Terra Nova

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό JamieT » 06 Οκτ 2011, 22:00

Το είδα και εγώ το Pilot τις προάλλες. Μου άρεσε το όλο concept και από ότι φαίνεται θα μου χαρίσει αρκετές όμορφες νύχτες το χειμώνα. :)
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 20 Οκτ 2011, 09:22

Είδα ότι έχουν παίξει 5 επεισόδια ως τώρα, τι λέτε για τη σειρά όσοι τη παρακολουθείτε; Αξίζει;
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό sheik » 20 Οκτ 2011, 09:59

Δυσκολα τα πραγματα. Το 5ο δεν το ειδα, αλλα τα 4 πρωτα ειναι πολυ χλιαρα , εως βαρετα. Η πρεμιερα οκ ηταν κατι διαφορετικο, ομως απο κει και περα ειχαμε βαρετα επεισοδια, φουλ στο κλισε, κανενα μυστηριο και γενικως τιποτε που να σε κανει να κολλησεις. Εγω θα τη συνεχισω μεχρι τελους βεβαια, αλλωστε 13 επεισοδια θα ειναι. Μακαρι να βελτιωθει..
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 23 Οκτ 2011, 12:12

Την βλεπω και εγω τη σειρα.Ειναι καταπληκτικη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Οκτ 2011, 12:30

sheik έγραψε:Δυσκολα τα πραγματα. Το 5ο δεν το ειδα, αλλα τα 4 πρωτα ειναι πολυ χλιαρα , εως βαρετα. Η πρεμιερα οκ ηταν κατι διαφορετικο, ομως απο κει και περα ειχαμε βαρετα επεισοδια, φουλ στο κλισε, κανενα μυστηριο και γενικως τιποτε που να σε κανει να κολλησεις. Εγω θα τη συνεχισω μεχρι τελους βεβαια, αλλωστε 13 επεισοδια θα ειναι. Μακαρι να βελτιωθει..

Kαι το 5ο κινειται και αυτο σε μετρια πραγματα. Μονο το πρωτο αξιζει μεχρι στιγμης...ελπιζω να ερθει περισσοτερη δραση, πιο πολλοι δεινοσαυροι και πιο πολυ μυστηριο....για να δουμε αυριο με το 6ο...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό DeadGam3r » 06 Νοέμ 2011, 05:35

Η "ταινία" δεν παίζεται :shock: !!!
Έχω δει και τα 5 επεισόδεια που βγήκαν και τρελάθηκα...τα εφέ,οι ηθοποιοί,όλα είναι συνερπαστικά...
περιμένω τώρα το 6ο επεισόδειο με αγωνία να δώ τι θα γίνει :D ...
Παρεπιπτώντος άνετα το βάζω μαζί με τις αγαπημένες μου σειρές (Supernatural, Smallville , Dexter κ.α )
DeadGam3r

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό sheik » 13 Νοέμ 2011, 01:01

Εγω παλι ξαφνιαζομαι που αν και εχεις αγαπημενες σειρες supernatural και ιδως dexter, βαζεις το Terra Nova στο ιδιο τσουβαλι.

Ισως φταιει οτι εγω ειχα υψηλες προσδοκιες και μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει παρα πολυ. Τι να πω..
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 10 Δεκ 2011, 15:55

Η σειρα ειναι για χαβαλε . Φανηκε απο τα πρωτα 5 επεισοδια . Δεν ειναι κακη απλα δεν μπορει να συγκρηθει με αλλες παραγωγες . Ο διοικητης απλα δεν υπαρχει . Ειναι απιστευτος , οι αλλοι μετρια πραγματα .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 19 Δεκ 2011, 17:04

Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η σειρά με συνεχεία το ίδιο μοτίβο ένας μπαμπάς άτυχος στις απολογίες του αλλά θαρραλέος, μαμά ερωτευμένη αλλά κάπου έχει ψιλοχαθει . και ο γιους ο ονειρεμένος επαναστάτης ,με τάση παντού να μπλέκει σε καταστάσεις και να τον σώνει ο μπαμπάς , :lol:
Α !! στο τέλος ας κάνουμε και την διάφορα …δεν πετάμε και δεινόσαυρους (η μάλλον δείγμα προς κατανάλωση ) και υποτίθεται θα δέσει το γλυκό ε δεν έδεσε… :roll:
Μετά το 8 επεισόδιο χάθηκε το ενδιαφέρον από εμένα…Κρίμα πίστευα ότι θα βλέπαμε ένα Jurassic park αλλά τζίφος :(
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 20 Δεκ 2011, 19:24

Ειδα και το επικο φιναλε σημερα!!! Μακραν η καλυτερη σειρα action/adventure/drama για εμενα μετα το The Walking Dead. Ελπιζω να την αναvεωσουν! Ισως η αρχη να ηταν λιγο χλωμη αλλα τα τελευταια 4-5 επεισοδια made it up for me! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB