ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ Η ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ Η ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕ ΤΗΣ.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 19:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ;;;
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Aπόδραση απο τη χαμένη πόλη
...η αλλιώς "City of Ember" ο ξένος τίτλος.
Ταινία του 2008 που αξίζει πραγματικά να δειτε! Δεν ειναι υπερ-παραγωγη....ειναι ομως απο τις πιο "εξυπνες" με πολλά μηνύματα ταινίες που υπάρχουν.Ταινία Φαντασίας, κοντά στη πραγματικότητα, περιπέτεια για όλες τις ηλικίες, παιρνάει μηνύματα και ενθουσιάζει με το στήσιμο και το ύφος της. Ωραίες ερμηνείες, τη βλέπεις ανετα και δε βαριέσαι καθολου! Τη προτείνω και ειμαι σιγουρος αυτη η ταινία εχει αδικηθει. Το παιδικό της ύφος ισως εχει κάνει πολλούς απο το τρέιλερ να την αγνοήσουν. Ετσι εκανα κι εγω καποτε, αλλα ετυχε να τη δω με τη παρέα για χαβαλέ σε ενα σπίτι οταν τη πήρε τυχαία απο το videoclub ενας κολλητός, και στο τέλος ολοι ειχαμε την ιδια θετικότατη αποψη! δοκιμάστε την!
Ταινία του 2008 που αξίζει πραγματικά να δειτε! Δεν ειναι υπερ-παραγωγη....ειναι ομως απο τις πιο "εξυπνες" με πολλά μηνύματα ταινίες που υπάρχουν.Ταινία Φαντασίας, κοντά στη πραγματικότητα, περιπέτεια για όλες τις ηλικίες, παιρνάει μηνύματα και ενθουσιάζει με το στήσιμο και το ύφος της. Ωραίες ερμηνείες, τη βλέπεις ανετα και δε βαριέσαι καθολου! Τη προτείνω και ειμαι σιγουρος αυτη η ταινία εχει αδικηθει. Το παιδικό της ύφος ισως εχει κάνει πολλούς απο το τρέιλερ να την αγνοήσουν. Ετσι εκανα κι εγω καποτε, αλλα ετυχε να τη δω με τη παρέα για χαβαλέ σε ενα σπίτι οταν τη πήρε τυχαία απο το videoclub ενας κολλητός, και στο τέλος ολοι ειχαμε την ιδια θετικότατη αποψη! δοκιμάστε την!
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης