Παιδιά γεια σας και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ άνοιξα αυτό το Τοπίκ με αφορμή την αγάπη που για συλλογές ταινιών - σειρών σε blu rαy & DVD ..ελπίζω να βρει ανταπόκριση
Από DVD έχω παρά πολλά ίσως κάποια μέρα στις δείξω Φώτο…
Αυτό μου με απασχολεί και θα ήθελα να ζητήσουμε είναι γιατί
Τα blurαy είναι τόσο απαγορευτικά στην Ελλάδα σε σχέση με Αγγλία η άλλες χώρες
Αφού στην ουσία είναι το ίδιο αλλά το δικό μας έχει ελληνικούς υποτίτλους…
Πρόσφατα σε αναζήτηση που έκανα βρήκα το alien anthology έξω 18€
Και εδώ 69 μιλάμε για τριπλή τιμή και ξεκινώ μικρά παραδείγματα
α α σε blu ray έκδοση Αγγλία 11 ευρώ Ελλάδα 20
Star wars complete saga Αγγλία 65 ευρώ Ελλάδα 83
forest gump Αγγλία 12 ευρώ Ελλάδα 20
για να μην μιλήσουμε για σειρές που είναι
σχεδόν ανύπαρκτες στην Ελλάδα σε blu-ray
εννοώ η τιμές τον DVD είναι τραγικές, πρόσφατα σε γνωστή αλυσίδα στην Ελλάδα βρήκα
το Battlestar Galactica - The Complete Series σε blu-ray χωρίς υποτίτλους 102€
και θα μου πείτε οκ μια χαρά τιμή για τέτοια σειρά αλλά την ιδία στιγμή το ίδιο στην Αγγλία
πωλείτε 82 € δηλαδή δουλευόμαστε το ίδιο προϊόν ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ το περνώ στην Ελλάδα 20 ευρώ παραπάνω WHY
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 17:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Συλ/γες ταινιων dvd-bluray,παραπονα ελληνικα & ξενα κατ.
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Γενικότερα το ελληνικό λιανεμπόριο έχει προβλήματα και δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να πει ότι ευθύνεται μόνο ένας. Από τον εισαγωγέα, το πρόβλημα φτάνει μέχρι και το λιανέμπορο που πρέπει να υπολογίσει ένα κάρο παραμέτρους. Δυστυχώς όταν κινείσαι σε μία μικρή αγορά τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά και πρέπει να αυξηθούν. Άποψή μου πάντα είναι να αφήνεις να περνάει ο καιρός αν δεν καίγεσαι για κάτι και όταν το βρεις σε προσφορά να το χτυπάς. Εγώ λιγουρεύομαι εδώ και καιρό τη συλλογή Blu-ray τους Star Wars, αλλά περιμένω να πέσει η τιμή του 

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Οντως ματριν εδω ειμαστε τον άκρων και παντα σε όλα ..Δηλαδη πολλες φορες βρησκεις πανάκριβες της αγαπημενες σου ταινιες και περνάνε χρονια και χρόνια μεχρι να πεσουν οι τιμες και την αλη τελιως στο ξεκάφρωτα της βρισκεις στο καλάθι του 1 ευρω και οποτε καταλαβαινεις τι γινετε ...
δυστηχως εχω την εντυπωση πως οι μαγαζάτορες δεν ασχολουνται οπως πρεπει με την πωληση των ταινιων αλλα μπαινουν στην διαδικασιά πουλαω τηλεορασεις ,ψυγεια,πλυντήρια ας πεταξω και ταινιες και games οσο καιρο κρατησει η μόδα τους θα τα κοπαναω και μολις δεν πουλουνται ξετσοκαρω ασυστολα....
δυστηχως εχω την εντυπωση πως οι μαγαζάτορες δεν ασχολουνται οπως πρεπει με την πωληση των ταινιων αλλα μπαινουν στην διαδικασιά πουλαω τηλεορασεις ,ψυγεια,πλυντήρια ας πεταξω και ταινιες και games οσο καιρο κρατησει η μόδα τους θα τα κοπαναω και μολις δεν πουλουνται ξετσοκαρω ασυστολα....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Συλλέγω κι εγώ ταινίες και όντως οι τιμές των blu-ray εδώ είναι τραγικές! Τώρα τελευταία στο public είδα μια σχετική μείωση στις τιμές σε τίτλους που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Οι τιμές όμως στα ελληνικά είναι εξωφρενικές σε όλα τα καταστήματα! Για μια ταινία 40 ή και 50Ε?! Έλεος!!!
Adododo!!!
-
MrDododi - Δημοσιευσεις : 172
θα μιλησω για ενα καινουριο καταστημα που εχει ανοιξει απο το 2014 και αναφερομαι στο cinema libre που ειναι στο κεντρο της αθηνας, σαν χωρος ειναι πολυ ωραιος αλλα τι να το κανεις οταν οι τιμες ειναι πραγματικα στα υψη και σε dvd και σε blu-ray, η πλειοψηφια των ταινιων για να μην πω ολες ειναι χωρις ελληνικους υποτιτλους και σαν να μην εφταναν ολα αυτα σχεδον ολες οι ταινιες που φερνει δεν ειναι σφραγισμενες με ζελατινα και ας τις πουλαει για καινουριες με αναλογες τιμες φυσικα, αυτα ειχα να πω για το συγκεκριμενο καταστημα, οποιος βρεθει στον δρομο του ας ριξει μια ματια για να επιβεβαιωσει αυτα που λεω.
- frigs
- Δημοσιευσεις : 719
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης