Μια νεα σειρα ερχεται απο το NBC και θα το δειξουν το Φθινοπωρο οποτε εχουμε ακομα. Παραγωγος ειναι ο τιτανομεγιστοτεραστιος J.J. Abrams οποτε περιμενω κατι καλο.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Trailers/Teasers/Promos/Sneak Peaks κλπ
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
@Deathracer2009
Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, φαίνεται και καλογυρισμένη. Η αρχή ειδικά μου θύμισε FlashForward. Γενικά έχουν πάρει στοιχεία και από αυτό αλλά και από το Lost από ότι φαίνεται. Ελπίζω να μην το κόψουν όπως έγινε με το πρώτο (γιατί νομίζω είχε πολλά ακόμα να δώσει. Εμένα μου άρεσε πολύ) αλλά και ούτε να το παρατραβήξουν για οικονομικούς σκοπούς όπως έγινε με το Lost. Δείχνει πολλά υποσχόμενη πάντως. Είδωμεν.
Στο IMDB παίρνει μόνο 6.6 βέβαια. Ελπίζω να μην την αντικατοπτρίζει αυτή η βαθμολογία.
Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, φαίνεται και καλογυρισμένη. Η αρχή ειδικά μου θύμισε FlashForward. Γενικά έχουν πάρει στοιχεία και από αυτό αλλά και από το Lost από ότι φαίνεται. Ελπίζω να μην το κόψουν όπως έγινε με το πρώτο (γιατί νομίζω είχε πολλά ακόμα να δώσει. Εμένα μου άρεσε πολύ) αλλά και ούτε να το παρατραβήξουν για οικονομικούς σκοπούς όπως έγινε με το Lost. Δείχνει πολλά υποσχόμενη πάντως. Είδωμεν.
Στο IMDB παίρνει μόνο 6.6 βέβαια. Ελπίζω να μην την αντικατοπτρίζει αυτή η βαθμολογία.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
To V το έχει δει κανείς; Σκέφτομαι να αρχίσω να το βλέπω τώρα που το προβάλουν και εδώ αλλά δεν ξέρω.. Μου θυμίζει μια παλιά ταινία στο σενάριο(την οποία δεν την θυμάμαι) και δεν ξέρω...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:To V το έχει δει κανείς; Σκέφτομαι να αρχίσω να το βλέπω τώρα που το προβάλουν και εδώ αλλά δεν ξέρω.. Μου θυμίζει μια παλιά ταινία στο σενάριο(την οποία δεν την θυμάμαι) και δεν ξέρω...
Το 'V' εννοεις την σειρα φανταζομαι που βγηκε προπερσι και οχι το παλιο. Καλο ητανε αλλα το κοψανε την δευτερη σεζον πανω που ειχε αρχισε να εχει πολυ ενδιαφερον. Αν εννοεις την παλια σειρα ειχα δει μερικα επεισοδια οταν ειμουνα μικρος αλλα δεν θυμαμαι τιποτα
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης