι, τα 2-3 πρώτα της πρώτης σεζόν είδα :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 07 Οκτ 2012, 07:01

Tελος και το 2ο επειδοδιο. Εννοειται οτι ειναι πολυ καλο και περιμενουμε την συνεχεια.

Ευτυχως βρεθηκε ο Finch και ολα ειναι οπως ηταν πριν. Για να δουμε τι θα κανει η πανεμορφη Root μετα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB