- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 19:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Misfits
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Misfits
Εκπληκτική αγγλική σειρά (ειδικά η πρώτη season), όπου οι πρωταγωνιστές δε φοβούνται να βρίσουν, αφού δεν έχουν το ΕΣΡ πάνω από το κεφάλι τους. Κάποια επεισόδια ίσως τα θεωρήσετε παρατραβηγμένα, αλλά έχει γενικά έξυπνο σενάριο. Η ταινία αφορά μια ομάδα ανθρώπων που πραγματοποιούν κοινωφελή εργασία, ως έναν τρόπο για να εκτίσουν την ποινή τους, και χτυπούνται από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, πράγμα που θα τους χαρίσει υπερδυνάμεις. Και ενώ αρχίζουν σιγά-σιγά να το συνηθίζουν, σύντομα θα καταλάβουν ότι και άλλοι άνθρωποι απέκτησαν υπερδυνάμεις και κάποιοι από αυτούς δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσουν για καλό.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Καταπληκτικη η πρωτη σαιζον, καλη η δευτερη, απο κει και περα χωρις nathan το χαος! Αυτο το bbc κανει κατι τοσο τρομερες σειρες και μετα αποφασιζει να αλλαξει το cast.
Παντως η πρωτη σαιζον ειναι ισως απο τις καλυτερες και πιο ανατρεπτικες σειρες που εχω δει ποτε μου. Πολυ εξω απο τα καθιερωμενα, με χιουμορ που τσακιζει κοκκαλα και παραγωγη πολλων αστερων!
Παντως η πρωτη σαιζον ειναι ισως απο τις καλυτερες και πιο ανατρεπτικες σειρες που εχω δει ποτε μου. Πολυ εξω απο τα καθιερωμενα, με χιουμορ που τσακιζει κοκκαλα και παραγωγη πολλων αστερων!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Συμφωνώ ότι ο Nathan ήταν αξεπέραστος, αλλά την καφρίλα του τώρα την αντικαθιστά ο Rudy (ο Rudy 1 συγκεκριμένα). Πάντως, κάθε επεισόδιο καταφέρνει να με εθίσει, αλλά κάποιες φορές και να με φρικάρει.
Αν είδες το επεισόδιο με τους κατασκηνωτές, θα καταλάβεις τι εννοώ. Συνεχίζει πάντως να μου αρέσει το Misfits.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Αν ειναι ετσι, ισως μπω στη διαδικασια να δω και τις επομενες σαιζον! Γιατι ξενερωσα τοσο πολυ χωρις Nathan(στην αρχη νομιζα οτι απλα δεν φανηκε στο 1ο επεισοδιο της σαιζον, η οτι θα εκανε ενα εντυπωσιακο μπασιμο καποια στιγμη), που δεν ειχα το νου μου στο αν αυτο που εβλεπα ηταν οντως ισαξιο με τα προηγουμενα...
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Εν τω μεταξύ, ήθελα να πω προσκόπους, αλλά είπα κατασκηνωτές!
Ο Nathan δε νομίζω να ξαναεμφανιστεί, αλλά από ό,τι φαίνεται, σύντομα θα μπάσουν και άλλους πρωταγωνιστές. Πάντως, ο Nathan, ειδικά από όταν απέκτησε μαγικές δυνάμεις, θα έκανε το κάθε επεισόδιο υπέρτατο! Βέβαια, τις μαγικές του δυνάμεις τις είδαμε μόνο μια φορά. Και αυτός που τους προσέχει στην κοινωφελή εργασία, μα καλά, τι τρελάρας είναι αυτός;
Τον έχει φοβηθεί το μάτι μου.

-
Είναι πολύ ωραία σειρά, αλλά δυστυχώς τελείωσε πρόσφατα. Μου μένει μόνο να δω το τελευταίο επεισόδιο.

-
Το Heroes δεν ήταν ενδιαφέρον. :B

-
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης