ωραια
ο παραγωγος εκδικειται τον ηθοποιο. και ποιος θα βγει χαμενος?
αν καταλαβα καλα ο kutcher θα ειναι ενας ξεμπαρκος που θα αγορασει το σπιτι και θα δεχτει να μεινουν οι αλλοι δυο μαζι του?
αν οντως καταλαβα καλα μου φαινεται πολυ ηλιθιο .......
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Two and a Half Men
ειδα το πρωτο επεισοδιο του ενατου κυκλου
απ οτι καταλαβα ο kutcher θα παιξει ακριβως το ρολο του τσαρλι.
ο τροπος που χρησιμοποιηθηκε για να τον βαλουν στη σειρα εμενα μου φαινεται χαζος
παντως η σειρα δεν ειναι ιδια
λειπει αυτο το κατι παραπανω που εδινε ο τσαρλι
κριμα....
απ οτι καταλαβα ο kutcher θα παιξει ακριβως το ρολο του τσαρλι.
ο τροπος που χρησιμοποιηθηκε για να τον βαλουν στη σειρα εμενα μου φαινεται χαζος
παντως η σειρα δεν ειναι ιδια
λειπει αυτο το κατι παραπανω που εδινε ο τσαρλι
κριμα....
-
adamakos - Δημοσιευσεις : 21
Παιδια το ειδα και εγω και ειμαι ξενερωμενος απο χθες! Αποψη μου ειναι οτι η σειρα κρατιεται στον αερα απο τον ρολο του Alan Harper! Ελπιζω να γινουν και αλλες αλλαγες και να παιξει περισσοτερο ο μικρος για να βγει η σεζον! Φιλε adamako θα ηθελα να μου προτεινεις καμια σειρα αναλογη να ξεκινησω να βλεπω!
-
fctantos - Δημοσιευσεις : 14
fctantos έγραψε:Παιδια το ειδα και εγω και ειμαι ξενερωμενος απο χθες! Αποψη μου ειναι οτι η σειρα κρατιεται στον αερα απο τον ρολο του Alan Harper! Ελπιζω να γινουν και αλλες αλλαγες και να παιξει περισσοτερο ο μικρος για να βγει η σεζον! Φιλε adamako θα ηθελα να μου προτεινεις καμια σειρα αναλογη να ξεκινησω να βλεπω!
καλες κωμικες σειρες εκτος απο αυτη που κουβεντιαζουμε εδω ειναι
the big band theory
how i met your mother
αυτα τουλαχιστον βλεπω εγω. δεν εχω βρει κατι αλλο ενδιαφερον για την ωρα αλλα καθε προταση δεκτη
-
adamakos - Δημοσιευσεις : 21
καλουτσικο το πρωτο επεισοδια..ομως ολιγον χαζη και ρηχη η συνδεση του κουτσερ με την σειρα..οκ γελασα σε μερικα σημεια του 1ο επεισοδιου του 9ο κυκλου αλλα..its just dont feel the same men...ασε που και ο μικρος jake μπηκε στην εφηβεια πλεον..αδυνατησε και η φωνη του απεκτησε κατι μπασα σαν του καρρα..
-
retronostalgos - Δημοσιευσεις : 14
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης