- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές :)
Έχω δει όλες τις season του Dr.House, περιμένω εναγωνίως τις νέες season του game of thrones και του breaking bad. Τώρα βλέπω το ιστορικό black adder με τους απίστευτους Rowan Atkinson και Hugh Lawrie
Δεν με νοιάζει τι λες αρκεί να λες σωστά το όνομα μου
-
Dimitris1395 - Δημοσιευσεις : 11
Λοιπον, εγω εχω να ασχοληθω αυτη τη xρονια με πολλες σειρες. Ξεκινω με Michael Hall στο Dexter (να δουμε τι θα δειξουν στην 6η season), Walking Dead season 2 (ευτυχως θα εχει 13 επεισοδια), FRINGE, Βreaking Bad (αν και ειμαι ακομα στην αρχη της 2η σαιζον) ktl.
Ε μετα περιμενω με ανυπομονησια τα Terra Nova, Family Guy, το Alcatraz οταν το βγαλουν, Falling Skies season 2.
Πρεπει καποια στιγμη να τελειωσω το Game Of Thrones (το παρατησα λογω βαρεμαρας στο δευτερο επεισοδιο)
Ε μετα περιμενω με ανυπομονησια τα Terra Nova, Family Guy, το Alcatraz οταν το βγαλουν, Falling Skies season 2.
Πρεπει καποια στιγμη να τελειωσω το Game Of Thrones (το παρατησα λογω βαρεμαρας στο δευτερο επεισοδιο)
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Έχουμε και λέμε:
Smallville - έχω σταματήσει στον 8ο κύκλο
Game of Thrones - αριστούργημα
Friends - all time classic
Lost - ακόμα να δω τον 6ο κύκλο,ήμουν φαντάρος τότε και συνέχεια το αναβάλλω από τότε.
The Walking Dead - μα μόνο 6 επεισόδια;
Spartacus Blood and Sand & Spartacus Gods of the Arena - αίμα,βία,γυμνό,αριστούργημα τι να λέμε τώρα.
Prison Break - λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με φυλακές
The Big Bang Theory - nerd series ftw
Rome - Character development στο Θεό
How I Met Your Mother - δυστυχώς έχει πέσει πολύ,αλλά ακόμα το βλέπω αρκετά ευχάριστα
Community - είμαι στον δεύτερο κύκλο,πάρα πολύ καλή κωμική σειρά και τίγκα στις αναφορές.
True Blood - δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά αρκετά ευχάριστο και πάντα τελειώνει με cliffhanger.
Οκ ξέφυγα κάπως και δεν έγραψα τις αγαπημένες μου αλλά όλες όσες έχω δει,αλλά οκ δεν πειράζει ε;
Smallville - έχω σταματήσει στον 8ο κύκλο
Game of Thrones - αριστούργημα
Friends - all time classic
Lost - ακόμα να δω τον 6ο κύκλο,ήμουν φαντάρος τότε και συνέχεια το αναβάλλω από τότε.
The Walking Dead - μα μόνο 6 επεισόδια;
Spartacus Blood and Sand & Spartacus Gods of the Arena - αίμα,βία,γυμνό,αριστούργημα τι να λέμε τώρα.
Prison Break - λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με φυλακές
The Big Bang Theory - nerd series ftw

Rome - Character development στο Θεό
How I Met Your Mother - δυστυχώς έχει πέσει πολύ,αλλά ακόμα το βλέπω αρκετά ευχάριστα
Community - είμαι στον δεύτερο κύκλο,πάρα πολύ καλή κωμική σειρά και τίγκα στις αναφορές.
True Blood - δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά αρκετά ευχάριστο και πάντα τελειώνει με cliffhanger.
Οκ ξέφυγα κάπως και δεν έγραψα τις αγαπημένες μου αλλά όλες όσες έχω δει,αλλά οκ δεν πειράζει ε;

Τελευταία επεξεργασία από Altair και 03 Σεπ 2011, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Altair - Δημοσιευσεις : 105
Sephiroth έγραψε:Χμ... με ιντριγκάρισες αν και δεν είμαι φαν αυτής της εποχής...
Check the pilot episode..και βλέπεις

-
romanos.romaidis - Δημοσιευσεις : 66
My Favorite TV Shows
1. Family Guy (Απορώ πως ο Παπαπαύλου δεν αναφέρθηκε ακόμα στην σειρά)
2. Game Of Thrones
3. Fringe
4. How I Met Your Mother
5. Big Bang Theory
6. Friends
7. It's Always Sunny In Philadelphia
8. Dr. House (Αν και δεν το έχω παρακολουθήσει όσο θα ήθελα)
Μέχρι στιγμής, αυτές οι 8. Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω με κάποιες άλλες αν και θα τσεκάρω σίγουρα όσες ποστάρετε και εσείς! Ήδη έβαλα στην to watch list το Damages.
2. Game Of Thrones
3. Fringe
4. How I Met Your Mother
5. Big Bang Theory
6. Friends
7. It's Always Sunny In Philadelphia
8. Dr. House (Αν και δεν το έχω παρακολουθήσει όσο θα ήθελα)
Μέχρι στιγμής, αυτές οι 8. Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω με κάποιες άλλες αν και θα τσεκάρω σίγουρα όσες ποστάρετε και εσείς! Ήδη έβαλα στην to watch list το Damages.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]
[/URL

-
JamieT - Δημοσιευσεις : 124
Η δική μου λίστα με τις αγαπημένες μου σειρες περιλαμβάνει τις εξης :
1.Dexter
2.Entourage
3.The Walking Dead
4.The Big Bang Theory
5.How I Met Your Mother
6.Two and a Half Men
7.Family Guy
Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να σας πρωτεινω το Entourage το οποιο εχει φοβερούς χαρακτηρες, φοβερες ατακες και παρελαση guest stars που καμια αλλη σειρα δε νομιζω να εχει κανει κατι παρομοιο U2, Jessica Alba, Scarlett Johansson, James Cameron, Mandy Moore, Lamar Odom, Brooke Shields και η λιστα τελειωμο δεν εχει.
1.Dexter
2.Entourage
3.The Walking Dead
4.The Big Bang Theory
5.How I Met Your Mother
6.Two and a Half Men
7.Family Guy
Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να σας πρωτεινω το Entourage το οποιο εχει φοβερούς χαρακτηρες, φοβερες ατακες και παρελαση guest stars που καμια αλλη σειρα δε νομιζω να εχει κανει κατι παρομοιο U2, Jessica Alba, Scarlett Johansson, James Cameron, Mandy Moore, Lamar Odom, Brooke Shields και η λιστα τελειωμο δεν εχει.
-
George1991 - Δημοσιευσεις : 18
Μου φαινετε οτι θα κανω την διαφορα! Ξεκιναω λοιπον με : Dr.Who (περιμενω τωρα βδομαδα βδομαδα να βγουν σιγα σιγα τα επεισοδια της 6ης σεζον) και ακολουθει το Supernatural το οποιο λιγα επεισοδιακια μου εμειναν για να τελειωσω με την 6η σεζον και μετα θα περιμενω να βγουν τα καινουργια, The walking Dead θελω να κατσω να δω γιατι εχω ακουσει πολλα καλα λογια!
-
Fantomias - Δημοσιευσεις : 12
Κι ενώ είχα κατασταλάξει ότι η κορυφαία σειρά για μένα είναι το Dexter.... έρχεται το Game of Thrones και μου τα αλλάζει όλα!!!! Η σειρά είναι απίστευτη!!! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τον Απρίλιο του 2012 για την επόμενη σαιζόν!!!
Μετά από αυτές τις δύο ακολουθεί το Damages που πρέπει να πω ότι έχω δει και τις 3 σεζόν και όσο περνούσαν τα επεισόδια γινόταν όλο και καλύτερο... Απίστευτη πλοκή και παρασκήνιο!!! Πολύ καλή σειρά για μένα είναι επίσης το Flash Forward αλλά και το True Blood! αααα!!! παραλίγο να ξεχασω
το Spartacus!!!
Βέβαια, ως κοπέλα που είμαι, βλέπω και τα πιο light και θηλυκά... Hellcats, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Brothers and sisters... Υπάρχει βέβαια και κάποιος (ονόματα δε λέμε) που με ψιλοκράζει και απορεί πως από Dexter το γυρνάω σε Hellcats αλλά... τι νακάνουμε???? Είμαστε και κοριτσάκια!!!
Υ.Γ. - Καλή αρχή!!!!!!

Μετά από αυτές τις δύο ακολουθεί το Damages που πρέπει να πω ότι έχω δει και τις 3 σεζόν και όσο περνούσαν τα επεισόδια γινόταν όλο και καλύτερο... Απίστευτη πλοκή και παρασκήνιο!!! Πολύ καλή σειρά για μένα είναι επίσης το Flash Forward αλλά και το True Blood! αααα!!! παραλίγο να ξεχασω
το Spartacus!!!
Βέβαια, ως κοπέλα που είμαι, βλέπω και τα πιο light και θηλυκά... Hellcats, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Brothers and sisters... Υπάρχει βέβαια και κάποιος (ονόματα δε λέμε) που με ψιλοκράζει και απορεί πως από Dexter το γυρνάω σε Hellcats αλλά... τι νακάνουμε???? Είμαστε και κοριτσάκια!!!

Υ.Γ. - Καλή αρχή!!!!!!
-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
λοιπον.......
big bang theory (sheldon θεος!)
how i met your mother
supernatural (εγω επιμενω οτι καποια στιγμη ο Θεος θα γινει villain!!!)
true blood (ετσι πρεπει να ειναι τα vampires!!! οχι νεραιδες γκουχ-twilight-γκουχ γκουχ!!!)
dexter
game of thrones (ή αλλιως lotr στη μικρη οθονη)
vampire diaries (ναι μου αρεσουν τα βαμπιρ, υπαρχει καποιο προβλημα?!?!
)
pushing daisies (καταπλητικη ''μαυρη'' κωμωδια...κριμα που κρατησε μονο 2 seasons...)
charmed (κολλημενος οταν ημουν πιτσιρικας με την piper!)
gossip girl (guilty pleasure βεβαια αυτο!!!
)
big bang theory (sheldon θεος!)
how i met your mother
supernatural (εγω επιμενω οτι καποια στιγμη ο Θεος θα γινει villain!!!)
true blood (ετσι πρεπει να ειναι τα vampires!!! οχι νεραιδες γκουχ-twilight-γκουχ γκουχ!!!)
dexter
game of thrones (ή αλλιως lotr στη μικρη οθονη)
vampire diaries (ναι μου αρεσουν τα βαμπιρ, υπαρχει καποιο προβλημα?!?!

pushing daisies (καταπλητικη ''μαυρη'' κωμωδια...κριμα που κρατησε μονο 2 seasons...)
charmed (κολλημενος οταν ημουν πιτσιρικας με την piper!)
gossip girl (guilty pleasure βεβαια αυτο!!!

-
bahamut zero - Δημοσιευσεις : 69
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης