Helix

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό chris7 » 19 Ιαν 2015, 14:41

Εγω το εβαλα εχτες και με πηρε ο υπνος ,ειδα κανενα δεκαλεπτο :D.
Η αληθεια ειναι οτι απο το καλοκαιρι που το ειχα δει το εχω ξεχασει.
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιαν 2015, 15:02

Deathracer2009 έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:Δεν ξέρω αν το είδατε το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν αλλά ήταν αρκετά δυνατό. Αν και το παραμπερδεύει το θέμα, με πώρωσε για την συνέχεια.

Δεν περιμενα να ξεκινησει τοσο δυνατα η 2η σεζον.

Επαθα λιγο σοκ στην αρχη με τα time travels οπου εχουμε τον Peter και Σαρα και στο αλλο 30 χρονια μετα μονο την Τζουλ. Το θεμα ειναι στο timeline της Julia εαν ζουν οι Peter και Sarah και αν σιγουρα εχει πεθανει ο Alan. Επιπλεον τι στο καλο κανει ο Alan με την συγκεκριμενη "αδελφοτητα" η οποια απο οτι φαινεται ευθυνεται για το ξεσπασμα του ιου στο νησι; Μηπως ειναι κρυφα μελος της ωστε να μαθει τι συμβαινει; Μαλλον αυτο θα ειναι...

To promo του 2ου επεισοδιου στο spoiler απο κατω:

Δεν το κοιτάω καν το 2ο spoiler. Πάντως
Με τόσα υπερφυσικά που δείχνουν, πάει να γίνει fringe η κατάσταση. Τα flashbacks είναι αρκέτα ωραία αλλά το παραχέζουν λιγάκι το θέμα. Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο τυπάς που ρωτούσε τον δρόμο για το San Jose (άλλο κι αυτό πάλι) παίζει να είναι γιος του Alan. Ο βασικός μου προβληματισμός, έχει να κάνει με το πως θα γεμίσουν το θέμα στο μέλλον χωρίς να spoiler-άρουν το παρόν. Δλδ μόνο κ μόνο που σου δείχνει ερείπια και λέει για ιο που σκοτώνει τους immortals, βοηθάει στο να δημιουργηθούν σενάρια, σε βαθμό που ίσως δεν θα έπρεπε για 1ο επεισόδιο. Ελπίζω να έχουν καλές ανατροπές. Επίσης εγώ νομίζω ότι ο Άλαν ίσως και να είναι υπεύθυνος για τον ιο. Δεν ξέρω. Αν ήταν εκεί για να ερευνήσει, γτ δεν μίλησε στην Σάρα όταν ήταν στο δωμάτιο. Hmmm, ίσως πάλι να φοβόταν μήπως κρυφάκουγε κανείς.... Πάντως δίνει αρκετή και καλή "τροφή" για σκέψη
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Chased » 20 Ιαν 2015, 22:20

Δεν μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.
Πολύ αργό το βρήκα, καθόλου δράση (νέο TWD μας βρήκε?) και ξέφυγε από το κλειστοφοβικό χαρακτήρα της πρώτης σεζόν. Τα plot twists και τα ερωτηματικά που τίθενται, αδιάφορα μου περνάνε. Αν συνεχίσει έτσι, οι ελπίδες μου μένουν μόνο σε ένα Z Nation... DAMN!

Πεθαίνω για Σάρα! Ειδικά στην αρχή με τον άλλον τον Τεξανό....Αχ, Σάρα! Είναι απλά ΛΑΤΡΕΙΑ η κοπέλα! Πάρε μου όλο το αίμα, κοριτσάρα μου, να κάνεις εξετάσεις! Χαχαχα!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Ιαν 2015, 19:19

Τελος και το 2ο επεισοδιο το οποιο εμπλεξε ακομα περισσοτερο τα πραγματα.

Απο οτι φαινεται ο ιος μετατρεπει τους μολυσμενους σε μια μορφη "τερατων" με καποιες υπερφυσικες ικανοτητες οπως η μεγαλη ταχυτητα που μπορουν να κινηθουν. Ξενερωσα με αυτη την εξελιξη αλλα μενει να δουμε πως θα παει στη συνεχεια. Ετσι ο σκελετος του παιδιου ειναι το μικρο που αρπαξε ο μεταλλαγμενος. Τελος, καλα υποπτευομουν οτι ο Αλαν δεν ηταν τελικα νεκρος στο timeline της Τζουλ.

Και το promo του 3ου επεισοδιου
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Chased » 30 Ιαν 2015, 18:52

Deathracer2009 έγραψε:Τελος και το 2ο επεισοδιο το οποιο εμπλεξε ακομα περισσοτερο τα πραγματα.

Απο οτι φαινεται ο ιος μετατρεπει τους μολυσμενους σε μια μορφη "τερατων" με καποιες υπερφυσικες ικανοτητες οπως η μεγαλη ταχυτητα που μπορουν να κινηθουν. Ξενερωσα με αυτη την εξελιξη αλλα μενει να δουμε πως θα παει στη συνεχεια. Ετσι ο σκελετος του παιδιου ειναι το μικρο που αρπαξε ο μεταλλαγμενος. Τελος, καλα υποπτευομουν οτι ο Αλαν δεν ηταν τελικα νεκρος στο timeline της Τζουλ.

Το δεύτερο επεισόδιο είναι μακράν καλύτερο από το πρώτο!

Ρε παιδί μου, πολύ clickers από το TLoU η όλη φάση! Ακόμα και το design του μεταλλαγμένου στο τέλος είναι ίδιο!!!

Deathracer, κάνε κάτι να βρούμε το τηλέφωνο της Dr. Sarah Jordan! I think I'm in love! :oops:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Ιαν 2015, 18:54

Chased έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Τελος και το 2ο επεισοδιο το οποιο εμπλεξε ακομα περισσοτερο τα πραγματα.

Ρε παιδί μου, πολύ clickers από το TLoU η όλη φάση! Ακόμα και το design του μεταλλαγμένου στο τέλος είναι ίδιο!!!

Deathracer, κάνε κάτι να βρούμε το τηλέφωνο της Dr. Sarah Jordan! I think I'm in love! :oops:

Καναδεζα η δεσπονις και ειναι single συμφωνα με την wikipedia.... :lol: :lol: :lol:

Τρελο μωρο παντως.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Chased » 30 Ιαν 2015, 19:03

Deathracer2009 έγραψε:
Chased έγραψε:

Καναδεζα η δεσπονις και ειναι single συμφωνα με την wikipedia.... :lol: :lol: :lol:

Τρελο μωρο παντως.

Πεθαίνω σου λέω!!! Είναι λατρεία! Τα λόγια είναι λίγα!
I heart Jordan Hayes!

Εν τω μεταξύ, το teaser για το επεισόδιο 3 με έχει στείλει...Μεγάλη πώρωση λέμε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 01:12

Τελος και το 3ο επεισοδιο το οποιο ενω ειχε αποκαλυψεις δεν με ενθουσιασε οσο τα πρηγουμενα δυο.

Ηταν σιγουρο οτι θα βλεπαμε τον Χατακε και ευτυχως τον εδειξαν νωρις στην σεζον. Βεβαια μετα τον θανατο του υιοθετημενου "γιου" του στην προηγουμενη σεζον τα εχασε (απο οτι φαινεται) με αποκορυφωμα στο τελος οπου ηταν απιστευτα shocking. :shock:

Παραλιγο να χαναμε και τον τυπα απο τα μικρα παιδια τα οποια ειχαν υπνοτιστει απο την κοπελια αλλα ευτυχως εζησε διοτι θα πεθαινε πολυ νωρις. Βεβαια πιστευω οτι τα ψωμια του ειναι λιγα. Τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Peter χτυπησε τον Alan στο τελος. Μηπως εκεινος δεν ηθελε ο Alan να βρει την αποθηκη με τον "μυκητα"; Θα το μαθουμε στη συνεχεια.

Το μονο που δεν μου αρεσε σχετικα με το επεισοδιο ηταν οι διαλογοι του Χατακε με την νεκρη συζυγο του και τον Daniel.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 02 Φεβ 2015, 03:28

Θα δω αυρίο μαζεμένα το 2-3 και θα σου πω κι εγω πως μου φαινονται. Βγήκε καινουριο επεισοδιο how to get away with murder και θα δω αυτο σημερα.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Chased » 02 Φεβ 2015, 22:33

Deathracer2009 έγραψε:Τελος και το 3ο επεισοδιο το οποιο ενω ειχε αποκαλυψεις δεν με ενθουσιασε οσο τα πρηγουμενα δυο.

Μη με ξενερώνεις έτσι, τώραααααααααα.... Ελπίζω να αρέσει σε εμένα, με τη λογική ότι το πρώτο επεισόδιο σου άρεσε αλλά εμένα με ξενέρωσε.
Λογικά, αύριο θα το δω!!!

Υ.Γ.: Αχ, Jordan Hayes!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB