Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 00:56

Όντας λάτρης των θρίλερ (είτε αυτά είναι ψυχολογικά, είτε τρόμου), θα ήθελα να μάθω ποιες ταινίες του συγκεκριμένου είδους σας άρεσαν, σας έμειναν στο μυαλό, σας εντυπωσίασαν ή έστω σας άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ξεκινάω εγώ, με το "Τρόμος στο Amityville" (The Amityville Horror), το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα τρομακτικό, αλλά έτυχε να είναι η πρώτη ταινία θρίλερ που παρακολούθησα (εντελώς τυχαία), πριν από περίπου 6 χρόνια (ήμουν 11).
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό padelices » 03 Σεπ 2011, 01:02

Ρε τζιμπρίλαρε! Η φώτο είναι τεράστια και δεν μπορώ να διαβάσω τι γράφεις.Από ότι κατάλαβα λές για το Αμιτβιλ.Προσωπικά μια μετριότητα το βρήκα.Θα παραθέσω μια λίστα αύριο μιας και είμαι Μέτρ και Φαν του είδους έχοντας δει ότι έχει βγεί/βγαίνει
Άβαταρ μέλους
padelices

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 01:03

padelices έγραψε:Ρε τζιμπρίλαρε! Η φώτο είναι τεράστια και δεν μπορώ να διαβάσω τι γράφεις.Από ότι κατάλαβα λές για το Αμιτβιλ.Προσωπικά μια μετριότητα το βρήκα.Θα παραθέσω μια λίστα αύριο μιας και είμαι Μέτρ και Φαν του είδους έχοντας δει ότι έχει βγεί/βγαίνει

Ναι, αυτό έγραψα και εξήγησα το γιατί το θυμάμαι ακόμα. Γενικά, έχω δει αρκετές (έως πολλές) ταινίες θρίλερ.

ΥΓ: Υπάρχει ένα "θεματάκι" με τα avatars. Θα διορθωθεί, don't worry. Άλλωστε, Τζιμπρίλαρος είν' αυτός!
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Σεπ 2011, 01:29

To καλυτερο θριλερ που εχω δει μεχρι στιγμης το οποιο με εκανε να χ..ω απανω μου ηταν το Insidious. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Fantomias » 03 Σεπ 2011, 01:39

Ειμαι φαν των ψυχολογικων θριλερ, αλλα δεν με χαλανε και τα τρομου, το One Missed Phonecall θα σας προτεινω ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει!
Άβαταρ μέλους
Fantomias

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό ezio auditore » 03 Σεπ 2011, 02:05

τα καλυτερα θριλερ που εχω δει ειναι δυο.dead silence και the unborn
Άβαταρ μέλους
ezio auditore

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Altair » 03 Σεπ 2011, 04:04

Kids these days.
Το Ψυχώ δεν το έχει δει κανείς;Πάει γέρασα.
Όταν λέμε θρίλερ τι εννοούμε;Ταινίες τρόμου,ταινίες gore/splatter;Τι;
Θα πω για αρχή το Dracula (1992) το οποίο τρομακτικό δνε το λες,αλλά έχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα και γοητεία.Παράλληλα λέω να προσθέσω μια δόση καλτίλας στην κουβέντα αναφέροντας τα Susperia & The Beyond. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Batigoal » 03 Σεπ 2011, 04:28

απο ψυχολογικα , έκτη αίσθηση , πολύ μπροστά ;)
Άβαταρ μέλους
Batigoal

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό sion » 03 Σεπ 2011, 08:45

Τελευταία είδα το The Collector και μου άρεσε.

Εκτός από την 6η αίσθηση κλασικά είναι πλέον τα Seven και Ressurection (11 εντολή)
Άβαταρ μέλους
sion

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 12:32

Fantomias έγραψε:Ειμαι φαν των ψυχολογικων θριλερ, αλλα δεν με χαλανε και τα τρομου, το One Missed Phonecall θα σας προτεινω ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει!

Το έχω δει, και μάλιστα πρόσφατα. Πολύ καλή ταινία. Στην αρχή, μου θύμισε κάτι από Final Destination (εκεί που ο άλλος άκουγε τις τελευταίες του λέξεις μέσω του κινητού), αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Το The Collector, που ανέφερε κάποιος φίλος, το είχα δει πριν από κάνα χρόνο. Το Dread μου άρεσε πολύ. Την βρήκα πρωτότυπη σαν ταινία. Α, και το Παράνοια το βρήκα καλό. Έριξα πολύ γέλιο! :D
Άβαταρ μέλους
Djibril

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB