The Flash

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

The Flash

Δημοσίευσηαπό Dural » 11 Φεβ 2015, 02:13

Εικόνα

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό... Πόσο καλό είναι ρε παιδιά το The Flash? To ξεκινήσαμε χθες με την κοπέλα μου και ενθουσιαστήκαμε με αυτό που είδαμε. Έχουμε δει τα πρώτα 4 επεισόδια και το πράγμα έχει ξεκινήσει πολύ καλά.

Είχα πάει "μαζεμένος" στην σειρά, αλλά εν τέλει αποδεικνύεται καλογυρισμένη. Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, γύρω από τον The Flash που τρέχει τρέχει σαν τον Βέγγο και ένα team που τον στηρίζει από την πρώτη μέρα που ανακαλύπτει τις νέες του υπερφυσικές δυνάμεις.

Μοναδικό "πρόβλημα" αποτελεί το γεγονός ότι θα πρέπει να έχετε δει Arrow μιας και οι δύο σειρές ενώνονται βάση plot. Όχι ότι πρέπει ντε και καλά να το έχετε δει για να καταλάβετε τι γίνεται στο The Flash, αλλά προχωράει πιο όμορφα το πράγμα αν γνωρίζετε το τι "παίζει" και στην άλλη σειρά.

Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 11 Φεβ 2015, 09:11

Και εγώ τη φοβόμουν τη σειρά αλλά μέχρι το 10ο επεισόδιο που έχω δει, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ καλός ο τύπος απο το Glee στο ρολο του Barry, τα εφέ σε πολύ καλό βαθμο για τηλεοπτικη σειρα και το σενάριο μέχρι στιγμή σε κρατάει!

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι οι δυο συνεργάτες που έχει στο εργαστήριο (ο Doctor είναι μια χαρά) που ο ένας είναι πολύ χαζό χαρούμενος και γελάει οτι και αν πει και η γκομενα που είναι μέσα στη ξινιλα συνέχεια :P

Τώρα για το Arrow ισχυει ότι σε 2,3 επεισόδια που συμμετέχουν ηθοποιοί και απο αυτή τη σειρα, αν την έχεις παρακολουθήσει καταλαβαίνεις ενα δυο πράγματα παραπάνω. Τις 2 πρώτες σεζόν τις έχω δεί αλλά αυτή η τρίτη... Πόσο τη χαλασανε τη σειρά? Προσπάθησα να δω μέχρι το τρίτο επεισόδιο μετα βαρέθηκα..
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Dural » 11 Φεβ 2015, 13:41

Harkyn έγραψε:Και εγώ τη φοβόμουν τη σειρά αλλά μέχρι το 10ο επεισόδιο που έχω δει, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ καλός ο τύπος απο το Glee στο ρολο του Barry, τα εφέ σε πολύ καλό βαθμο για τηλεοπτικη σειρα και το σενάριο μέχρι στιγμή σε κρατάει!

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι οι δυο συνεργάτες που έχει στο εργαστήριο (ο Doctor είναι μια χαρά) που ο ένας είναι πολύ χαζό χαρούμενος και γελάει οτι και αν πει και η γκομενα που είναι μέσα στη ξινιλα συνέχεια :P

Τώρα για το Arrow ισχυει ότι σε 2,3 επεισόδια που συμμετέχουν ηθοποιοί και απο αυτή τη σειρα, αν την έχεις παρακολουθήσει καταλαβαίνεις ενα δυο πράγματα παραπάνω. Τις 2 πρώτες σεζόν τις έχω δεί αλλά αυτή η τρίτη... Πόσο τη χαλασανε τη σειρά? Προσπάθησα να δω μέχρι το τρίτο επεισόδιο μετα βαρέθηκα..

δεν έχω φτάσει στην τρίτη, καλά που μου το είπες να προετοιμαστώ!

Αυτό που λες με ττα εφέ το λέγαμε και εμείς. Δηλαδή αν σκεφτούμε ότι είναι τηλεοπτική σειρά... μπράβο τους, πραγματικά!

Θα συμφωνήσω με το χαζοχαρούμενο και την ξινή, ο Doctor είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις ανώτερος
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Dimitris 1395 » 14 Φεβ 2015, 21:21

Όμορφη σειρά. Μου αρέσει που θυμίζει αρκετά το Smallville (ίδιο κανάλι άλλωστε) και έχει καλούς χαρακτήρες. H ιστορία είναι ακόμη στην αρχή και υπάρχουν πολλά να ξεκαθαριστούν.

To μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως μερικά φινάλε επεισοδίων είναι πολύ lame, ενώ κάποια άλλα είναι εξαιρετικά. Αν βρει λίγο ρυθμό και δεν αρχίσει τις υπερβολές, κάτι που δεν είναι δύσκολο στην απεικόνιση ενός χαρακτήρα όπως ο Flash, τότε θα δούμε ωραία πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris 1395

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 11 Απρ 2015, 21:22

πολυ καλη σειρα που δεν σε κουραζει.
1.
το ολο θεμα με το ταξιδι στο χωρο/χρονο μπαζει απο παντου αλλα οκ

2.καπου εκει με τον γοριλα που μιλαει το παρακανανε αλλα οκ :lol: :lol: :lol: :lol:
3.αγαπαμε μιχαλακη απο prison break ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 11 Απρ 2015, 21:39

Είναι πολύ καλή η σειρά. Νομίζω ότι μου αρέσει πιο πολύ από το Arrow πλέον.

Δεν είναι μόνο ο Μιχαλάκης. Είναι κ Ντομ! Πάνε μαζί αυτοί!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 11 Απρ 2015, 21:43

γενικα ειναι η πρωτη σειρα με υπερηρωες που εχει βαση απο το κομικ εχουν αλλαξει πραματα αλλα ειναι πολυ καλογυρισμενη οσο παει γινετε και καλυτερη.ο γοριλας που μιλαει υπαρχει στο κομικ και ειναι πολυ δυνατος κακος.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Απρ 2015, 21:46

Είναι τρομερή σειρά μέχρι στιγμής. Ωραίο σενάριο που δίνει το σωστό βάρος στο romance και δεν τα έχει κάνει σαλάτα. Το τελευταίο επεισόδιο μου φάνηκε κάπως αλλά δεν τους φοβάμαι. Είχα δει εικόνα από τα 2 τελευταία επεισόδια όταν τα γύριζαν και μάλλον πάμε ξανά σε crossover.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 21 Απρ 2015, 16:02

νταξει το παρακανανε λιγο στην σκηνη του ατυχηματος αλλα οκ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 29 Απρ 2015, 14:22

Καθε επεισοδιο και καλυτερο φτανουμε προςτο τελος και δεν ξερω πως θα περασει ο καιρος να βγει η σεζον 2 απλα καταπληκτικη σειρα.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB