Sons of Anarchy

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Re: Sons of Anarchy

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 27 Ιαν 2015, 23:56

Άρχισα πριν 2 εβδομαδες και είμαι ηδη στη 4η σεζόν.Υπεροχή σειρά με φοβερό καστ και φοβερές ερμηνείες... Μετα το Breaking Bad η πιο αξιόλογη σειρά που έχω δει.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 29 Ιαν 2015, 02:26

Ρε γαμωτο ολο λεω να την ξεκινησω και ολο σταματαω. Εχω δει το πρωτο επεισοδιο 3 φορες και ουτε μια το 2ο
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Re: Sons of Anarchy

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 05 Φεβ 2015, 13:42

Τελείωσα χθες και τον έβδομο κύκλο. Λοιπον συνολικά θα βαθμολόγησω τη σειρα με ενα 8 και παίρνω πίσω αυτό που είχα γράψει για την πιο αξιόλογη σειρά μετα το Breaking Bad(το όποιο είναι για 10).
Μέχρι τον 5ο κύκλο ηταν για 9 η σειρά, στον 6 έπεσε στο 8 και στο τελευταίο κυκλο έπεσε στο 6.Ποσο πιο βαρετό θα μπορούσανε να το κάνουνε μέχρι το προ-προ-τελευταίο επεισόδιο?
Το ατου της σειρας ήταν το υπέροχο καστ.Φοβεροί ηθοποιοί όλοι.Όμως στη τελευταία σεζόν είχαν δει τα ραπανακια τα 2/3 του καστ.Έχασε το ενδιαφέρον του για μένα και μετα απο κάποια στιγμή ηξερες και ποιο θα είναι το τέλος απο την 6η σεζόν κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Spk81 » 06 Φεβ 2015, 12:00

Για εμένα η σειρα ειναι για ενα 8.5 υπεροχο το καστ τρελο σεναριο ας ειχε και τα σκαπανεβασματα και ιδιαιτερα ο τελευταιος κυκλος ειναι ενασ απο τους καλητερους..Το εχω βαλει στα πλανα να το αγορασω ολο σε Blu-ray...κριμα που τελειωσε και αντιστοιχη δεν υπαρχει δυστυχως..
Άβαταρ μέλους
Spk81

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 21 Φεβ 2015, 03:23

Γενικα το χασανε λιγακι εκει που αρχησε να σκοτώνει χωρις καν να το σκεφτεται.
Καταλαβαίνω οτι θελανε να το κανουν οσο πιο κακο ανρθωπο γινεται ωστε να να ειναι πιο σημαντικη η "μετανοια" του και να ταυτιστεί ο θεατης οταν προσπαθει να τα διορθώσει όλα και μετα να πεθάνει. Πάντως εμενα με άγγιξε το τελος αρκετα μπορω να πω. Αν και γενικα συγκινούμαι εύκολα. Αλλά η αλήθεια είναι οτι φαινόταν απο μακρυά κατα πού πάει το θέμα. Overall Το εχει το 8.0 με 8.5 για εμένα.

Πολύ καλή σειρα είναι και το How To Get Away With Murder για όποιον του αρέσουν τα μυστήρια και τα νομικά. Εκπληκτική σειρα και ερμηνείες για οσκαρ.

έχω κάνει Thread και εδώ στο forum --->How to get away with murder

Όπως επίσης πολύ καλή είναι και αυτή η σειρά --->Halt and catch fire
που έχει να κάνει με τις πρώτες "ωρες" των pc και του internet και -μαλλον- βασίζεται σε γεγονότα
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό celina » 08 Οκτ 2015, 10:49

Φοβερη σειρα μου αρεσε πολυυυυυ..
Άβαταρ μέλους
celina

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό mysterious » 08 Οκτ 2015, 13:04

Ομολογω πως ειχα τις μικροτερες των προσδοκιων γι'αυτη τη σειρα καθως δεν περιμενα να βγει κατι σπουδαιο απο μια λεσχη με μοτοσυκλετες και ποσω μαλλον να ειναι αποτελεσματικο για τοσο πολλα επεισοδια.Μου εκαναν εντυπωση οι απιστευτα υψηλες βαθμολογιες και η αγαπη του κοσμου και γι'αυτο εκατσα να την δω.

Και ισχυει...η σειρα ηταν εκπληκτικη.Πολυ δυνατες ερμηνειες με πρωτη αυτη του πρωταγωνιστη Charlie Hunnam οπου και απογειωθηκε η καριερα του(το ειπε ο ιδιος αλλωστε οτι αυτη η σειρα αλλαξε τη ζωη του)και του Ron Perlman να ειναι η ερμηνεια της ζωης του.

Το τελος επικο,ποιητικο,πολυσυζητημενο και για μενα το κορυφαιο που εχω δει ποτε σε σειρα ή ταινια.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB