Αξίζει η «Χ/Ψ/Ω» σειρά? Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Ιαν 2015, 23:23

Chased έγραψε:Μία νέα σειρά. Έχει να κάνει με virus outbreak σε εργαστήριο και μία ομάδα ερευνητών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (CDC) που έρχεται για να ερευνήσει, ανακαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Έφτασα μέχρι το επεισόδιο 3 προς το παρόν, σε λίγο πάω και για το 4ο. Κρατάει εύκολα το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η δράση εκτυλίσσεται μόνο μέσα στο εργαστήριο, με απειροελάχιστα εξωτερικά πλάνα (2-3 λεπτά στα όσα επεισόδια έχω δει). Παίζει στην Αμερική στο SyFy, τα εφφέ και τα production values είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά έχουν υπάρξει και καλύτερα.

Μέχρι στιγμής, με έχει τραβήξει. Την προτείνω!

Θα σου αφησει γλυκοπικρη γευση και επειδη πιστευω πως τη παρακολουθεις καθαρα λογω του ιου (αρα zombies) παιζει και να αρχισεις το κραξιμο μετα. Τωρα αρχιζει η δευτερη σεζον αλλα με αλλη τοποθεσια. Περιμενω εντυπωσεις....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 12 Ιαν 2015, 23:48

Οχι ρε. Ειναι καλη σειρα για το ειδος της. Θυμιζει Resident Evil. Λιγο αν προσεχαν περισσοτερο της σκηνες και τα εφε με "τερατομορφα" θα ηταν πολυ καλη. Νταξ και σαν ερμηνειες δεν ειναι τελειες αλλα ειναι αρκετα αξιολογες. 2η Σεζον θα ειναι πολυ δυναμη απο οτι εχω διαβασει.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Ιαν 2015, 23:52

GooDShiveR έγραψε:Οχι ρε. Ειναι καλη σειρα για το ειδος της. Θυμιζει Resident Evil. Λιγο αν προσεχαν περισσοτερο της σκηνες και τα εφε με "τερατομορφα" θα ηταν πολυ καλη. Νταξ και σαν ερμηνειες δεν ειναι τελειες αλλα ειναι αρκετα αξιολογες. 2η Σεζον θα ειναι πολυ δυναμη απο οτι εχω διαβασει.

Ξεκιναει καλα αλλα μετα μπλεκονται περιεργα πραγματα...

ξεκινας με τον ιο και εχεις του μολυσμενους (οκ μεχρι εδω) αλλα μετα μπλεκονται αθανατοι και αλλες βλακειουλες. Εκει το χαλασε κατα τη γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

How Τo Get Away With Murder

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 12 Ιαν 2015, 23:54

Έχω κάνει και σχετικο post στο forum αλλά δεν έχει απαντήσει κάποιος για να ακούσω εντυπώσεις.

THREAD

Κατά την άποψή μου, και κρίνοντας απο τα πρώτα 9 επεισόδεια η σειρά αυτή αξίζει το χρόνο σας.
Τελευταία επεξεργασία από GooDShiveR και 13 Ιαν 2015, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 12 Ιαν 2015, 23:57

Deathracer2009 έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:Οχι ρε. Ειναι καλη σειρα για το ειδος της. Θυμιζει Resident Evil. Λιγο αν προσεχαν περισσοτερο της σκηνες και τα εφε με "τερατομορφα" θα ηταν πολυ καλη. Νταξ και σαν ερμηνειες δεν ειναι τελειες αλλα ειναι αρκετα αξιολογες. 2η Σεζον θα ειναι πολυ δυναμη απο οτι εχω διαβασει.

ξεκινας με τον ιο και εχεις του μολυσμενους (οκ μεχρι εδω) αλλα μετα μπλεκονται αθανατοι και αλλες βλακειουλες. Εκει το χαλασε κατα τη γνωμη μου.

Συμφλωνω στην spoiler-ια σου. Απλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο αξιόλογο, και θεωρώ οτι για πρώτη σεζον ήταν καλη. κ αφού σημείωσε αρκετη επιτυχία, λογικά θα προσπαθήσουν περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Chased » 13 Ιαν 2015, 00:59

Κοίτα, Deathracer... Την ξεκίνησα λόγω της θεματολογίας της, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα πρωταγωνιστή τον Billy Campbell, επίσης πρωταγωνιστής στην πιο αγαπημένη μου σειρά όλων των εποχών. Οπότε, συνεχίζω και χάρη σε αυτόν.

Το κακό είναι, ότι όπως και το 99% των ηθοποιών,παίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως παίζει σε κάθε δουλειά του.Ουσιαστικά δεν υποδύεται κάποιον, αλλά οι αντιδράσεις του είναι οι πραγματικές, όπως μιλάει και αντιδράει και στην πραγματικότητα...

Επίσης, όντως θυμίζει ελαφρώς Resident Evil. Πολύ ελαφρώς, όμως.

Ακόμα, για τα εφφέ, εντάξει... Στο SyFy παίζει, τί περιμένουμε? ΛΟΛ. Πάντως βλέπονται άνετα. Εγώ μόνο σε μία φάση ξίνισα,
στο εφφέ που υπερπολλαπλασιάστηκε ο ιός στο petri dish, με την αυξητική μάζα! Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν από υπολογιστή.
.

Οι φλέβες, τα αίματα και τα αγγεία κλπ φαίνονται τέλεια, πάντως.

Υ.Γ.: Ρε παιδιά? Πού τον ξέρω αυτόν τον Ιτάκι/Χατάκι/Γατάκι?

Υ.Γ.: Πάω για το 6ο επεισόδιο...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 13 Ιαν 2015, 01:15

Ιτακι/Χατάκι/Γατάκι χαχαχα Γενικά έχει παίξει σε πολλές, αλλά πιο πιθανό είναι να τον θυμάσαι απο το κακό Wolverine. Ήταν ο γιος του μεταλικου σαμουράι και πατέρας της κοκκινομάλλας.

Btw αυτο που λέω για τα εφέ, εννοώ κυρίως τα σκηνοθετίκα εφέ. Παράδειγμα εκεί που δείχνει με slo-mo και στοπ καρε-like εφέ και φουλ κοντραστ σαν first person view από τα μεταλλαγμένα. (αν χρησιμοποιω σωστά τις ορολογίες) θυμίζει 10ετία 90. Αλλά ξαναλέω, εμένα μου άρεσε αρκετά η σειρά.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Chased » 13 Ιαν 2015, 02:36

Πάω για το 8ο...Με έχει τραβήξει αρκετά η σειρά...Κλασσικά, μετά το επεισόδιο 4 αρχίζει και έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον!!

Είναι η ιδέα μου ή μήπως η Σάρα είναι τρελό κ@¥^@&ι και η Σάτον απίστευτη ΜΙΛΦΑΡΑ???
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 13 Ιαν 2015, 02:56

Όχι bro!! δεν είναι ιδέα σου!! MILF-ΑΡΑ Τουμπανιζολ είναι!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Ιαν 2015, 08:50

GooDShiveR έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Συμφλωνω στην spoiler-ια σου. Απλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο αξιόλογο, και θεωρώ οτι για πρώτη σεζον ήταν καλη. κ αφού σημείωσε αρκετη επιτυχία, λογικά θα προσπαθήσουν περισσότερο.

Μακαρι η δευτερη σεζον να εχει περισσοτερο μυστηριο. Σε 3 μερες ξεκιναει... :D
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB