ALMOST HUMAN SEASON 1

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

ALMOST HUMAN SEASON 1

Δημοσίευσηαπό ntinos82st » 04 Δεκ 2013, 00:36

ALMOST HUMAN

Εικόνα

Εικόνα

Name Character
•Karl Urban played John Kennex
•Lili Taylor (2) played Captain Sandra Maldonado
•Mackenzie Crook played Rudy Lom
•Mekia Cox played TBA
•Michael Ealy played Dorian
•Michael Irby played Detective Richard Paul
•Minka Kelly played Valerie Stahl[/SIZE][/I][/B][/COLOR]

Χώρα Προέλευσης:
Κανάλι: FOX
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας / Αστυνομικό Δράμα
Δημιουργός: J.H. Wyman
Παραγωγός: J.J. Abrams
Πρωταγωνιστούν: Karl Urban, Michael Ealy, Lili Taylor, Mackenzie Crook, Michael Irby, Minka Kelly
Πρεμιέρα: 18 Νοεμβρίου 2013

Περίληψη
Βρισκόμαστε στο όχι και τόσο μακρινό 2048. Ο ντετεκτιβ John Kennex (Karl Urban), είναι ένας αστυνομικός ο οποίος επέζησε από μία από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις που έγιναν ποτέ εναντίον του αστυνομικού τμήματος. Αφού ξυπνάει μετά από κώμα 17 μηνών, δε θυμάται πολλά πράγματα, εκτός από το ότι ο συνεργάτης του σκοτώθηκε, έχασε το ένα του πόδι και πλέον του το έχουν αντικαταστήσει με ένα εξελιγμένο συνθετικό εξάρτημα.
Πάσχοντας από κατάθλιψη, ψυχική ατροφία, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, μετατραυματικό άγχος και απορρίπτοντας ψυχολογικά το συνθετικό μέρος του σώματός του, ο John επιστρέφει στην ενεργό δράση, κατ' εντολή της συμμάχου του, Sandra Maldonado (Lili Taylor). Κατόπιν εντολής, κάθε αστυνομικός πρέπει να συνεργάζεται με ένα ρομπότ. Παρά την παθιασμένη απέχθεια του προς τα ανδροειδή, ο John θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με ένα ανθρωποειδές που μοιάζει παρά πολύ στους ανθρώπους. Έτσι, ο τεχνικός Rudy Lom (Mackenzie Crook) παρουσιάζει στον John τον Dorian (Michael Ealy), ένα ανδροειδές με απρόσμενες συναισθηματικές αντιδράσεις. Παρ' όλο που θεωρείται ως αδυναμία το γεγονός αυτό, μία απίθανη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα τους, καταλαβαίνονται μεταξύ τους και συνδέονται, αφού ο John κατά ένα μέρος είναι μηχανή και ο Dorian άνθρωπος.

Εικόνα
http://www.imdb.com/title/tt2654580/

Πολύ καλή σειρά σας συνιστώ να την δείτε
ntinos82st

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 05 Δεκ 2013, 17:50

το ξεκίνησα και γω,καλο το πρώτο επεισόδιο,αν και φαίνεται να ειναι μια σουμα απο ταινίες φαντασίας
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Δεκ 2013, 18:20

ωραίο είναι.έχω δει όλα τα επεισόδιο μέχρι τώρα αν και θα μπορούσαν να έχουν δώσει λίγο παραπάνω βάρος στον κόσμο του μέλλοντος.τα αμάξια με εξαίρεση του πρωταγωνιστή είναι όλα τωρινά.πάντως ο dorian έχει πολύ γέλιο όταν κοροϊδεύει τον john...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό litanies » 06 Δεκ 2013, 17:34

^μοιάζει με καμία άλλη σειρά?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2013, 20:44

litanies έγραψε:^μοιάζει με καμία άλλη σειρά?

δηλαδή με ποια λες γιατί δεν μου πάει το μυαλό...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό litanies » 06 Δεκ 2013, 22:39

^εσένα ρωτώ που έχεις δει όλα τα επεισόδια...εγώ δεν το έχω δει και έλεγα να το ξεκινήσω ή όχι...

πχ έχει στοιχεία Fringe?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό korko » 07 Δεκ 2013, 10:15

εμένα το μόνο που με ξενερώνει είναι το μέλλον.εκτός από την αστυνομία,τα όπλα και κάτι άλλες γκατζετιές το περιβάλλον χάνει πολύ.πιστολίδι έχει ανάλογα με το επεισόδιο και η ιστορία δείχνει να βασίζεται στη σχέση του μπάτσου που ψάχνει το δολοφόνο του φίλου του και ένα ρομπότ(από τα αποτυχημένα πειράματα).δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν σειρά αλλά σου περνάει η ώρα.τώρα για την σειρά που ανέφερες δεν την ξέρω αλλά από αυτά που διάβασα όχι δεν έχει ανεξήγητα φαινόμενα μέχρι τώρα.απλά τρομοκράτες κτλ...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό litanies » 07 Δεκ 2013, 22:54

^τρομοκράτες στο μέλλον :)

θα την τσεκάρω το καλοκαίρι αν είναι :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης