- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 23:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένα καρτούν
Δεν κατάφερα ποτέ μου να παρακολουθήσω anime. Ποτέ δε μου άρεσαν.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εεεεε....Δεν έχω και πολλά, αφού δεν το συνήθιζα το άθλημα. Πάντα έπαιζα video games...
Οπότε, Scooby-Doo, Futurama (μακράν από τα πιο αγαπημένα μου, αν όχι το κορυφαίο), κάποτε έβλεπα και Πόκεμον, Χελωνονιντζάκια και South Park αλλά μόνο αποσπασματικά...Βιντεάκια από το ίντερνετ και ποτέ ολόκληρα επεισόδια. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα Simpsons.
Οπότε, Scooby-Doo, Futurama (μακράν από τα πιο αγαπημένα μου, αν όχι το κορυφαίο), κάποτε έβλεπα και Πόκεμον, Χελωνονιντζάκια και South Park αλλά μόνο αποσπασματικά...Βιντεάκια από το ίντερνετ και ποτέ ολόκληρα επεισόδια. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα Simpsons.
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Έχω αρχίσει τελευταία και βλέπω ξανά την πιο αγαπημένη σειρά Spider-Man: The animated series. Τόσο σκοτεινή, τόσο καλό σενάριο. Κρίμα που το unlimited το οποίο ήταν συνέχεια δεν συνεχίστηκε...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Έβλεπα πάρα πολλές και είναι δύσκολο να τις θυμηθώ. Θα γράψω μερικές. Pokemon, Digimon, Beyblade (το παλιό κυρίως), Metabots, Bugs Bunny, Looney Tunes, Γούντι ο Τρυποκάρυδος, Scooby-Doo! (όλες οι σειρές και οι ταινίες), Transformers (όλες οι σειρές), Garfield, Max Adventures, Tom και Jerry, Timon και Πούμπα, Baby Looney Tunes, Spiderman, Batman, Ben 10, Duck Dogers, Road Runner Show, Sylvester and Tweety Mysteries, Thundercats, Tutenstein, World of Quest, Yugioh (όλες οι σειρές), X-men, Λεγεώνα των Υπερηρωών, Ζορό, Καπετάν Φλαμίγκο, Κρύπτο, Ο δαίμονας της Ταζμανίας, Ιάσονας και οι θεοί του Ολύμπου, Lazlo, Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, Σούπερ Looney Tunes (Loonatics Unleashed), Τα σούπερ παιδιά, Daffy Duck Show, Kim η δυνατή, Ηρακλής και άλλα.
Και επειδή και τα anime είναι cartoons: Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), Hunter x Hunter, Code Geass, Steins;Gate, Gintama, Ao no Exorcist, Fate/Zero, Fate/Stay night, Phycho-Pass, + τα anime που έγραψα πιο πάνω (pokemon, yugioh, beyblade κτλ).
Και επειδή και τα anime είναι cartoons: Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), Hunter x Hunter, Code Geass, Steins;Gate, Gintama, Ao no Exorcist, Fate/Zero, Fate/Stay night, Phycho-Pass, + τα anime που έγραψα πιο πάνω (pokemon, yugioh, beyblade κτλ).
-
jimakoszs97 - Δημοσιευσεις : 15
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης