Νταξει δε μπορουμε να τα'χουμε ολα. Εφοσον μιλαμε για τηλεοπτικη βιομηχανια αυτα ειναι αναμενομενα.
Εδω που τα λεμε παντως, η σειρα με τα περισσοτερα fillers που εχω δει ειναι το Galactica. Οπως ειπα και στο αλλο τοπικ, σειραρα, φοβερη, απο τις καλυτερες και αγαπημενες, αλλα ρε παιδι μου, απο τα 20 επεισοδια καθε σαιζον τα 10 ηταν fillers. Καποια βεβαια ηταν παρα πολυ καλα και πετυχημενα, αλλα πολλες φορες αυτα τα πολιτικο-κοινωνικα επεισοδια με εξεγερσεις του λαου και τα συναφη, δεν λειτουργησαν τοσο καλα οσο θα επρεπε και εκοβαν στα 2 την εξελιξη πανω που επαιρνε τα πανω της.
Να λεμε καλα ομως που υπαρχουν τουλαχιστον καποιοι εκει στο αμερικα που μας δινουν τετοιες σειρες και ας ειναι αρμεγμενες.Απο το να βλεπω Πολυκατοικια και Αληθινοι Ερωτες...
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lost
Εμ αυτό λέω και εγώ Παυλίτο είναι μια ξενέρα όσο και να λέμε,δηλαδή τόσο καιρό addiction είχα στην σειρά μέχρι αηδίας..και στο τέλος δεν ένιωσα ικανοποιημένος..ούτε για το τέλος,ούτε για τελευταία episodes ούτε για τελευταίες σεζόν..περίμενα το κάτι άλλο ρε γαμώτη..
@Sheik εννοείται οτι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως τα θέλουμε,εξάλλου παρόλα τα ''αρνητικά'' παραμένει μια απο τις κορυφαίες σειρές όλων τον εποχών,μιλάμε για απίστευτο mindfuck και σαν ιδέα στις πρώτες σεζόν έκανε την διαφορά με κεφαλαίο το δέλτα σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορούσε τότε..τώρα για Galactica δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί ακόμη,πάντως έχω ακούσει για τα fillers,απο πολλούς fan της σειράς.

@Sheik εννοείται οτι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως τα θέλουμε,εξάλλου παρόλα τα ''αρνητικά'' παραμένει μια απο τις κορυφαίες σειρές όλων τον εποχών,μιλάμε για απίστευτο mindfuck και σαν ιδέα στις πρώτες σεζόν έκανε την διαφορά με κεφαλαίο το δέλτα σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορούσε τότε..τώρα για Galactica δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί ακόμη,πάντως έχω ακούσει για τα fillers,απο πολλούς fan της σειράς.
-
romanos.romaidis - Δημοσιευσεις : 66
καταπληκτική σειρά εννοείται!!! αγαπημένος ήρωας ο Vincent (ο σκύλος) !!! σοβαρά τώρα, οι πιο τυπάρες από όλους ήταν ο Σωγιερ, ο Ντεσμοντ και ο Μπεν. Απο εκεί και πέρα η σειρά όντως έκανε κοιλιά , αλλά όταν τη θυμάσαι τώρα, που έχει περάσει ο καιρός, δεν σου έρχονται στο μυαλό σαν κοιλιά οι κύκλοι 3,4,5 αλλά σαν φυσική συνέχεια στην ιστορία. το φινάλε ήταν 7/10
-
mariosk89 - Δημοσιευσεις : 14
Ααααα οχι και κοιλια ο 3ος κυκλος! Οκ τα πρωτα 6 επεισοδια τα λες κοιλια, αλλα μετα ανεβηκε τοσο πολυ που προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου. Ο 4ος κι αυτος παρα πολυ καλος κυριως λογω ελλειψης fillers(απεργια σεναριογραφων τοτε με αποτελεσμα λιγοτερα επεισοδια). Μαλιστα ο 4ος απο πολλους reviewers θεωρειται ο καλυτερος. Οκ, γουστα..
Destiny, is a fickle bitch...
-
sheik - Δημοσιευσεις : 45
απιστευτη σειρα..θεωρο την καλυτερη σειρα της αμερικανικης τηλεορασης...με επηρεασε πολυ...εκπληκτικη και η μουσικη του michael giacchino,alter ego του jj ambrams με τοσες συνεργασιες..εκπληκτικη σειρα που ομως εκανε κοιλια και εμπλεξε πολλους χαρακτηρες ΚΑΚΩΣ για εμενα..κατεντησε mind fuck και καπου εκει με της πολλες ιστοριες απο τους χαρακτηρες εχασε τον προσανατολισμο της..λιγο απογοητευση και ξενερωμα για εμενα που προς το τελος αρκετα επεισοδια πριν αποκαλυπτει το τελος ουσιαστικα..ενω θα ηθελα να γινοταν η αποκαλυψη και η τελικη μαχη στα τελευταια ενα δυο επεισοδια..τι να πεις οπως το δει ο καθενας..
-
retronostalgos - Δημοσιευσεις : 14
εβλεπα χθες στην νετ το τελευταιο επεισοδιο του λοστ και παλι κατι δεν μου κολλησε το τελος..πως γινεται να πεθαινουν ολοι?ενω ο lepides ο sawyer και οι αλλοι καταφερνουν να φυγουν την υστατη στιγμη με το αεροπλανο?και μαλιστα οταν πεθαινει ο shepard ανασκελα βλεπει το αεροπλανο να φευγει..τι να πω περιεργο..
-
Δεν εδωσες σημασια μαλλον στα οσα ειπε ο Κριστιαν στον Τζακ. Η ουσια ειναι οτι eventually, πεθαναν ολοι. Αλλοι πολυ πριν απο τον Τζακ(Τσαρλι,Ανα-Λουσια και γενικως οσοι ειδαμε πως πεθαναν πριν τον Τζακ στο φιναλε) και αλλοι πολυ αργοτερα απ'αυτον. Προφανως Σωγιερ, Κεητ κλπ, συνεχισαν τις -οποιες- ζωες τους στον εξω κοσμο και καποια στιγμη πεθαναν. Το ιδιο και ο Χιουγκο με τον Μπεν, μετα απο μια μακρα περιοδο "προστασιας" του νησιου(την οποια δε θα με χαλαγε να δω σε spin-off
). Απλα , στο μερος "εκεινο", μεταθανατον, δεν υπαρχει η εννοια του χρονου, δεν υπαρχει "τωρα" οπως λεει ο Κριστιαν. Ολοι συνειδητοποιησαν οτι οι σημαντικοτεροι ανθρωποι της ζωης τους, οι καλυτερες στιγμες τους, ηταν στο νησι. Κανεις δε μπορει να "προχωρησει" μονος του, ακομη και μετα θανατον. Ετσι οι αλυτρωτες ψυχες τους, δημιουργησαν εκεινο το συμπαν-μερος, αθελα τους, χωρις να το γνωριζουν , ωστε μετα να ανακαλυψουν οτι χρειαζονταν τους υπολοιπους για να θυμηθουν, να προχωρησουν, να λυτρωθουν...

-
σωστος ο sheik εχεις δικιο συμφωνο σε ολα..τωρα που το σκεφτομαι makes senses..οντως και εμενα θα με τρελαινε πορωνε αγρια ασχημα ενα spin off πολλω επεισοδιων κυκλων με χιουγκο μπεν και σκυλο ως προστατες του νησιου...πιστευω χωραει πολλες ιστοριες ετσι..σαν νεα αρχη αυτων ως προστατες του νησιου αλλα και της σειρας της ιδιας.
-
Ειτε αυτο,ειτε κατι σαν Lost: Τα Πρωτα Χρονια ξερω γω οπου θα δουμε την αρχη της ιστοριας, ακομη πιο παλια ισως και απο το επεισοδιο οπου μαθαμε για Jacob & MiB. Να δουμε οντως τους πρωτους ανθρωπους του νησιου και να καλυπτει ενα χρονικο φασμα αρκετα μεγαλο ωστε να φτασουμε μεχρι σχεδον σημερα, με την δημιουργια του αγαλματος κλπ. Βεβαια αυτο που λεω ειναι εξαιρετικα δυσκολο γιατι δε μπορεις να φτιαξεις σειρα που να καλυπτει τοσο τεραστιο χρονικο φασμα κι αυτο γιατι για να πετυχεις αρχικα, χρειαζεσαι να εχεις ομορφους χαρακτηρες, που θα αγαπησει παλι το κοινο, θα ειναι ενδιαφεροντες κλπ. Και σε μια τετοια περιοδο χιλιαδων χρονων, αυτο ειναι αδυνατο.
Το αλλο με Χιουγκο και Μπεν ειναι πιο ευκολα υλοποιησιμο, αλλα φυσικα δεν πιστευω οτι ποτε θα γινει κατι τετοιο. Οπως και να'χει, ας βγει κατιτις ρε παιδι μου, θελω τη δοση μου
Το αλλο με Χιουγκο και Μπεν ειναι πιο ευκολα υλοποιησιμο, αλλα φυσικα δεν πιστευω οτι ποτε θα γινει κατι τετοιο. Οπως και να'χει, ας βγει κατιτις ρε παιδι μου, θελω τη δοση μου

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης