Επιτελους επιστρεφει
Όσοι είστε fan των X-Files έχουμε καλά νέα για εσάς! Η αγαπημένη σειρά μυστηρίου επιστρέφει στις οθόνες μετά από 13 χρόνια και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, Ντέιβιντ Ντατσόβνι (Φοξ Μόλντερ) και Γκίλιαν Άντερσον (Ντέινα Σκάλι).
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του Fox Ντέινα Γουόλντεν και ο διευθύνων σύμβουλος Γκάρι Νιούμαν, το επόμενο «κεφάλαιο» των X-Files θα περιλαμβάνει μία σειρά έξι επεισοδίων, με σκηνοθέτη τον δημιουργό του σίριαλ Κρις Κάρτερ.
«Το σκέφτομαι σαν ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών», δήλωσε ο Κάρτερ. «Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο παράξενος, μία τέλεια στιγμή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες» πρόσθεσε.
Η παραγωγή των νέων επεισοδίων της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.
http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=270052&artTitle=epistrefei_i_seira_x_files_meta_apo_13_chronia_kai_me_tous_idious_protagonistes
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 18:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
X-FILES
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Εξαιρετικα νεα που επιστρεφει εστω και για λιγα επεισοδια , μια απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες. Για να τη φρεσκαρω πηρα απο το zavvi.com σε προσγορα ολες τις σεζον και ολες τις ταινιες (μονο 56 ευρω). Αναμενω με ανυπομονησια.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Everyone's a critic without knowledge..
-
3nws1th5 - Δημοσιευσεις : 210
εγώ πάντως, κυρίως λόγω του ότι το ἑπαναφέρουν" και θέλω να το δω, έχω αρχίσει να βλέπω το παλιό.
απο υπότιτλους έχει ελληνικά ή μπα;
3nws1th5 έγραψε:Για να τη φρεσκαρω πηρα απο το zavvi.com σε προσγορα ολες τις σεζον και ολες τις ταινιες (μονο 56 ευρω). Αναμενω με ανυπομονησια.
απο υπότιτλους έχει ελληνικά ή μπα;
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης